Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

R^ U toho rozlišení - ve dne, v noci - mně prvně napadlo výstižné konstatování: "Ještě větší blb, než jsme si mysleli!"

1 0
možnosti
RP

Z Vašich blogu je člověku na nic, ale díky za něR^...Ani desetinu toho co Vy napíšete by u nás nezveřejnili. Napadá mě.. zákaz z EU.

3 0
možnosti
PB

..... buďte rádi aspoň za to !,- v takovým Norsku maji polární den v jednom tahu tři měsíce takže nad tou obranou v noci radši ani nepřemejšlijou !

3 0
možnosti
Foto

my to vládě vysvětllíme, aby to slovíčko v noci smazali ... už se na tom pracuje :)

0 0
možnosti
Foto

Bohužel, lidé nic nečtou, v televizi se koukají jen na pitomosti. Volit budou zase jenom ty, které znají a znají ty, co mají na kampaň miliony, které jim věnovali opět další miliardáři. Média ty, co chtějí varovat označí v lepším případě za populisty, v horším za xenofoby, a v nejhorším je odsoudí za slovní a písemné projevy. Dalším obvyklým strkáním hlavy do písku je, vždyť tu nikdo z nich není. Ovšem, pokud vyhraje ve Francii Macron, během půl roku je tu mít budeme a to už bude po volbách a na čtyři roky budou miliardáři schovaní ve svých nedobytných sídlech a lide český, schovej se před agresorem kde můžeš.

13 1
možnosti
DT

R^ VÁM patří titul nelepší blogerka roku. R^ Za odvahu, prezentovat situaci.

16 0
možnosti
ZZ

svědectví, které přináší autorka, to je podstatné i pro lůzu z podhradí, jestli nám vládne Bohuš, Andrej nebo Pepek námořník, podstatné pro lůzu z podhradí není, proto mě velmi udivuje, že se k tzv. vládní krizi vyjadřuje každý, kdo má díru v zadku

4 0
možnosti
VP

R^ a u nás, když někdo skautce řekne, že se bojí aby nebyla znásilněna (migrantem) tak je hned označen za nácka.

7 0
možnosti
Foto

To je Stát. Ovce jsou hloupě přesvědčené, že je tu na jejich ochranu, ale stát je tu jen pro politickou kastu, které umožňuje to co je ostatním zakázáno. Politická kasta skrze svůj aparát loupí, krade a vraždí především ve dne, proto nemůže dovolit ovcím, aby se bránily.

8 0
možnosti
KC

Zdravím paní Moniku, díky za zprávy, ode mne karma. Přemíra levicovosti je pro svět a zvláště Evropu zhoubná, jak se denně potvrzuje. Je to ideální podhoubí pro takové zrůdnosti, jako je neomarxizmus, multikulturalizmus, politická korektnost, sluníčkářství a další podobné zvrhlosti. Nebojovat s nimi znamená vyklízet jeden prostor za druhým pro zhoubnou a neslučitelnou kulturu, až budeme ve vlastní zemi cizinci.

13 0
možnosti
MR

Od sedesaych let kdy se levice zacala stavat vlivnejsi a vlivnejsi, tak vsude maji vyvrhelove sama prava a obet at si trhne. A ma mit porozumeni, protoze nasilnik zrejme trpel

21 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5204x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik