Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

A brzy bude doba a to bez atomové bomby, kdy budou živí závidět mrtvým...

0 0
možnosti
OB

Itálie je v pasti, země je fakticky v bankrotu a nad vodu ji drží miliardy natištěných eur z EU, ve vedení EU migraci chtějí a vedení Itálie má strach říct EU jasné NE nelegální migraci, pak by EU začla vyhrožovat Itálii že jí zavře penězovody a Italské vládě by nezbylo nic jiného, než říct lidem přivedli jsme zemi ke státnímu bankrotu a z toho má italská vláda hrůzu, proto drží status quo :-)

2 0
možnosti
Foto

P19e22t73r 53H18a26n60n71i92g

13. 7. 2017 11:47

Naprosto nechápu, proč někdo chce zničit Evropu. Kdo je ten někdo, co diktuje oficiálním médiím, jak mají informovat obyvatelstvo. Jak se například u nás nalévá neustále do hlavy, že jsme přijali 12 migrantů. A kolik je jich tu mimo toto číslo. To nikdo nespočítá. Už jsem se s mnoha lidmi zvláště na venkově setkal s názorem, není to hloupé, že Rozumní mají ve svém programu stop migraci, když je tu jenom 12 migrantů?

A nechápu jak Itálie přijímá na své území neustále nové a nové ekonomické migranty, když fňuká, že jí v tom nechává Evropa na holičkách. Kdo z toho v Itálii má prospěch?

Otázka za otázkou odpovědi odpovědných (loutkovodičů) nejsou známé. Loutky vysvětlují a média napadají zdravý rozum. Mimochodem, jsem rád, že už mám takový věk, jaký mám. Ti, kteří v roce 1946 nadšeně volili Gottwalda si to v blízké budoucnosti vypili i s úroky. Ti mladí a mladé, co argumentují tím, že jste se zbláznili, když tu nechcete migranty, protože je jich tu jenom 12, si to v brzké době vypijí také i s úroky.

7 0
možnosti
BK

Vaše příspěvky čtu pravidelně a smekám.

14 0
možnosti
RP

Merkelova se chlubi, že zabránili migrantům v balkánské cestě.. Ale tohle s válkou v Sýrii nemá co dělat, je to invaze černochů z Afriky...A někdo je tam musí agitovat, když neváhají podstoupit cestu i přes půl Afriky. Jsem zvědavá podle jakého klíče je budou po Evropě rozdělovat, když se jim nedaří rozdělit migranty ze Sýrie. Diky paní Moniko za zprávy i když je z nich trochu zle...

23 0
možnosti
BL

A to navíc migrantům z " východu" brání daleko účinněji statečná Makedonie, Bulharsko, Maďarsko.., než jejich "slavná" dohoda s Erdoganem...

11 0
možnosti
PB

.....poněkud neosobní,- ale chceli to?,- mají to mít !,- "když ste si ma upekli, tak si ma aj zjestě!" (co takovejm jantarům radit ?!?,- vyžerte si to až do dna a poděkujte Bruselu !!!VEU!)

8 0
možnosti
BL

Srdečně zdravím autorku i diskutéry. Autorce samozřejmě opět respekt, uznání a velký dík za námahu, odvahu, zápal a talent napsat přehledný, vypovídající a zajímavý blog.. Mám.jednu otázku, resp.námět k diskuzi, nebo zamyšlení. Nejspíš na Monicu, ale budu rád, když se vyjádří kdokoliv. Mám dojem, že v průměru tak 1x týdně se dočtu o počtu zachráněných a importovaných "plaváčků" ve Střed.moři. Vždy se jedná o čísla, která převyšují počet 1000 imigrantů denně. Např. 10 000/za poslední 3 dny, nebo "/jen včera zachráněno 1800 lidí.."/apod. No a tak mi to absolutně nesouhlasí s počtem imigrantů, jež dorazili údajně do Itálie od začátku roku- i.e uváděných ca 80 000 osob. Máme za sebou již polovinu 2017.. Myslíte, že se těm číslům dá věřit ???

11 0
možnosti
Foto

Pane Lebeda NEVĚŘIT ! Již si toho všiml senátor Ligy severu Paolo Arrigoni a publikoval oficiálně v novinách, že fenoménům z vlády podle hrubých počtů chybí ve statistické zprávě na ministerstvu vnitra cirka 50 tisíc žadatelů o azyl. Jakmile jim to nevycházelo ... přestali od dubna vydávat kompletní zprávu o distribuci migrantů na italském území ... nevychází počet mezi těmi , kteří tu reílně jsou a počet těch, kteří zažádali o azyl ... dokonce jsme si se senátorem všimli, že začali postupně snižovat počet v tabulkách ... asi aby to postupně vyrovnali ... Uvedu příklad: 27.6.2017 byl od začátku tohoto roku stav 73.380 nových migrantů po moři - 03.7.2017 jich bylo 85.183 - 04.7.2017 po tom co připlulo další kulturní obohacení jich ale bylo 85.170 - DOKONCE MÉNĚ a přitom mělo logicky číslo vzrůst! Dneska po tom co jich vylodili tisíce je udané číslo ministerstva vnitra 85.217 ! Takže ničemu nevěřte ... je jich zde o hodně více. Nikdo neví kde jsou a kdo jsou. Italská vláda nás tahá všechny za nos !!!

24 0
možnosti
Foto

Karma. Je skutečně neuvěřitelné, co se děje.

33 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5204x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik