Monika Pilloni

Masakr v Manchesteru byl oznámen na Twitteru ?

24. 05. 2017 11:07:30
Twitter a angličtí tajní agenti selhali ... zdá se, že 4 hodiny před vražedným útokem byla na twitteru publikována dost jasná zpráva
Odkaz na Twitteru.
Odkaz na Twitteru. (ilGiornale)

V posledních dnech se Evan Williams, zakladatel Twitteru omluvil za podporu, kterou jeho vynález dal volební kampani Donalda Trumpa, který na tweetech vybudoval svůj volební úspěch.

Možná, že by se měl omluvit za to jakým způsobem může používat sociální sítě džihád, který na nich dělá nábor osob do svaté války a šíří videa z masakrů spáchaných ihned po tom co se to stalo.

Tentokrát se však zdá, že tu je něco jiného. Včera odpoledne v 18:24h, ve skutečnosti, user @ owys663 nahrál fotografii z islámského státu a píše jediné slovo: #manchesterarena.

Jak mohl vědět, co se stane? Že několik hodin poté, co bomba exploduje v sále plném dětí způsobí 21 mrtvých a desítky zranění? Těžko si představit, že je to náhoda. Také proto, že jen o čtyři minuty později (to bylo 18:24h a 19:28h v Itálii), uživatel Twitteru znovu napsal: „Máme ještě“, „ Už jste zapomněli na naši hrozbu? Toto je prostě teror.“ A následuje stejný hashtag #manchesterarean, #islamicastate.

Mohl by to být photoshop? Není to nemožné. Ale tento zmíněný Twitter profil byl okamžitě odstraněný ze sociální sítě, čímž se zvyšuje podezření, že se jedná o skutečný Jihadistického uživatele.

Naproti teroru a útokům z řad muslimů, méně než 24 hodin po masakru dětí P. Pelikán propagoval Islám jako náboženství míru a to dokonce na Nuselské radnici v Praze. Stejně nevkusný byl i pochod pro migranty v sobotu v Miláně, kterého se účastnil starosta Giuseppe Sala, po tom co byli 3 agenti bezpečnostních složek pobodáni italo-tunisanem se Salafistickými vousy , který žil v itálii ale pouze poslední 2 roky a za tu dobu byl několikrát souzen.

http://www.ilgiornale.it/news/mondo/manchester-cos-tweet-ha-annunciato-4-ore-lattentato-1400938.html

http://www.praha4.cz/Beseda-o-islamu.html

http://pilloni.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=605569

Autor: Monika Pilloni | karma: 41.69 | přečteno: 2756 ×
Poslední články autora