Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Moniko, děkuji za to, co děláte, že nás informujete. Děkuji za informace, které se nikde jinde nedočteme. Čtu každý váš blog. Miluji Itálii, je mi moc to líto... :-(

0 0
možnosti
RM

Necítíte se být kulturně obohaceni? Jste rasisté.....

0 0
možnosti
JE

Na celém případu mě kromě neskutečné brutality děsí fakt, že i kdyby se taková zvěrstva stávala denně, nic se na přístupu k masové okupaci Evropy nezmění!!

12 0
možnosti
Foto

Za tohle muzou vitaci a jejich pomatene myslenkove pochody, ve kterych si neuvedomuji ze od pologramotnych poulicnich kriminalniku ze zemi, ve kterych lidsky zivot nema zadnou cenu nelze ani nic jineho ocekavat.

Dalsim vinikem jsou takzvane neziskovky, ktere si tohle moc dobre uvedomuji, ale nechteji se vzdat dobre placenych koryt.

Za penize danovych poplatniku pod rouskou solidarity do zemi sveho pusobeni tahaji za pomoci paseraku vrahy a nasilniky, aby pak zase mohli dostavat dalsi dotace... tentokrat pod rouskou integrace.

A samozrejme politici, kteri neslouzi svym volicum, ale bohatym a vlivnym aktivistum typu Soros, kteri maji pro Evropu uplne jine plany.:-P

17 0
možnosti
MO

Nechal bych vykonat spravedlnost polské hooligans, např. Wisla Krakov, Legia Warszava atd.

17 0
možnosti
Foto

Myslím, že není nutno to ani číst. Takových článku tu totiž v nejbližší době budou desítky. Spíš by se proti tomu mělo něco dělat. A ať si kdokoliv myslí cokoliv, tohle volby nezmění, možná, že přijdou jiné paskundy, ale duch politické velekorektnosti a všudypřítomná cenzura tu zůstanou. Jako byste intenzivním psaním do místního plátku chtěli zastavit světovou válku.

4 0
možnosti
Foto

Článek byl stažen z hlavní stránky ... kvůli podrobnému popisu jakých brutálních a sexuálních praktik bylo na obětích mapácháno. Podotýkám, že popis a použití slov je totožný s textem v italském deníku il Giornale ... v originálu je to dokonce ještě podrobnější ... použltí lékařských výrazu na popis násilného aktu je shodný s textem v italském cenzurovaném denním tisku. Tato brutálnost nemůže být posuzována jako čin nezletilých ... je to jako popis brutálností v Kongu. Děkuji všem za podporu a chraňme krásnou českou zem před nebezpečím ...

63 0
možnosti
DT

Nedejte se. R^ Všichni víme, jak to tady na blogu chodí.

Díky, že informujete, jak to u vás vypadá. R^

39 0
možnosti
AV

to je strašné čtení .

20 0
možnosti
KT

jak takové věci mohou EU politici ignorovat?

8 0
možnosti
JK

Diky za článek. Hrůza číst, co musely oběti prožívat.. Nepředstavitelné..

13 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS