Muslimové obsadili náměstí a parky a slaví, Lgbt je podporuje

3. 09. 2017 11:21:07
Itálie: Muslimové 1.září obsadili náměstí a parky, slaví svátek oběti Eid Al Adha i za účasti suportérů Lgtb. V Turíně opět nechyběli vítači z řad administrace kraje a města. V Neapoli na to město povolilo celé náměstí u nádraží!

Turín, Park Dora
Turín, Park Dora (laRepubblica)

Muslimský svátek oběti Eid Al Adha

V Turíně vedl modlitbu pro téměř 10.000 muslimů shromážděných v parku Dora Imám Hamid Zariate.

Opět nechyběli vítači z řad administrace kraje a města

Byla přítomná také místní zástupkyně krajské rady Monika Cerutti - vítačská politika a podpora např. Pride Lgtb a odpovědná za sektory: politika mládeže, právo na vysokoškolské studium, mezinárodní decentralizovaná spolupráce, rovnost příležitostí, občanská práva, imigrace.

Za městskou radu Marco Giusta - bývalý předseda Arcigay a odpovědný radní za sektory: politika mládeže, rovnost příležitostí, plány měst a časové plány, koordinační politiky pro multikulturalismus a integraci nových občanů, politiky rodiny, politiky podporující Torino univerzitní město. Jeho veřejný závazek vůči komunitě Lgbt Turín je před očima všech. Giusta, mimo jiné, před rokem, když nastupoval do funkce prohlásil, že bude také radním pro rodiny gayů, protože ,,na rodině stejně není nic přirozeného.“

http://torino.repubblica.it/cronaca/2016/07/03/news/marco_alessandro_giusta_saro_l_assessore_anche_delle_famiglie_gay_-143371043/

Tohoto radního chtěla a dosadila do této pozice starostka města Torino, Chiara Appendino - M5S - Hnutí 5 Hvězd, také v prvních řadách na podporu Pride Lgbt ...

http://www.ansa.it/piemonte/notizie/2017/06/09/gay-pridein-piemonte-e-a-corpo-libero_4b404dd4-e257-4443-b629-63a2e3f815b1.html

Fotogalerie: http://torino.repubblica.it/cronaca/2017/09/01/foto/diecimila_islamici_al_parco_dora_per_la_festa_del_sacrificio-174357926/1/#2

Neapol

Na náměstí Garibaldi se poprvé sešly všechny místní muslimské komunity, včetně všech imámů z Neapole a slavili svátek společně.

http://corrieredelmezzogiorno.corriere.it/napoli/cronaca/17_settembre_01/islam-migliaia-piazza-napoli-la-eid-adha-55292528-8ef3-11e7-ae15-16f1647eda94.shtml

Řím

Po tom, co Státní zastupitelství v Římě nepovolilo použití Colossea k oslavě Eid Al Adha, stovky muslimů se zorganizovaly do četných modlitebních skupin venku různě po Římě.

http://pigneto.romatoday.it/prenestino/preghiera-musulmani-largo-preneste.html

Řím ... obsazené parkoviště
Řím ... obsazené parkoviště (ilGiornale)

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/cos-roma-si-trasformata-moschea-cielo-aperto-1436774.html

Sicílie

V Miláně se zřizují pobočky na udávání nevítačů

Město Milán zřizuje tři protirasistické pobočky řízené Arci, což je největší italské sdružení pro sociální podporu věnovanou problematice kultury, migrantů, práv atd. V těchto pobočkách bude moci kdokoliv nahlásit toho kdo nechce migranty - jako údajné diskriminační činy ...

Ale proč se musí jít do kanceláře, kterou řídí Arci, hlásit rasistické případy, když již existuje zastupitelství pro hlášení rasových, etnických, náboženských zločinů a tak dále? Návrh zákona, který občané Milána zaplatí za tuto iniciativu, ve prospěch vítání, činí 27 000 EUR, čerpaných z Evropského fondu Fami. Nemohly se tyto peníze vynaložit lépe?

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/milano-allarci-tre-uffici-segnalare-chi-non-vuole-immigrati-1436663.html

Komunita muslimů z Gallarate .. sešlo se jich cirka 800.
Komunita muslimů z Gallarate .. sešlo se jich cirka 800. (Varese news)

Sebedestruktivní podpora islámské kultury na úkor té naší, která je postupně vytlačována a nahrazována, je reálné nebezpečí, které se týká nás všech!

Chápe někdo, proč se na řídící místa dosazují podporovatelé zániku tradičních hodnot rodiny a proč proboha zastánci pasivní či aktivní Lgbt podporují islám ... vždyt ́ v islámských zemích jsou podle jejich zákona za jejich orientaci odsouzeni k trestu smrti? Členové Lgtb vždy demonstrují spolu s neziskovkama, které podporují nelegální migranty ... Jak to?

Destrukce tradiční rodiny je nebezpečí pro naši kulturu a společnost.

Jsou to témata, která mnoho lidí nebere v potaz, ale jak vidíte, nejdříve potichu a nenápadně, postupně se stále větší intenzitou se fenomén Lgbt vtírá do výuky ve školách, školkách a do práva o rodině jako učení Gender. V Itálii se někde na školách v dotaznících nahrazují slova matka a otec na slova rodič 1 a rodič 2 ... převlékání holčiček za chlapečky a naopak, snaha o bezpohlavní společnost, aby se náhodou někdo neurazil ... sebedestrukce společnosti.

Sebedestruktivní podpora islámské kultury na úkor té naší, která je postupně vytlačována a nahrazována je reálné nebezpečí, které se týká nás všech!

Autor: Monika Pilloni | neděle 3.9.2017 11:21 | karma článku: 47.68 | přečteno: 14266x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Prokazatelně lživý titulek o spotřebitelské náladě:

Titulek Seznam Zprávy: "Blbá nálada ustupuje, Češi se cítí ekonomicky nejlépe za tři a půl roku" znamená, že autor neumí napočítat do tří (let). Důkazem jeho lživosti jsou přitom informace přímo z článku.

29.3.2024 v 9:14 | Karma článku: 21.58 | Přečteno: 291 | Diskuse

Michal Sabó

Nechte nám Mrazíka! Proč Češi stále milují Rusko a staré časy?

Česká veřejnost je rozdělena na dvě poloviny. Jedna podporuje Ukrajinu, druhá si stojí za Ruskem. Co vede lidi k hájení tyranie?

29.3.2024 v 6:45 | Karma článku: 20.36 | Přečteno: 760 | Diskuse

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 15.68 | Přečteno: 414 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 14.99 | Přečteno: 253 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 29.95 | Přečteno: 673 | Diskuse
Počet článků 157 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 5203

"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...