Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Nechápu, tady v Německu jsou už davno kvoty na rozdělování uprchlíků. Ale hotely se nezabavujou, spíš se pronajímají, nebo obec něco koupí a přebuduje. Taky jsou tu kontejnery, nebo pronájmy bytů. Tuším že v Berlíně se platilo 20€ za hlavu, ale to bylo na vrcholu krize, když se tam spalo pod stanama. To bylo moc drahé.

0 0
možnosti
PH

P88e74t47r 17H66a10n68á75k

15. 12. 2016 14:01

Obrana hranic se musí dělat se zbraněmi. Lodě vyzvat k otočení zpět nebo potopit i s posádkou. Jsou to piráti.

1 0
možnosti
JC

Ano, to je pravda, ale než to dobrotrusům dojde, tak bude pozdě :-/

0 0
možnosti
TK

V.I.Lenin: "...dnes je ve větších městech dost obytných budov, aby mohlo být při jejich racionálním využití ihned odpomoženo každé skutečné bytové nouzi. To je ovšem možné jen vyvlastněním dnešních majitelů, po případě tím, že se do jejich domů nastěhují dělníci bez přístřeší nebo dělníci, kteří dosud bydlí v přeplněných bytech."

No a teď jen vyměňte slovo "dělníci" za "migranti" a místo V.I.Lenin nějakého politika EU... Ta doba let padesátých, kdy komunisti počítali nadměrné metry, je v lehce pozměněné podobě zpět. Darwin by měl radost.

9 0
možnosti
TT

Ono to má ještě jeden pikantní rozdíl: zatímco ti proletáři za dob Lenina čí Gottwalda přece jenom právo na střechu nad hlavou měli - tenkrát ještě pracovali všichni -, o dárečcích z domu míru či subsaharské Afriky se to říct nedá.

3 0
možnosti
RB

Jde to rychlejc než jsem čekal.

7 0
možnosti
JC

Italové vždy milovali komunismus. A naší zkušenosti se 40 lety nevěří. Myslí si, že nám to nacpou. Přestaňme Itálii platit za migranty, a velmi rychle si vzpomene, na co má armádu.

2 0
možnosti
RB

Těch pár šupů našeho "podílu" by je určitě položilo.

1 3
možnosti
MN

No, mě docházejí slova.... to je prostě strašné. To skončí špatně, začne se střílet.

15 0
možnosti
Foto

Možná nazrává čas, začít se bránit.

13 0
možnosti
JM

J41i74t59k17a 90M83o96o30d96y

12. 12. 2016 8:50

Já věřím, že horkokrevným Italům to nebude trvat tak dlouho, než bezmocí zatlačení do rohu se nasss... Ale mafie tam má hutné kořeny a mafie to má také jako byznys lepší než děvky a drogy dohromady. Držím palce

18 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5204x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik