Rozhovor: Loď Generace Identity. Lorenzo Fiato - Defend Europe.

15. 07. 2017 20:56:41
V pátek 14.7.17 se mi podařilo udělat rozhovor s italským mluvčím hnutí Generace Identity. Lorenzo Fiato nám řekne něco o projektu DEFEND EUROPE. Tyto i další informace si můžete poslechnout v pondělí v 19 h na svobodny-vysilac.cz

Rozhovor - Lorenzo Fiato.

Lorenzo Fiato nám řekne něco o projektu DEFEND EUROPE.

Lod ́se jmenuje C-Star a pluje pod vlajkou Djibuti směrem na Sicilské pobřeží, nyní by se měla nacházet poblíž Egypta. Lod ́je dlouhá skoro 40 metrů může mít posádku 30 - ti lidí. S touto lodí je možné zůstat na moři více než 30 dní. Bude na ní přibližně 12 aktivistů a zbytek bude profesionální posádka, která bude na lodi pracovat, ale nemá s GENERACÍ IDENTITY vůbec nic společného.

Příští týden by měla C – Star dorazit do Katánie a za pár dní na to můžeme vyplout.

Chceme udělat to, že poplujeme do pátrací a záchranné oblasti (SAR), budeme monitorovat lodě neziskovek a nahlašovat jakoukoliv jejich zakázanou aktivitu. Chceme zahájit spolupráci s Libyjci, abychom mohli najít lodě pašeráků dříve než je najdou lodě neziskovek, aby se tak mohli zatknout viníci a imigranti mohli být odvezeni zpět.

Takže chcete za spolupráce s libyjskou hlídkou FUNGOVAT v libyjských teritoriálních vodách, aby jste mohli spatřit loď pašeráků dříve než neziskovky ... A co přesně v takovím případě hodláte dělat ?

My chceme dohodnout spolupráci s Libyjskou Námořní hlídkou z Tripolisu pro případ až najdeme - jestliže najdeme loďku pašeráků s naloženými imigranty, abychom mohli poskytnout první pomoc imigrantům a tudíž zachránit životy a zavolat Námořní hlídku aby přijela, převzala loďku, mohla zatknout pašeráka - jestliže bude přítomen, mohli se odvézt zpátky imigranti a aby se zničila loďka pašeráků, potom co se imigranti přemístí na jiné bezpečné plavidlo.

My se snažíme dostat do přímého kontaktu s Námořní hlídkou z Tripolisu, což není tak jednoduché - zatím jsme meli pouze nepřímé kontakty, oni vědí o našem příjezdu , ale ještě jsme neměli to štěstí, mluvit přímo s nimi. Jestliže s nimi nezískáme přímý kontakt ještě před vyplutím, tak si s nimi pojedeme promluvit přímo do Tripolisu. Jakmile se dostaneme do pátrací a záchranné oblasti, tak bude v každém případě jednoduché s nimi mluvit přes zařízení, které máme na lodi.

Takže Generace identity prakticky zavolá Libyjskou námořní hlídku, než hlídka přijede tak poskytnou první pomoc a počkají na to, až se o celý problém postarají Libyjci ... Takže celá operace se bude vyvíjet dle platných dohod a předpisů a nebude se dít nic nezákonného.

Děkuji ti Lorenzo za tvoji ochotu, v České republice mnoho lidí se zájmem sleduje váš projekt. Mimo jiné ... i v Čechách existuje hnutí Generace Identity ... chceš přidat ještě nějakou zprávu?

Při této příležitosti chci pozdravit aktivisty z Generace Identity v České republice, tedy českou část našeho hnutí, mám velkou radost z jejich velké podpory - udělali reklamu této iniciativě , dělají pro nás sbírku ... velmi si toho vážím. Pak jestliže tyto mise budou mít dobrý výsledek, bude možné rozšířit posádku lodi a rozšířit tedy možnost přístupu na loď tak trochu pro všechny. Chceme docílit toho, aby na této lodi mohlo být zastoupení všech států. Pro nás je velmi důležité přesáhnout národní úroveň a spojit se s tou evropskou, protože problém multilkulturalismu je sdílen v celé západni společnosti a nejenom tam.

Tento rozhovor můžete slyšet v pondělí v 19 hodin na svobodním vysílači.

http://www.svobodny-vysilac.cz/program/

Autor: Monika Pilloni | sobota 15.7.2017 20:56 | karma článku: 41.49 | přečteno: 3055x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Prokazatelně lživý titulek o spotřebitelské náladě:

Titulek Seznam Zprávy: "Blbá nálada ustupuje, Češi se cítí ekonomicky nejlépe za tři a půl roku" znamená, že autor neumí napočítat do tří (let). Důkazem jeho lživosti jsou přitom informace přímo z článku.

29.3.2024 v 9:14 | Karma článku: 21.58 | Přečteno: 291 | Diskuse

Michal Sabó

Nechte nám Mrazíka! Proč Češi stále milují Rusko a staré časy?

Česká veřejnost je rozdělena na dvě poloviny. Jedna podporuje Ukrajinu, druhá si stojí za Ruskem. Co vede lidi k hájení tyranie?

29.3.2024 v 6:45 | Karma článku: 20.36 | Přečteno: 760 | Diskuse

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 15.68 | Přečteno: 414 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 14.99 | Přečteno: 253 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 29.95 | Přečteno: 673 | Diskuse
Počet článků 157 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 5203

"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...