Diskuse

Migranti, Identity Generation mají loď anti-NNO

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jedna vlašťovka jaro nedělá, ale nějak se začít musí.

Kolik miliónů přemnoženejch si EU ještě doveze, než mocipáni pochopěj, že problém jiného kontinentu nevyřeší, protože tamní populace díky pomoci roste geometrickou řadou, ale naopak rozšíří k nám.RvEU

0 0
možnosti

sláva jim! konečně nápad

5 0
možnosti

Pro všechny kdo by chtěli přispět.Existuje i česká pobočka Generace Identity.Na jejich stránkách se dozvíte číslo jejich účtu,a do zprávy pro příjemce stačí napsat lod',a peníze poputují na projekt Defened Europe..každá koruna se počítá a je potřebná.Jen se připravte na to ,že o této organizaci budete číst,že jsou to náckové a nevím co všechno.Ale to už je dneska skoro kladné doporučení,a když jim nemůže přijít na jméno Antifa,tak je to známka toho ,že dělají dobrou věc![>-] Takže za mně velké díky !

8 0
možnosti
Foto

Díky Moniko. Toto je nejlepší zpráva, kterou jsem zaznamenal. Miluji Evropu takovou, jaká je, či spíše jaká ještě před 5 lety byla i se všemi svými problémy byla. Ovce zvedly hlavu.

Vždyť Identitární Generace též migranty na vratkých člunech zachraňuje, neničí však při tom Evropu. Co naše vlastní ovce. Budete též stále bekat, že je u nás pouze 12 uprchlíků. Vždyť to v novinách několikrát psali a v televizi říkali. Pořád jsem nemohl přijít na to, jak v rámci všech platných mezinárodních úmluv (když už se nedají zrušit) vyřešit tento problém s potápějící se Evropou. Toto je jedno řešení.

11 0
možnosti

Zajímavý nápad. Jak velká je posádka? Protože co se stane v okamžiku, kdy vylovení migranti zjistí, že loď se stáčí k jihu?

1) Řeknou si: no to je smůla! Už to raději zkoušet nebudeme.

2) Řeknou si: není ona nás tu náhodou fakt slušná přesila? 8-)

0 0
možnosti

já žádnou nesnášenlivost nepropaguji, já je mám rád, ale tisíce kilometrů od našich hranic. Kam se dají poslat peníze na pořízení flotily takových lodí? nebo lépe, kde se dá taková loď koupit, nějaká levnější, stačí když vydrží na vodě jen pár dní (hodin). prodám usedlost!

1 0
možnosti

určitě je potřeba peníze na flotilu takových lodí, nejlépe na kyvadlovou dopravu, na jaký účet se dají poslat peníze, nebo kde se dá taková loď koupit? prodám usedlost!

1 0
možnosti
Foto

No, na 30 m loď se mnoho uprchlíků nevejde a ještě se budou fyzicky bránit odvozu zpět. Za tímto návalem do EU je plán a mnoho peněz. V tom jsou ti pánové neporazitelní. Protože pokud by ONI chtěli, tak by se do EU nedostala ani noha.

Kam ten svět spěje. Jenže svět sám nikam nespěje, vývoj světa je řízen lidmi. Můžete namítnout, že na světě jsou lidí miliardy, ale u kormidla je jenom malá skupinka těch, kteří mají faktickou moc a chovají se jako vlastníci planety. Vzletná fráze, že člověk je zrozen pro svobodu, připadá kormidelníkům světa jako dobrý vtip. Tak dobrý, že ve jménu lidských práv a svobod sponzorují války, mění hranice států, svrhávají a nastolují režimy. Kormidelníci tak byli vychováni, plní jakýsi dědičný úkol svého klanu. Neznám je, tudíž se nedokážu vcítit do jejich pocitů, myslím však, že prožitek svobodné volby do jejich života nepatří. Tito lidé, nebo spíš ne lidé, fungují podle programů, které tu byly dávno před jejich narozením. I jejich početní slouhové mají svobodu volby omezenou mantinely příkazů. A což teprve slouhové těch slouhů! Těm už zbývá jen svoboda za kolik a komu se prodat.Kdesi jsem četl a dotyčný má velkou pravdu. Bohužel.

17 0
možnosti
Foto

No ano na lodi je take jen 30 lůžek, ale oni chtějí spolupracovat s libyjskou námořní hlídkou, takže budou mít vesty které při nálezu člunu poskytnou ... do příjezdu hlídky ... pak jak se to bude odvíjet dál je na dohodě s hlídkou .... čluny se dají také táhnout ... jestliže budou spolupracovat s libyjcema tak zřejmě budou v jejich vodách a nedaleko pobřeží ... no už jsem opravdu zvědavá jak se to vyvrbí ... jisté je, že italská vláda a EU do ted neudělali defakto nic, aby se zabránilo této organizované invazi ... lidské životy se budou zachranovat , ale pojede se hned zpátky, to je v teritoriálnich vodách zákonem.

22 0
možnosti

Dovolil sem si vypůjčit Vaše úvodní slova k propagaci akce na FB.

Doufám, že se naši "xenofobové" ke kterým se počítám vytáhnou...

5 0
možnosti