Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D68a61v23i15d 17V30l13k

7. 6. 2017 17:53

Ty Vaše informační svodky jsou značně manipulativní. Měníte data na fotkách, vybíráte příspěvky většinou z bulvárních médií. Občas jsou to Hoaxy. Nechápu k čemu to je? Rozhodně to není objektivní, blog se tomu v žádném případě říct nedá. A nejste Vy náhodou v Itálii taky imigrantka??? Za mě je to totální manipulativní, neobjektivní škvárRvRvRv

0 0
možnosti
JK

Pět kroků pro záchranu Evropy (Alí Síná)

Pokud je neuplatníme, Evropa padne. Jinými slovy, buď přijmeme tyto kroky, nebo miliony lidí zemřou.

Nevolte bezradné politiky, kteří se domnívají, že islámský terorismus je prostě součástí života. Není. Může být poražen, pokud zde bude vůle.

Zastavte imigraci muslimů. Pro muslimy je více pravděpodobné, že se radikalizují,když imigrují; a zvláště jejich děti znamenají velké riziko.

Uzavřete mešity a zakažte islám. Jak můžeme dovolit subverzivní, paralelní a nám nepřátelské vládě, aby operovala pod naší ochranou?

Dokud muslimové neodsoudí islám, musí být odsunuti. Všichni muslimové věří v teroristické vyznání a teroristickému prorokovi. Všichni z nich jsou potenciálními teoristy, zvláště jejich děti.

Hovořte pravdu o islámu beze strachu, že budete nazváni islamofoby, což je jen podvod, jak nás umlčet.Achillovou patou islámu je jeho vlastní démonická kniha Korán a pravda o jeho zakladateli.

Musíme ochraňovat své životy, ne citlivost těch, kteří nás chtějí zabít.

0 0
možnosti
MV

Má přítelkyně miluje Itálii a tak tam byla nyní již po čtvrté - Římě a Vatikánu- po návratu prohlásila -již nikdy více i když Itálii miluji. Přijela zklamaná, pro ztrátu klidu a bezpečí na ulicích,stálou obavu o svou bezpečnost i o peníze v peněžence. Flustrovalo ji množství povalujících uprchlíků,jejich drzost vůči ženám a obava o svou bezpečnost ve dne i večer na procházce. Korunu tomu nasadila její kamarádka -pobývá v Německu již 17 let -že uvažují o návratu do ČR pro ztrátu bezpečí v Německu. A tak přivezla názorný příklad jak by to za čas vypadalo u nás.

1 0
možnosti
KB

Pokusím se zastat funkci válečného zpravodaje.

Cagliari dobyto. Stop.

Bez jediného výstřelu a beze ztrát na životech. Stop.

3 0
možnosti
DF

V Cagliari respektive v Quartu St. Elena jsem zil asi rok a tihle muslimove se tam pravidelne modli nejmene pokazde kdyz jsem sel okolo, coz je i nekolikrat denne nekolik let, ze je Sardinie plna techto lidi a dennodenne ji lode z cele Evropy plni je nesporne a spousta Sardu uz toho ma plne zuby zvlast kdyz Sardinie je chuda, neni tam prace, socialni politika ktera by se starala hlavne o svoje obcany tam neexistuje(nejen tam ale v cele Italii). kdyz vidi ze se muzou pretrhnout aby ubytovali imigranty po hotelich po celem ostrove tak se zacinaji pomalu ozyvat, pokud se nekde budou ztracet nervy tak to bude podle me na severu Sardinie ktera je prilepena na Korsice a Korsicani jak je znamo se s nicim nemazou, Sardove ze severu Sardinie (Gallura) se s tim prestanou mazat jako prvni.

1 0
možnosti
Foto

Vámi uváděnou fotografii jsem našel na googlu již s datem 22. listopadu 2016. Připadá mi, že jste si tady postavila živnost na strašení a používáte k tomu dost připitomělé podpásovky. Myslím, že už to není zajímavé, ale spíše trapné. Samozřejmě že váš fanklub je z toho nadšen.

3 5
možnosti
DV

D73a91v14i50d 58V65l66k

7. 6. 2017 17:55

Já jsem o blogu téhle paní mluvil s jedním Čechem co žije v Itálii a ten mi řekl , že se za ty bláboly tady stydí.

0 0
možnosti
MK

R^R^ Zabrat ulici (též již delší čas na jihu Francie) je přestupek a měl by být trestán. Jak by to dopadlo, kdyby si kterákoli strana uspořádala demonstraci (neohlášenou), např. proti islámu, ale i za záchranu žab - nastoupila by proti nim policie. Proč mají muslimové privilegia?!! Odpověď je jasná: protože jsou evropští politici včetně těch italských připo.....!!!

Vám, Moniko díky za info!R^

2 0
možnosti

Mě to spíš přijde jako demonstrace síly než jako vyznání náboženství míru. Křesťané se také nemodlí běžně a hromadně na ulici. Víra je soukromá věc a pokud jí muslimové takto okatě dávají najevo, má to přesně opačný účinek. Strach.

14 0
možnosti
JK

Nepřítelem není radikální islám. Nepřítelem je islám.

Když ho nazýváte radikálním, tak tím implikujete, že existuje mírový islám – to je ale lež.

Existují mírumilovní muslimové, ale neexistuje něco jako mírumilovný islám.

My milujeme život, oni milují smrt, zvláště naši.

My věříme v rovnost, muslimové věří v nadřazenost.

0 0
možnosti

V Brně je zatím klid; Hnít Brno není zatím tak silné, aby si takovou verbež dovolilo pozvat do Brna.

4 0
možnosti
VK

Jestli to nebude tím, že do Brna nikdo nechce.;-D

0 7
možnosti
PB

...sem netušil že v Sýrii žijou taky Senegalci ?!,- ten Putin si s nama pěkně zahrává!

12 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5204x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik