Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J90a11n 76P33a72l81l80a10s

4. 2. 2017 23:05

Dobrý večer, opět mi zde chybí profláknutí vítači a humanisté, dokonce ani Velký minusovač nedorazil...

1 0
možnosti
PJ

P65e58t29r 51J87í60l43e64k

4. 2. 2017 15:11

V mém mládí byly poničeny tisíce soch a křížů v naší zemi.Byly zbourány desítky chrámů. Řídili to naši soudruzi aby se zavděčili rudým hordám z východu.

0 2
možnosti
SB

A souvislost s blogem paní Moniky je kde?

To snad jedno vandalství je důvodem nebo omluvou pro jiné vandalství?

7 0
možnosti
PB

.... tak podle manuálu EU a Vatikánu jak správně integrovat bysme mladíka neměli vodsuzovat, ale vcítit se do něj, pochopit jeho rozpoložení a frustraci, pomoci mu radou, podpořit jej finančně, materiálně i morálně,- zkrátka projevit účast, pochopení a projevit lásku k bližnímu svému,- ...... tzn. v tomhle případě přidat sa k němu a rozsekat těch kostelů co nejvíc, žejo ?!,- nebo to porád chápu špatněV?!?

8 0
možnosti
ES

Co čekat od barbarské nepřátelské sebranky? Stát jim ustupuje, policie nesmí střílet, soudy - když už k tomu dojde - se neodvažují je potrestat či vyhostit...

15 1
možnosti
MP

Hm, pěkná vděčnost za přijetí. Takový člověk bude určovat, co je dobré a co ne v zemi, kam sám utekl. :-( Mohl si přece vybrat nějakou jinou, třeba muslimskou.

Ač sama katolík, s papežem v této otázce nějak moc nesouzním, s Halíkem už vůbec ne. Jestli chce papež takto pokračovat, tak křesťané skončí tam, kde začali. V katakombách:-/

20 0
možnosti
RT

Přesně tak, bohužel papež vítá ty, kteří budou usilovat o destrukci hodnot.

4 0
možnosti
SB

Je to sice hrůza. avšak přeci jenom v tomto případě lze do určité míry říci, že kdo chce kam, pomozme mu tam. Katolická církev ústy svých hodnostářů (papež František, v ČR třeba Halík) nejednou vyjádřila podporu této migraci. Takže nyní to dopadlo na ni. To neznamená, že jí to přeji, avšak svým způsobem si do určité míry za to může sama.

21 0
možnosti
JH

J72i31ř22í 91H67r37b80e76k

4. 2. 2017 10:22

Imigrant boří modly protože miluje Alláha, katolíci jsou pobouřeni, protože milují Krista. Jeden z mnoha případů, kdy je neoddiskutovatelně vidět, že je moudré nemíchat dvě nekompatibilní kultury i kdyby to na první pohled vypadalo jako děsně osvícená a humánní myšlenka.

Kdyby imigrant zůstal v islámském prostředí, nikdy by se nedostal do postavení vandala a katolické kostely by nebyly zneuctěny. Nepromyšlený a bezbřehý multikulturalismus škodí oběma stranám, zbývá jen otázka zda jde o výsledek činnosti mocných hlupáků a nebo jestli neexistuje ještě nějaká třetí strana, která z těchto věcí má nějaký „prospěch“:-/

27 0
možnosti
Foto

bez pochyby jde o spiknutí, které zosnovala síla, která má v hrsti lídry vyspělého světa. Budou to ti, kteří prostřednictvím svých bank půjčují vládám peníze. Je však těžké odhadnout o co jim jde. Nabízí se vysvětlení, že hledají jak před světem omluvit zahájení války, kterou využijí k vybití velké části lidstva, které se neúnosně přemnožilo a jim nepřináší užitek, ale ztráty.

3 0
možnosti
LF

L37u73k19á39š 73F29o57k23t

4. 2. 2017 10:10

Bez plotů a zdí to nepůjde! Budoucnost mají bezpečnostní firmy, drony....robotizace ochrany.

20 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5204x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik