Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Paní Palkova, zbytečně se rozepisujete o černé madoně a vůbec o zašlých časech.

Mnohá desetiletí byly betlémy osázeny bílými postavami; tedy otázka zní: proč zrovna teď se to mění?! Odpověď je zřejmá - masívní nárůst lidí tmavé pleti, tedy těch, kteří z více než 80% jsou ekonomičtí nelegální vetřelci! A právě tato spojitost, tato "sluníčková snaha je odsouzení hodná!!!

9 2
možnosti
Foto

odsouzeníhodné je jak se k tomu někteří lidé stavíRv

6 4
možnosti
LM

Paní Palková, za tenhle boj s větrnými mlýny zasloužíte metál. :-))

2 0
možnosti
LB

Paní Palková má pravdu, existuje nejen Černá madona, ale i černý Ježíšek. Podle svědectví českých misionářů, kteří po roce 1948 působili 40 let v jižní Africe, černého Ježíška uctívají např. příslušníci kmene Zulu v Jihoafrické republice. Zuulové většinou vyznávají křesťanství, a je to početný kmen, který čítá přes 10 milionů osob. Z národa Zuluu např. pochází i současný prezident Jihoafrické republiky Jacob Zuma.

Nevím, čím "osazujete" svůj betlém Vy, pane Kulhavý, ale neodmyslitelnou součástí těch, kteří se vydali za Ježíškem do Betléma, byli i tři králové. Můžete se, pane Kulhavý, někoho zeptat, jakou barvu pleti měl ten třetí, vzadu :-)

5 0
možnosti
MK

Pokud bychom se bavili jen o tom třetím vzadu, je vše OK! Ale řeč je o černém kojenci v kolébce a o gumových člunech místo kolébky!!

0 1
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5204x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik