Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... tak HIV, TBC, kurděje, svrab a neštovice nejsou pro Brusel to pravý vořechový !,- pokud si dobře vzpomínám, tak ešče před dvouma járama nazad byla na prvním místě EBOLA a hnedle za tem "Ruská hrozba" ;-D!!!,- ...... a právě ta Ruská hrozba je to nejhorší co može byt!,- voni se ty parchanti s nama vo ty nemoce nebudou chcet rozdělit,- voni prej maji nějaký kvóty totálně na salámuVEU!

0 1
možnosti
VK

Tak HIV má v Rusku už větší progres než v Africe. Takže zapoj hlavu Pjotr.

1 0
možnosti
Foto

R^o tom že je v Africe tak rošířen AIDS se ví přece dávno, proč se diví a alarmují až teď? Když si vybavím, kolik černých prostitutek postává už léta podél italských silnic... a to papež, ne současný jeho předchůdce, při jedné ze svých návštěv v Africe při veřejné mši nezapomněl říct, že použití kondomu je hřích!8-o!Byl to tehdy skandál, ale jako vše to zapadlo v propadlišti dějin, kolik lidí tak ale tahle církevní autorita ovlivnila.? A tak je to se vším,svět vedou nezodpovědné elity-rádoby-elity a davy jim aplaudují:-(

2 0
možnosti
KC

To je imigrační politika tzv. vůdců EU: po hlavě do vody, ono to nějak dopadne! Taková neodpovědná, sebevražedná politika naivních, potrefených hus, je na obžalobu v Haagu! A tito lehkovážní lidé se mermomocí derou do čela, aby Evropu potopili co nejdříve a ultimo.

6 0
možnosti
Foto

P59e22t85r 14H48a13n25n31i60g

17. 7. 2017 17:50

To je skutečně vedle terorismu, ten nejvážnější problém, Evropě vnucené imigrace.

Nakažení velké části evropského obyvatelstva TBC. V současné době, kdy antibiotika přestávají účinkovat je to skutečně hrozivá situace. U těch AIDS nemocných, tam se bude jednat hlavně o znásilněné ženy. Obávám se, že já, který miluje cestování Evropou, budu muset z těchto důvodů jako předseda ROZUMNÝCH být zastáncem vystoupení z EU a hlavně ze Schengenského prostoru. O jakémkoliv přijímání těchto, pro naše občany nebezpečných ilegálních imigrantů nemůže být ani řeči.

21 4
možnosti
VK

Normální Rozumný člověk přemýšlí, jak proočkovat co nejvíce lidí. Trouba vleze za plot a čeká, že se ho nic nechytne, celoživotní kandidáte. Hlavně za sebou zavřete branku.;-D

3 12
možnosti
JL

Ano, pořád se roky psalo o tom, jak v Africe řádí katastroficky AIDS, ale když jde o imigranty odtud, o AIDS ani kvok.!!

20 0
možnosti
AJ

A16d53a12m 21J97a73k57e25š

17. 7. 2017 16:34

Daleko větší problém než AIDS je právě ta TBC. A přenáší se daleko snáze.

Problém s těmito nemocemi byl i u nás u studentů z Afriky v éře budování socialismu a podpoře soudružsky spřízněných zemí. Akorát se o tom nemluvilo a nepsalo. Jen bylo nutno občas vydezinfikovat vš. koleje a občas zaměstnanci skončili pod pravidelným lékařským dohledem.

9 2
možnosti
PK

Blábol pro blábol. Situace za minulého režimu, byla podstatně lépe řešena a ošetřována.

0 3
možnosti
MT

Paní Moniko, moc díky za Vaše informace ! R^V

18 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5204x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik