Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Moc děkuji za všechny vaše příspěvky a chci se zeptat .Kdy budou v Itálii volby?

3 0
možnosti

ja uz to psal pred lety, EU je dnes jako ptak Dodo, 70 let skoro bez problemu, tak si je musi importovat

4 0
možnosti

Vám karmu.

Největší problém je, že to co popisujete v blogu, dokáže vyhodnotit pouze malá část populace v ČR. Většinu lidí to buď vůbec nezajímá, někteří vůbec netuší že se něco děje, nebo jsou skálopevně přesvědčeni, že se nás to vůbec netýká. Vždyť už jenom takové Německo je od nás tak strašně daleko. A Itálie o které píšete? No ta je snad na druhém konci světa. Tudíž nemá cenu si lámat hlavu s tím, co se tam děje. Dále si většina lidí nedovede dát do souvislosti parlamentní volby s tím, kdo u nás bude další roky vládnout. Takže, i když si někteří lidé matně uvědomují že se v Evropě asi možná něco děje, a myslí si že by takové problémy u nás nechtěli, tak ve volbách jednoznačně odmítnou jakoukoli obranu proti vetřelcům a diktátu EU a podpoří přijímání "uprchlíků".

20 0
možnosti

..... bych neřekl přímo "nezájem o dění když je to táák daleko",- podvědomě cítíme že fenomén migrace přináší jenom zlo, trable a problémy ve všech aspektech života našinců (chceme-li Evropanů) jež vyplývají z absence jakékoliv kontroly a regulace migrace,- .....ale zároveň si uvědomujeme, že stávající situaci nemáme šanci NIJAK ovlivnit či změnit, neb státy a společenství sou řízeny politicky a stávající politická garnitura v Bruselu a v mnoha dalších členských státech rozhodla, že upřednostní vlastní, pomalou, nenápadnou sebedestrukci před rázným, akčním a efektivním opatřením!

2 0
možnosti

Pravdu díte, paní Moniko ! Jenže co chcete od degenerované západní Evropy, která si hraje na spasitele než zadělávání na budoucí neřešitelné problémy? Východní Evropa je díky prošlé totalitě otužilejší, zatímco na západ od Aše rostou skleníkové růžičky, které nikdy nepoznaly nepřízeň reálného života.

15 0
možnosti

Jen aby. Obávám se, že po volbách se nestačíme divit.

1 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5204x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik