Na webových stránkách džihádistů slaví: video s údajným sebevražedným atentátníkem

Manchester: Na kanálech, které podporují džihád hrdlořezů islámského státu koluje video, které zachycuje údajného sebevražedného teroristu: „Ve jménu Alláha, to je jen začátek“ . Co k tomu říct? Použiji slova italského politika ..

 

Džihádisté slaví útok, který byl proveden včera večer v Manchester Arena.

Znovu horor a krev. Západ dostává opět úder. Tentokrát ti kdo zemřeli jsou děti na koncertě Ariana Grande. SITE Intelligence Group  publikovalo video údajného kamikaze.

Podle analytiků webu, který řídí Rita Katz by to mohl být údajný pachatel masakru. V listopadu islámský stát vydal video, ve kterém bylo podrobně vysvětleno, jak vyrobit bombu. Video trvá pouhých 16 sekund a ukazuje tvář zcela pokrytou šátkem keffiyeh , což by mohl být terorista, za ním je černá drapérie. Muž říká  pár slov v angličtině: „Ve jménu Alláha, milosrdného a velkorysého, to je jen začátek: lvi islámského státu, začínají útočit na všechny křižáky Allah Akbar Allah Akbar.“. A ihned poté, muž zvedne bílou ceduli, na které je napsáno jen místo s včerejším datem, v angličtině a arabštině: „Manchester, 22/5/2017“.

https://ent.siteintelgroup.com/Chatter/pro-is-channels-circulate-suspicious-video-of-purported-manchester-suicide-bomber.html

http://www.ilgiornale.it/news/mondo/manchester-siti-jihadisti-festa-video-presunto-kamikaze-1400924.html

Nemám slov, abych komentovala další z hrůzných činů a proto použiji veřejně publikovaná slova italského politika Ligy severu - Guido Guidesi, který do několika vět uzavřel myšlenky všech lidí dobrého smyslu.

Guido Guidesi a jeho vyjádření se k vražednému útoku na děti v Manchesteru ...

Zase vy, odporní bastardi, zase vy, kdož zabíjejí a zabíjejí i sebe, protože pro vás  život nemá žádnou cenu, ale tu cenu má smrt, opět vy, kteří cynicky využívají neznalosti  těch, kteří mlčí, zbabělosti toho, kdo neříká pravdu. Vy hanební  bastardi, co si hrajete se smrtí, hrajete si tak jako byste byli na PlayStation.

Vy, kteří se smějete a máte radost, máte velkého spojence: jsou to ti, kteří vás podporují, ti, podle nichž jste pouze teroristé, ti, kteří vám otevírají  dveře, ti, kteří vás nečtou, ti, kteří vám  staví mešity a kulturní centra, ti, kteří vám umožní koupit hotely, nemovitosti, pozemky v celé Evropě.

Ti samí lidé, kteří se skrývají  skloněním hlavy, když  u vás bez slitování masakrujete Křesťany, ti samí lidé, kteří se odvolávají  na svobodu vyznání, stejně jako ti , kteří vás nominují  na volební listiny ..

Jsou to ti nevědomí či hloupí spojenci, jsou to ti, kteří zítra řeknou

„Nyní je již příliš pozdě.“

Autor: Monika Pilloni | úterý 23.5.2017 16:42 | karma článku: 42,50 | přečteno: 2848x
  • Další články autora
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5204x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik