Diskuse

Protest migrantů: nechtějí pravidla, nahý na ulici a agrese na reportéra

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Některé části Evropy jsou již ztracené. S tím prostě nejde nic dělat. Stejně tak, jak nic nenaděláme s tou neitegrovatelnou částí cikánů. Ani kriminál nepomůže. Jedině sebrat dávky (ale všem, ne jen bubákům - to by vážně nebylo fér, i když na to se brzo stejně přestane hrát), počkat na nepokoje vynucující si dávky zpět a potom používat ostré. Oni totiž bubáci pracovat prostě nebudou, o tom hovoří italské zkušenosti z posledních 20 let (kdo se pohyboval v blízkosti slumů třeba u Neapole, jemu to jasné). Děsuplné vyhlídky :-(.

Deportace se téměř nevyužívají, portože není ani jasné, kam neúspěšné žadatele deportovat a navíc o ně v Africe nikdo nestojí. Snad jedině odkoupit část Afrického území (vyloženě se nabízí Libye) a tam to vozit cargo loděma ve velkém. Oni by si to ti čekající na přívoz asi rozmysleli.

0 0
možnosti
Foto

V Itálii nebylo bezpečno ani před invazí migrantů a teď už asi tuplem.

1 0
možnosti
Foto

Díky za zprávy z Itálie. Poslouchal jsem italského velvyslance a to je pořád lamentování - my nic nemůžeme. Můžete Zavřít přístavy! Nikoho na pevninu nepustit.

8 0
možnosti
AV

Čtu vás pravidelně, doufám, že italská mafie, která toto podporuje dostane na frak. Je to smutné , co se děje v Itálii . Je to boj Italů , oni sami musí jít a říct, že už toho mají dost , jinak je to zničí . Každopádně je to katastrofa , co jsou schopni udělat politici z tak krásné země. Četla jsem článek, že muslimové v Římě zničili fungující trh se zeleninou . Je vidět, že multikulturní společnost opravdu nefunguje . Politici a nadnárodní společnosti pro zisk dokážou zničit celý stát .

7 0
možnosti
JL

Byla jsem tento týden s dcerkou v ZOO a musím říct, že i v opičím výběhu jsem viděla mnohem kultivovanější projevy než to, čím se v Evropě zatím prezentují uprchlí lékaři a inženýři z Afriky a Blízkého východu.

12 0
možnosti
JL

Nová doba, pani, zvykejte si. V Čechách zatím vše při starém, je sucho, ale černoši zatím nikde. I když holky se asi už těšej.

2 1
možnosti
JR

J46a26n 39R52á18ž

6. 7. 2017 12:18

Když mají Italové vládu, která má v programu import migrantů z Afriky, tak se nemohou divit, co se u nich děje. Očekával bych spíše než trpné přihlížení, masové protivládní demonstrace. Když nejsou, je to známka, že většině Italů kolonizace nevadí a musí se tak smířit i s těmito naprosto přirozenými projevy africké kultury na italských ulicích.

P.S. Články tohoto typu mohou mít velký vliv na to, aby rostl počet těch, kdo podobnou kolonizaci v ČR nepřipustí. A proto je vítám. Díky Moniko!!

34 0
možnosti
Foto

;-Dvzhledem k tomu že u muslimů je povinné zahalování a zákaz alkoholu tak ten nahý opilec vlastně neudělal nic jiného než že se snažil integrovat a přijmout zvyky civilizovaných bílých Evropanů-opilců máme všude dost stejně jako nahoty ;-D

11 1
možnosti
JR

J67a21n 34R49á16ž

6. 7. 2017 12:24

Islám zcela jistě není důvodem k tomu, aby se ti migranti chovali jako divoká zvířata puštěná z klece. Jejich chování je projev naprosto barbarské nekulturnosti těch, kdo přijíždějí kolonizovat Evropu, ne nějaké náboženské ideologie. Možná o to je to ještě horší!

7 0
možnosti
Foto

Otázkou je, zda Policie ČR bude za nějakých 10 let sdílet názory zde diskutujících pánů V. Kopřivy a S. Beneše a nebo se vydá pro řešení potíží s nezvladatelnými migranty nějakou další, pro původní obyvatele Česka zcela nevýhodnou a nepochopitelnou, leč zákonnou cestou8-o

7 0
možnosti
SB

Zákonná cesta to bude muset být, avšak ne podle dnešních zákonů. Zákonná bude proto, že mezitím se přijmou jiné zákony, než jaké máme nyní.

Jak jsem již napsal: Pouze v matematice platí, že 10x100=1000. Ve skutečném životě je to tak, že některý problém, když je stokrát nebo tisíckrát silnější, není už řešitelný stonásobkem nebo tisícinásobkem původního řešení.

Mít v sobě tři promile alkoholu je pro organismus mnohem větší zátěž než desitinásobek toho, když v sobě má člověk 0,3 desetiny alkoholu. V tomto případě neplatí, že 0,3x10=3. Matematicky to platí, ale pro organismus, který má odbourávat alkohol, to neplatí.

Prohrávat minutu před koncem hokejového utkání o jednu branku, to ještě dává dost slušnou šanci na to, že se mi podaří vyrovnat. Prohrávat čtyři minuty před koncem o čtyři branky, to je prakticky beznadějné. Rovněž v tomto případě neplatí, že 4x1=4. zase: Matematicky to platí, ale z hlediska onoho hokejového týmu nikoli.

Prostě pan Kopřiva píše o opatření, která lze aplikovat na deset nebo sto lidí, a chce je aplikovat na sto tisíc nebo na půl milionu osob. To však neráží na naprostou nerealizovatelnost.

2 0
možnosti
Foto

Nikdy se nemělo stát, že do EU se povalí volným proudem tisíce lidí a už vůbec ne, že je budou nějaké placené "lidskoprávní" a "neziskové" organizace po tisících, statisících až milionech organizovaně přivážet! Rv

Jediné, čeho bylo touto naprosto falešnou údajnou "humanitou" dosaženo je, že si tito příchozí začali myslet, že tady mají na všechno bezpracné právo a nárok, že beztrestně mohou v zásadě úplně cokoli, že místní obyvatelé jsou povinni respektovat jejich importované "zvyky, návyky, práva, chování" (vč. oněch v článku uvedených "holých zadků" na veřejnosti) ...... a imigranti získají pocit, že je to vše je naprosto správné, protože Evropané tím jen částečně odčiňují jakousi jejich "koloniální vinu".

Prostě je to jako s malými dětmi - pokud je za jejich lumpačiny někdo začne odměňovat - přestanou lumpačit, nebo naopak začnou tím ještě více!?

28 0
možnosti
JR

J76a88n 80R94á48ž

6. 7. 2017 12:45

Humanita, jako nepodmíněný projev lásky k bližnímu, má základ v křesťanské ideologii. V žádné jiné civilizaci se takovéto pojetí humanity nevyskytuje. A naši předkové, kteří humanitu zakotvily do fundamentů naší společnosti, rozhodně neočekávali, že bude v současnosti falešnými proroky idea humanity zneužita k potlačení všeho, co po staletí tvořilo základy křesťanské morálky.

T.zv. "západ" tím, že zrelativizoval vše, co tvořilo morální odkaz našich předků, narazil na své mantinely. Buď se tam občané rychle vzpamatují, a probudí se jejich sebeobranné geny, nebo skončí podobně jako demoralizovaný Řím, obsazený barbary. Je jen na nás, jestli se necháme do civilizační propasti od "západu" stáhnout taky.

14 0
možnosti