Imigranti: Sexuální násilí, přepadení a krádeže na Sardínii. Nová trasa z Alžíru a Tunisu

6. 12. 2016 19:47:00
Sardínie kolabuje pod náporem imigrantů a bezpečnost občanů se vymyká z rukou. Cagliari: nelegální imigranti z Alžíru, kteří přistáli v posledních dnech, přepadávají, krádou a osahávají dívky na ulici. Napětí a strach občanů roste

Zatímco média byla zaneprázdněna zprávami o referendu, invaze nelegálních imigrantů byla v plném proudu. Tentokrát chci opět informovat o Sardinii.

Sardínie kolabuje pod náporem imigrantů. Ke kvótám stanoveným ministerstvem vnitra se přidávají provizorní lodě, které připlouvají přímo z Alžírska a Tuniska. V ostrovních přijímacích zařízeních je umístěno více než 4500 migrantů, ale další přísun se nezastavuje. 2 září loď Dattilo přivezla do Cagliari 931 lidí, zrovna když ministerstvo vnitra přidělovalo autonomnímu regionu další kvótu 1262 uprchlíků.

Opakované přistání alžířanů se vyšplhalo na vysoké číslo. U toho posledního se jedná o 172 osob co přistáli před pár dny na pobřeží Sulcis.

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/i-migranti-arrivano-sardegna-aperta-nuova-rotta-dallalgeria-1303160.html?mobile_detect=false

Migranti z Alžíru v Cagliari, sexuální násilí, přepadení a krádeže :

Třináct zatčení za méně než 48 hodin v Cagliari: protagonisté různých trestných činů jsou alžířani.

Jedná se o skutečně alarmující eskalaci přepadení, krádeží mobilních telefonů a osahávání žen na ulici, ale i loupeže a prodeje kradeného zboží s cílem získat peníze a opustit ostrov.

Dnes ráno na policejním ředitelství Alfredo Fabbrocini (vedoucí mobilní jednotky) nastínil bilanci situace ve městě Cagliari, která není vůbec “růžová”.

Zejména z posledních zpráv vyplývá, že byli dopadeni tři Alžířané po loupeži v obchodě počítačových předmětů, (A-Key na via Roma ), kde kolem 5 hodiny ráno byly ukradeny PC, počítačové produkty a software; dále dva občané, opět Alžířané jsou zatčeni, protože osahávali zaměstnankyni baru, další dva byli zajištěni, protože neuposlechli dekret o předchozím vyhoštění, pak další se zase pokusil o krádež automobilu . Nedávno dva příslušníci vězeňské služby v civilu chytili v ulici La Playa kapsáře specializovaného na mobilní telefony.

Zde uvádím některá další vyjádření:

Pierpaolo Cassoni (mladí Forza Italia - FI), kterému se stala osobně epizoda s mobilním telefonem a imigranty se svěřil: Město Cagliari se stává provincií severní Afriky nejhoršího rázu, co se týče sexuálního násilí, zločinců a extremistů vůbec.

Radní města Cagliari, Stefano Schirru (FI) řekl: lidé mají strach se procházet po ulicích svého města. Nejzávážnější věc je, že neexistují žádné exemplární tresty: po zatčení a identifikování migranti vědí, že po několika hodinách budou mít v ruce virtuální vyhošt'óvací list, ale nikdo je do jejich vlastní země neodveze. A tak se budou i nadále cítit neohroženi a nic je neodradí od spáchání trestného činu, provedení loupeže a obtěžování občanů.

Regionální koordinátor Noi con Salvini, Daniele Caruso řekl: V Miláně je armáda a zablokovaná imigrace. Na Sardínii otevřené dveře, neustálé připlouvání lodí a to i ve vojenském polygonu a teror v ulicích. Toto je obraz lhostejnosti “ Renziho (již téměř ex) vlády” na našem ostrově.

Cagliari je hlavním městem Sardínie a je velmi navštěvované, mnoho lidí přijíždí do Cagliari trajektem či letecky. Osobně jsem zde v minulosti nikdy neměla pocit nebezpečí a procházela jsem se klidně při návštěvách Cagliari i v pozdních nočních hodinách. Když slyšíme název Sardínie ... vybavíme si léto, nádherné pláže, místy ještě nedotčenou přírodu a gastronomii. Bude to ještě platit příští dovolenou ? Co si vybavíme příště ???

Mezitím co píšu toto svědectví o narůstající a nezvladatelné nelegální imigraci v Cagliari, přichází nová zpráva: další dívka byla přepadena imigranty u nemocnice v Cagliari a byl jí vyrván mobil z ruky zatímco hovořila. Nastala skutečná revolta rozzuřených občanů této čtvrtě, kteří nelenili a pomohli policii blokovat lupiče. Napětí se stále stupňuje a to již delší dobu ...

http://www.castedduonline.it/cagliari/centro-storico/42542/migranti-algerini-a-cagliari-ora-spuntano-le-violenze-sessuali.html

http://www.castedduonline.it/cagliari/centro-storico/42551/cagliari-altra-ragazza-scippata-al-san-giovanni-di-dio-allarme-rosso.html

http://www.ansa.it/sardegna/notizie/2016/12/06/migrantidopo-sbarchi-delinquonoarresti_c17e06b3-e001-4558-8268-5fbf85a8bcf2.html

http://www.ansa.it/sardegna/notizie/2016/12/03/notte-di-sbarchi-nel-sulcis130-algerini_655b0310-a8cd-4d3a-840f-bb0db6d104e1.html

http://www.sardegnaoggi.it/Cronaca/2016-12-04/34217/172_migranti_arrivati_nellIsola_in_due_giorni_Sono_tutti_algerini.html

Autor: Monika Pilloni | úterý 6.12.2016 19:47 | karma článku: 44.06 | přečteno: 6807x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 29.69 | Přečteno: 574 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 52 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 24 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.66 | Přečteno: 302 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.79 | Přečteno: 527 | Diskuse
Počet článků 157 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 5203

"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...