Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dávejte na sebe pozor, paní Moniko. Myslím, že kromě nás, co Vám fandí, jste si nadělala i dost nepřátel. A tyhle slunečné sv.ně se nezastaví před ničím.

3 0
možnosti

Jako kněz jsem smutný nad hloupostí, s jakou mnozí kněží, a někdy i biskupové, v Itálii (ale samozřejmě nejen tam, u nás taky, i když tady je to lepší) vystupují vůči islámu. Skvěle na to teď upozornil bývalý poradce papeže Benedikta XVI., že problém je velký - viz reakce právě na toskánského arcibiskupa, který povolil na církevní půdě stavbu mešity: http://www.radiovaticana.cz/clanek.php?id=26910

Někdy je mi z toho k pláči.

4 0
možnosti

Dělají tam s těmi přistěhovalci takové ciráty, instalují tam nápisy "Refugees welcome" a potom po nás chtějí, abychom je od nich brali na základě nějakých kvót.

4 0
možnosti

Cimrman se před více než sto lety snažil šokovat svět svými živými obrazy. Ani on však nebyl schopen docenit kreativní možnosti člověka, který je dokonale zmaten multikulturní propagandou a vlastní hloupostí a neschopností rozumově přistoupit k tomu, co se děje. Muslimský Betlém tedy Cimrmana definitivně trumfnul.

7 0
možnosti

J85a26k74u46b 25Š31o31l91c

28. 12. 2017 8:36

Přirozený je bílý Ježíšek v Evropě, černý v Africe, žlutý v Asii. Ale možná jsem jenom zaspal dobu.

2 1
možnosti

přirozený není žádný Ježíšek ;-)

2 2
možnosti

Paní Palkova, zbytečně se rozepisujete o černé madoně a vůbec o zašlých časech.

Mnohá desetiletí byly betlémy osázeny bílými postavami; tedy otázka zní: proč zrovna teď se to mění?! Odpověď je zřejmá - masívní nárůst lidí tmavé pleti, tedy těch, kteří z více než 80% jsou ekonomičtí nelegální vetřelci! A právě tato spojitost, tato "sluníčková snaha je odsouzení hodná!!!

9 2
možnosti
Foto

odsouzeníhodné je jak se k tomu někteří lidé stavíRv

6 4
možnosti
Foto

černá madona není zas tak šokující

Mitochondriální DNA (mtDNA) je částí řetězu DNA, která je předávána od ženy k ženě, od matky k dceři a díky tomuto procesu mohou dnes vědci sledovat zpětně celou „cestu“ generace žen až do prvopočátku. V osmdesátých letech minulého století vědci vypátrali touto metodou prvního člověka - byla to žena, zcela první žena, matka celého lidstva, která existovala již před mnoha tisíci lety a byla to černá žena.

Historici zcela prokazatelně zjistili, že egyptská bohyně Isis se svým dítětem Horem byli předchůdci Černé madony. Kult Isis bylo dominantní náboženství ve starém Římě. Římské legie nesly sochy Isis, která držela černé dítě (Hora), po celé Evropě. Byly zakládány svatyně k uctění bohyně Isis. Podzemní komnaty chrámů byly příbytky soch Isidy. Na podstavcích soch se nacházel nápis: Virgini pariturae; Panně, jež má porodit, nebo Isidi, seu Virgini ex dua filius proditurus est; Isidě, nebo Panně, ze které se narodí syn. Dle názoru Bigarneho by se těmto ikonám neměl vůbec připisovat křesťanský původ, zvláště když bývají starší než křesťanství!

Když byla Evropa násilně donucena ke křesťanství, postavy černé Isis a černého Hora nebyly zničeny, ale změnily pouze svá jména na Černá madona s dítětem – Panna Marie s Ježíškem.

Největší změnu provedl císař Konstantin, když ženský princip úžasné a důvtipné kvality nahradil slepou vírou, která zdůrazňuje mužnost všech mučedníků. Podle velkého alchymisty Fulcanelliho je Černá madona v každé kryptě nebo suterénu katedrály ve Francii. Fulcanelli tvrdí, že tajemství Isis musí v dnešní době zůstat utajené.

Existuje prastará druidská vize a v podstatě i druh lásky k specifickým vizím prorokující existenci ženy, která přivede na svět zachránce – spasitele. Touto těhotnou ženou je právě Černá madona.

3 1
možnosti
Foto

Jistě chápete, že Isis není totéž, co postavy z křesťanských betlémů

0 0
možnosti

P71e84t30r 50D67r96a86p81a24l

27. 12. 2017 21:12

stoupenci jednoho výmyslu se rozčilují, že si ten výmysl přisvojuje někdo jiný

2 4
možnosti

P16e91t56r 94T85o58m44e11k

27. 12. 2017 22:40

Vymyšlenej budeš asi ty a Palková. Jinak to nedává smysl.

0 1
možnosti

To je prostě "boží". Zkuste nakreslit karikaturu Mohameda a rázem vám jde o život, ale muslimské karikatury křesťanství jsou úplně sluníčkovéV Divný svět... rozhodně divná Evropa.

31 1
možnosti
Foto

Vy byste chtěla, aby jim také šlo o život?

3 2
možnosti
Foto

I67v22a77n 33M53a36r98e14k

27. 12. 2017 20:04

Karma a dík za info p.Moniko. R^

19 2
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5204x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik