Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Moniko, děkujeme za zprávy. Těch kritiků, kterým víc vadí gramatika než černá muslimská invaze, si nevšímejte.

8 0
možnosti
Foto

Omlouvám se všem, kteří včera večer četli můj článek a uviděli tak překlepy ... kde bylo í místo é a y místo z apod ... Bohužel píši na italské klávesnici a tak si místa kde jsou písmena české abecedy musím pamatovat. Jelikož jsem to psala v rychlosti ještě před kongresem s ex politikem, novinářem a spisovatelem jménem Magdi Cristiano Allam ... měla jsem na tento článek opravdu jen pár minut ... tak vás tímto prosím o přihmouření oka ;-)

10 0
možnosti
TT

Aniž bych byl hnidopich, dovolím si doporučit zeptat se strejdy Gúgla na: "česká klávesnice přelepky". Tahle elegantní pomůcka se prodává za drobné. (Například u těhdle se zřejmě jedná o ty, kde lze jednotlivé znaky nalepit na rožek klávesy, netřeba přelepovat celou klávesu celou sadou znaků: https://www.gigacomputer.cz/zbozi/143954-prelepky-na-klavesnici-pruhledne-s-cervenym-potiskem.html). Pokud by zásilka z nesčetných českých internetových obchodů do Itálie byla nepřiměřeně drahá, vyzkoušel bych se strejdy Gúgla zeptat italsky. ;-)

0 0
možnosti
MK

R^R^ Třeba se nějakému sluníčku s IQ přes 140 8-o rozsvítí ještě víc, aby si všimnul, že taky existuje tma.:-/

4 0
možnosti
Foto

Tak možná že si celá Itálie včetně novinářů za 30 let podobných událostí už zvykla, a i přesto že nyní se to z určitých - jim asi pochopitelných důvodů znásobilo, přesto z toho nedělají vědu a katastrofu a nekomentují to nic neřešícími hysterickými výkřiky, titulky a vykřičníky. Prostě se chovají normálně, protože jsou sami normální, tedy nehysterčí, nešíří poplašné zprávy a tím ani nenávist, prostě raději dělají něco užitečného ... zřejmě na rozdíl od Vás. A možná jen kolem sebe nemají takové "mrtvolní ticho" - jako že mají pro co žít, nebo jen mají radost ze života, třeba.

0 16
možnosti
PT

P87e75t22r 28T27o82m77e97k

16. 3. 2017 23:30

Vám zjevně bourání Evropy vyhovuje.

14 0
možnosti
MR

M87i44l22a74n 33R98a37d87e44k

16. 3. 2017 21:18

cenzra jede na plné obrátky. Zamlčuje se, lže, a potírá se pravda.

5 0
možnosti
TT

Zprávy z Německa: Ministr spravedlnosti Heiko Maas předložil návrh zákona o cenzuře internetu, který je formulován tak, že pokud se někdo cítí jakýmkoliv příspěvkem - textovým, obrazovým, zvukovým - napaden, uražen apod., bude muset být příspěvek do 24 hodin (pokud očividně odporuje obecným zákonům), resp. do týdne (během kterého má napadený přispěvatel právo se proti odstranění ohradit, aniž by ovšem bylo zákonem stanoveno, že musí být na odstranění upozorněn nebo že do konce této lhůty musí zůstat příspěvek dostupný) odstraněn. Tuto povinnost mají mít provozovatelé serverů, portálů či sítí, a to pod pohrůžkou pokuty až 50 000 000,- €; lze tedy očekávat, že v případě přijetí zákona budou mazat ostošest.

Totéž má platit o "fake news". Německá Meinungsfreiheit v praxi.

0 0
možnosti
Foto

.... a za ohlušujícího jásotu vybraných slunečních hlupáků přesvědčených o tom, že šlo o "záchranu" a "humánní počin". Rv

Děkuji moc za článek! R^

20 1
možnosti
VV

Vazena pani Pilloni,

Italie je tak krasna a vy nemate nic jineho na praci, nez psat takove osklivosti. A to na jihu Italie uz kvetou mandlone.

2 26
možnosti
OK

Itálie je tak krásná a někdo řeší takové detaily jako desítky tisíc existencí, co přitáhly pro dávky. A přitom tam něco kvete, super.

11 1
možnosti
Foto

:-P ..... za mrtvolního ticha .... 8-o

2 2
možnosti
MK

RvJen Matuška se krátce ozval....;-):-P

1 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5204x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik