Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

U nás se dějí ještě větší šílenosti někde za 4 stěnami. Masově se zneužívají děti, prodávají na sex, oběť u nás nevymůže právo. Mne za spolupráce policie, místního úřadu a ještě si zavolali na pomoc záchranku a odvezli mne násilím protiprávně, 100% zdravou osobu, jednu z mála, která je v naší společnosti ještě zdravá, do blázince, aby mne donutili prodat levně byt, na který jsem měla hypotéku, jejich lidem a tak všichni dohromady mohli vařit drogy a prodávat děti na sex. Dělají to v domě v Praze 11, z kterého mne donutili protiprávně se vystěhovat, od revoluce 1989 do dnešního dne. V tomto jim pomáhá přímo stát, Nikdy se nic nevyšetřilo. Mně hrozí, že až budu v důchodu v této chudé zemi skončím na ulici. Na novou hypotéku nemám a jsem padesátnice.

Pište o tom, jak se šíleně dupe po právech v Česku. To se neděje na ulici, to se masově děje za 4 stěnami a oběti jdou do statisíců. Oběti jsou pak umlčovány pronásledováním a vyhrožováním. Čtěte, co si o nás myslí v zahraničí.

Je šílené do nekonečna číst, jak je to hrozné jinde a doma si neuděláme pořádek. Kolem 6000 dětí v Česku podle oficiálních statistik zmizí beze stopy, a to jsou jenom nahlášené děti.

Jsme rozvojová země, tam nás řadí všechny významné světové instituce. Necelých 18 dolarů na den a na hlavu. Ve Švýcarsku je to téměř 80 dolarů. Jsme země na 110 místě přibližně na světě, kde je rozbujelé otroctví všeho druhu. Tohle jsou veřejně dostupné informace. Psala jsem o tom i ve svých blozích.

0 0
možnosti
ML

Treba oceniť, že karabinieri majú strelné zbrane. To tie tri švédske policajtky vyzerali veľmi smiešne, keď sa bezmocne prizerali ničeniu vlastného auta rovnakým týpkom.;-D

3 0
možnosti
Foto

Tak i ony, kromě sekuriťáka, byly ozbrojené, ale není nad asertivnost a imigrant byl evidentně psychicky narušený, takže nedotknutelný.

1 0
možnosti
MK

Kam ho pošlou, když nemá doklady a nevědí, odkud je? Vypadá jako African, tak do Afriky? Ne vážně, musim se smát při blabolu, že tam nesmí setrvat.

2 1
možnosti
JB

No když někdo vypadá jako Afričan, nechová se jako Evropan, není to Evropan, není to Ital - když je v Itálii, tak co s ním? Pěstovat si ho tady na semeno? To určitě ne. Takže se musí vyřešit, jestli zavřít, nebo jinak izolovat, když není kam vrátit, ale, proboha, už nepouštět mezi lidi. Co s ním dělají, když si podobné exempláře do Itálie vozí dnes a denně, to si musí Italové vyřešit sami. A pro nás musí být situace v Itálii ponaučení, že tohle prožívat určitě nechceme.

1 0
možnosti
KC

Paní Monika je čtivou stálicí těchto blogů. Ode mne karma a poznámka, že Západ je natolik degenerovaný, že se nechce bránit a namísto posilování bezpečí si vpouští další zdroje neklidu, až si s nimi kdysi neporadí. Stejným způsobem zahynula i Římská říše a pak - že Historia - magistra vitae!

13 0
možnosti
FL

Toto nebyl zadny terorismus, pouze obohaceni.

0 0
možnosti
MR

je videt ze jste ze zaprdene zeme, vy nevite ze londynsky starosta prece rekl ze teroristicke utoky patri ke kazdemu velkemu kosmopolitnimu mestu.

No a Milan je prece kosmopolitni velkomesto, ne jako nejaka zaprdena Praha, ne?

8 0
možnosti
JH

J46a62n 24H88l98e67d65í41k

8. 4. 2017 23:43

a lidi jsou v klidu a pohodě--- asi do té doby, než jim africký magor vystřílí půl rodiny

8 0
možnosti
Foto

Oni používají nejvíce nože, mačety a krumpáče .... ta subsaharní afrika .... takovej Kabobo před pár rokama v Miláně si kopnul do několika náhodných chodců ... 3 to nepřežili ... ted' prdí někde v léčebně pro duševně choré ... atd

15 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5204x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik