Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je tam jedna nepřesnost: nejedná se o žáky, tedy ani o chlapeckou, ani smíšenou třídu, ale o způsobně zahalené žákyně. Ostatně si nedovedu představit, že by muslimská učitelka mohla tělesně trestat kluky. ;-)

0 0
možnosti

..... no kóóónečně !,- typickej příklad kulturního vobohacení Evropy, žejo! Komenskej by musel jásat všema deseti !R^

2 0
možnosti

Psat jen a jen takoveto clanky povazuji za jistou "uchylku" . Co kdybyste nekdy napsala clanek o Tom, jak je v Italii krasne, jaka Kava se tam vari nebo o kulinarskych specialitach Itale?

Takovy spek z Tirol ci sunky jsou opravdu specialitou, ne tim, co se za ne treba v Praze vydava.

4 9
možnosti
Foto

... běžte s tím svým věčným strašením, černu kronikou a hysterií už do ... Pamplony, třeba - co takhle napsat o tom, jak váš spolustraník, nácek, fašista a taky kandidát té vaší xenofobní a fašizoidní Lega Nord, střílel do nevinných lidí, protože mu hráblo, stejně jako vám už dávno, tuším. Nebo má pravdu pan Tomáš, že si v tom dokonce libujete? Kde je ta vyváženost informací, po které tu takový jako vy voláte? :-/RvRv

6 10
možnosti

D10a39v67i94d 22V91l18k

18. 2. 2018 12:10

Jak jinak se má Karle holka stát středem pozornosti.Takhle to jde hodně snadno ne?

3 5
možnosti
Foto

Proboha, kam na to chodíte? U nás zase nějaká pomatená ženská před let zavírala své děti v Kuřimi a dělala z nich vlčí děti.

Pokud by psal někdo podobně jako vy třeba v Jemenu, tak napíše, že u nás křesťanská matka týrá své děti a zatkla ji policie.

Přepublikuje video a má článek.

Víte, že existuje i něco jiného, než znásilňování, týrání, zabíjení a mučení? Jistě, tyto věci se dějí, děl a dít budou. Ale mít z toho živnost?

Začínám vás podezírat, že vám to působí jakousi rozkoš, psát o podobných věcech.

9 18
možnosti

Uvědomujete si, že si ta Bangladešanka zavedla soukromou školu, kde pak mlátila děti? To nebylo něco, co se dělo na jednom, dvou dětech za zavřenými dveřmi, to bylo na spoustě dětí ve škole. Máme před tímto zavírat oči?

12 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5204x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik