Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nechápu tyto lgbt, že podporují muslimy, když je veřejně známo, že pro muslimy jsou tito lidé určení jedině a jen na zabití.

0 0
možnosti

Otázkou je proč tohle vládnoucí vrstvy povolují.........já vidím jedinou variantu..tito lidé jsou většinou velmi nevzdělaní, a nevzdělancům se vládne lépe snáze než lidem s obrovskými znalostmi..........a zároveň spory na úrovni domácího obyvatelstva a příchozích zaměstná mozky domácích natolik, že si přestanou všímat, co se děje i s nimi..jak s nimi vedení..tedy ti kdo žijí NA ZÁMKU....zacházejí....když žijeme jen V PODZÁMČÍ...............

za další je to způsob jak odčerpávat prostředky ze státních rozpočtů na podporu programů pro příchozí a tím se ochudí domácí obyvatelstvo a ještě navíc jistá část prostředků zůstane někomu nekontrolovatelně v soukromé kapse...známé české penězovody.........

Psal jsem o tom již před dvěma lety..............

Stejně bych ale chtěl poděkovat autorce, vynikající zpravodajství , a otřesná budoucnost............která nám bude vnucena našimi vládnoucími vrstvami........

1 0
možnosti

ČR je 6. nejbezpečnější země na světě a nás, její občany pravděpodobně čekají nejdůležitější volby v novodobé historii ČR.

Pokud u nás výrazně navýšené výdaje na soc. podporu a nefunkční integrační programy, zhoršenou bezpečnostní situaci, a rozsáhlou muslimskou komunitu, řešení je prosté: nevolme podle předvolebních kydů, kvótaře a vítače z ANO, STAN, KDU-ČSL, ČSSD, TOP09, SZ a jejich levicové bratry Piráty.

Volme podle činů a hlasování v našem i evropském parlamentu. Strany s dlouhodobě konzistentními názory a programy.

5 0
možnosti

Pokud *nechceme

;-D

0 0
možnosti

Hitler byl břídil proti Mohamedovi, nemá na svědomí tolik mrtvých jako ten pouštní lupič, vrah a pedofil! Největší problém je, že muslimové ho chtějí napodobovat!!!

7 0
možnosti

Velká karma a velký dík za zprávy R^R^.

13 0
možnosti
Foto

muslimové gayskou a lesbickou komunitu nenávidí a jejich smysl pro rodinnou soudržnost je všeobecně známá takže dávat do souvislosti modlící se muslimy a učebnici kde se matka nahrazuje druhým rodičem moc neladí

spíš než protiislámský je blog proti lesbám a gayům s čímž souhlasím

rozhodně to nejsou muslimové kdo uhrožuje tradiční pojetí rodiny

0 0
možnosti

Na tom je nejpikantnější to, že až počet muslimů naroste do té míry, že budou voleni do parlamentu a následně do vlády, a do našeho práva začne prostřednictvím muslimských poslanců a ministrů prosakovat šaría, nejvíce ohrožena bude právě lgbt komunita. ;-D

1 0
možnosti

Opět chci poděkovat za tenhle skvěle zpracovaný blog. Jsou to znepokojivé, děsivé snímky. Ale hlavně jsou ostudné pro všechny, kteří islamizaci Evropy ignorují, či dokonce podporují. Naši předci musí doslova rotovat v hrobech. Vy se stydět ovšem nemusíte, Moniko, Vy jste statečná bojovnice a vynikající reportérka!!!

27 0
možnosti
Foto

Jediná otázka na kterou nedostáváme jasnou odpověď je PROČ? Proč národy, o nichž se dá říci vyspělé národy, se vezou na stejné vlně s ostatními a nevidí, nebo nechtějí vidět následky, které toto tsunami přinese.

25 0
možnosti

Z mnoha důvodů, především je pro ně pozdě: Počet muslimů od Itálie po Francii je takový, že pokud by si připustili, že islám se je bude snažit podrobit ze svého principu. Tak už se ozbrojeným konfliktům nevyhnou. Uvěřit vlastnímu sbeklamu, že se jedná o nějaký dočasný problém s terorismem, který je způsoben nedostatkem tolerance, je pro je lepší než si připustit problém. Pro politiky je pak snažší řídit zemi, která je ve 2 a více let ve výjmečném stavu a občan má jiné problémy než zneužívání státních peněz.

4 0
možnosti

O homosexuálech, kteří podporují islám, si myslím následující: jsou natolik znechuceni svým zvráceným stavem, že si přejí zemřít co nejodpornější smrtí, jako například shozením se střechy.

32 0
možnosti

P56e58t33r 57T57o13m89e66k

3. 9. 2017 21:25

Pište, pište pište, díky za to. Četl jsem teď knížky Oriany Fallaci, která tohle všecko předpovídala už před 16 lety. Je to šílené.

29 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS