Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Trajekty fungují bezvadně!

0 0
možnosti
JB

A mně nikdo nevyvrátí, že tohle je řízená okupace Evropy!

2 0
možnosti
PB

.... tak neziskovky vytlačily z byznysu miliardovej projekt Frontex,- tej EU se v posledních letech nedaří totálně v ničemVEU!

3 0
možnosti
MK

R^R^ Jenom jeden Váš článek by měl Bruselem hodně zatřást; pravda však je, že to dobře vědí a ani 100 článků s nimi nepohne.

Aby se něco změnilo, musí být občané celé Evropy včetně ČR dobře informováni a to je Vaše zásluha!!! Pak by měl nastat volební efekt a všechny současné elity vykopat na hnůj!

P.S.

Ty neziskovky musí spolupracovat s mafiány a to by se mělo dostat k soudu! Hrozit trestem by se mělo hodně nahlas; třeba by to někoho odradilo.

I když moc peněz je veliká.......

12 0
možnosti
MR

M92i13l24a82n 98R36a33d63e14k

29. 4. 2017 21:04

jo, včera se objevil na idnes článek o Vietnamci, který bude asi zavřen za pašování Vietnamců do Česka.

A tito to dělají legálně, a ještě jsou za to chváleni. A to je OBROVSKÝ rozdíl mezi pracovitými, snaživými Vietnamci kteří se brzo integrují a mezi migranty kteří chodí za dávkama

15 1
možnosti
VK

Do drogové scény se integrovali znamenitě. Bavorsko jiný pervitin, než vietnamský nezná. U nás mají podíl na trhu více než poloviční.

1 3
možnosti
KK

" Aquarius zůstává v záchranné oblasti." pár kilometrů od břehů Afriky. A kam je vozí ? Samozřejmě do Evropy ! Ti hlupáci, co platí daně to přece zaplatí !

10 0
možnosti
Foto

No, ono hodně záleží na tom, kterým směrem pak po naložení toho "nákladu" ty lodě vždycky poplují a kde za jeho vyložení dostanou zaplaceno!

Pokud by někdo začal naopak hodně dobře platit za vylodění na březích Afriky, věřím tomu, že by se "provoz rychle přizpůsobil".

8 0
možnosti
Foto

podle mne jde o záměrnou likvidaci evropské kultury a blahobytu. Je to třetí světová, ve které však na rozdíl od té druhé nevyhraje rozum a dobro. Starý Řím neodolal vlivu křesťanství, protože si Římané přestali vážit, čím jsou. To samé se děje teď s Evropany.

15 0
možnosti
Foto

Hustá adventura, vyplavení maximálního množství endorfinu zaručeno....

Pro záchranáře z neziskovek zhmotnělá virtuální realita přinášející maximální sebeuspokojení, pro lidi v týlu černá můra.

Hoďte na ně už konečně síť (na ty neziskovky);-€

24 1
možnosti
Foto

Ted se snaží soudce Zuccaro ... již je vyslýchal, jede proti němu ale i politika ( proimigrační vládnoucí levice ... ) a ministerstvo vnitra je také na vážkách ... tak nevím, jestli se nechá umlčet.

15 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5204x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik