Monika Pilloni

Stovky falešných uprchlíků zablokovalo město

25. 05. 2017 22:39:05
ITÁLIE, BAGNOLI DI SOPRA - Nový pochod 200 protestujících nelegálních migrantů se konal dnes ráno, 13 km od mého bydliště. Tam, kde byla 17 března brutálně napadena místní žena žadatelem o azyl. Business, sociální bomba. Dost

Stovky falešných uprchlíků paralizovalo město !!!

video //www.youtube.com/embed/uKST-T8al2o

Čtvrtek 25.května - BAGNOLI DI SOPRA - Nový pochod protestujících, většinou nelegálních migrantů se konal dnes ráno, 13 kilometrů od mého bydliště. Ano tam , kde byla 17 března brutálně napadena a zbita jedna místní žena žadatelem o azyl, který se ji pokusil znásilnit ... http://pilloni.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=593516

Falešné uprchlíci, business, sociální bomba. Dost !

video //www.youtube.com/embed/C8Ou2vDeYlg

Od počátku ranních hodin stovky falešných uprchlíků paralizovalo město. Jedná se stále o migranty, kteří jsou ubytovaní v přijímacím středisku v Bagnoli di Sopra, zřízeném v bývalých kasárnách San Siro v provincii Padova. Protestního pochodu se zůčastnilo asi 200 migrantů afrického původu, kteří se vydali na hlavní náměstí, kde se zastavili před radnicí a požadovali lepší potraviny a zvýšení aktivit přijímacího střediska.

Zablokovali provoz na křižovatce dvou provinčních silnic. Izolovali tak město a obchodníci tak měli denní únik na tržbách. Ženz v tomto městě mají strach chodit sami po městě. Celá akce byla monitorována a kontrolována policejními hlídkami.

video //www.youtube.com/embed/l0mdmFthT9Q

Po tom co se tito migranti vrátili na základnu San Siro, tak tam protest pokračoval, zablokovali vchod do střediska. Ve videu je například vidět mladý afričan, který si rozhořčeně stěžuje na to , že se dlouho čeká a že z 99% jsou žádosti o azyl odmítnuty. No a také , že musejí jíst stále stejná jídla.

Miliony italů si to, co oni denně dostanou k jídlu ani nemohou dovolit, ale to je jim samozřejmě fuk!

http://foto.ilgazzettino.it/nordest/protesta_migranti_bagnoli_forze_ordine-2462134.html?idArticolo=

http://www.ilgazzettino.it/nordest/padova/protesta_migranti_centro_traffico_strade_bagnoli-2462098.html

Autor: Monika Pilloni | karma: 44.10 | přečteno: 4676 ×
Poslední články autora