Diskuse

Video-reportáž: Afričtí imigranti prodávají drogy a kradené mobily

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Státní boj s drogami tu má opět vítěze. Jsou to imigranti. Prodej drog jim zafinancuje co budou potřebovat. Kdyby stát s drogami neválčil, tento zdroj příjmů by neměli.

1 0
možnosti
PB

.... jak vidno, jim nestačí vlastní mafie, krimoši, fetky, ..... voni si tu kriminání scénu ešče musijou řádně vokořenit netáhlama z Afriky!,- Itálie mosi byt hóóódně bohatá zeměVEU!!!

4 0
možnosti
KK

Vážená paní Moniko, vřelé díky za informace, které se k lidem jinak nedostanou. Jsem na iDnes teprve dva dny, (byl jsem na 6 měsíců zabanován a zásadně nečtu tam kde nesmím diskutovat) a četl jsem už Váš blog o té stovce obklíčených vojáků. Hrůza ! V Německu už to začíná být podobné. V Berlině jsou čtvrti, kam už policie nechodí.

Jste pro Evropu užitečnější než celý EU-parlament.

10 0
možnosti
VK

V Německu trávím spoustu času. Prosím, kam policie nechodí? Které čtvrti to konkrétně jsou?

0 0
možnosti
ZZ

Vážená paní Moniko, to velké "V" v oslovení není jen proto, že je to začátek věty a ujišťuji Vás, že jim nepoctím každého. Přestože si nemohu ověřit pravdivost Vaších informací, skládám Vám velký obdiv. Kdyby jen procento byla pravda (odpusťte tu nedůvěru, ale pomyslete na to velké "V"), tak nám všem přinášíte důkazy o řízené hrůze, kterou nám někdo úmyslně nachystal. Ještě jednou obdiv.

5 0
možnosti
Foto

Že by migraci dotovaly drogové kartely?

1 0
možnosti
KK

Určitě ! Výhodná investice.

1 0
možnosti
MK

R^R^ Dobrý pohled do lůna migrace; doufám, že si to u nás prohlédnou i ti zaslepení vítači. Vám Moniko díky za vytrvalost, v ČR to otvírání očí ještě řada lidí potřebuje.

9 0
možnosti
Foto

I71v12a61n 81M24a66r49e67k

28. 4. 2017 9:13

P.Moniko,dobrý den, ještě Vás nenapadlo "sbalit housličky" a hajdy do Česka, i když. . . . . . . . Mám dojem , že i to "díky někomu" by bylo jen dočasné řešení ? ! ;-(

3 0
možnosti
VV

Take mne udivuje, jak vubec muze v te strasne zemi zit.

2 0
možnosti
Foto

Vypada to, ze dovolena v Italii zlevni. Do Francie se lidem kolem me taky uz nechce, protoze je to pro ne nebezpecna destinace. Mozna, az jim tam nebudou jezdit turisti, tak s tim zacnou neco delat.

2 0
možnosti
KC

Díky paní Monice za zprávy z jiného světa! Ode mne karma a přání příjemného dne.

18 0
možnosti
Foto

Děkuji a také přeji pěkný den. Doufám, že to co vidíme v Miláně, neuvidíme v některém českém městě ...

6 0
možnosti