Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je strašný celý, tak jen v bodech:

1) Libero není "jeden z nejprodávanějších", je sedmnáctý nejprodávanější s nákladem cca 25.000 ks. Pro srovnání, LN minimálně 5x větší náklad, Aha! desetkrát atd.

2) "Jeho názor sdílí většina Italů" je absolutní nesmysl, pokud to není podložené. Já tvrdím, že nesdílí a mám to ozdrojované úplně stejně.

3) "V evangeliu neexistuje žádná zmínka..." Zase špatně. Celé křesťanství stojí principiálně na nepodmíněném milosrdenství (viz např. Mt 9, 12-13; a zejména Lk 15, 2-27 a tak dále, a tak dále)

4) Pak hromada domněnek, co by kdo udělal, nebo neudělal. Když budu tvrdit opak, má to opět úplně stejnou výpovědní hodnotu

5) Nezaměstnaní. Pominu absolutní nepochopení toho, co Papež řekl, jen zmíním, že paní autorka opět na něco zapomněla. V té studii SB se totiž o vyšší společenské úrovni píše u rekrutů se Středního Východu a severní Afriky, s Evropou to nemá nic společného. A právě radikalizace v Evropě probíhá u magorů, co mají dojem, že nemají perspektivu.

1 0
možnosti

V Polsku prý existuje nějaký kněz, který se vytrvale modlí za brzkou smrt papeže. Až do přečtení tohoto článku mi to moc nedávalo smysl. Teď tomu začínám rozumět.

0 0
možnosti

Tomu se říká poselství a k jeho pochopení je potřeba jistá inteligence.....

0 0
možnosti

Jestli ten člověk není náhodou trochu ujetý na nějaký druh fetiše, protože tohle není normální..

0 0
možnosti

Já bych ještě podotkla, že před Euchastií, což je živý Kristus, před nímž všichni kněží a věřící poklekají, on nepoklekne nikdy. Jeho skalní obhájci tvrdí, že protože má špatná kolena a klečet nemůže...

6 0
možnosti

Zajímalo by mne, zda by autorka sesmolila podobnou generalizující litanii, pokud by z oněch osmi omytých byli dva třeba neonacisté.

0 7
možnosti

I kdyby to byli vrazi, tak mýt nohy vězňům je fakt super nápad. je vidět, že se papež už zbláznil docela.

2 0
možnosti

Fotr Franta a mama Merkel, dva hrobaři Evropy. Ona v mládí svázačka komunistické strany, on vyznavač teologie osvobození.

16 0
možnosti

:-)........Při brzkém velikonočním ránu......,psal jsem o tom už několikrát. Výměna papeže Benedikta ,(Ratzingera), nebyla náhodná. Údajná nemoc, jenom zástěrka. Předpokládám, že ještě v pohodě žije. Když pominu středověk, každý z papežů dosloužil svůj pontifikát až do smrti. Kde se vzal, tu se vzal vytáhne se jak králík z klobouku nějaký prelát z již. Ameriky,(ale zřejmě"kádrově" prověřený), a je zvolen na papežský stolec.

Výsledek vidíme ! Aneb peníze a zájmy mocných dokáží všechno ! R^R^R^

15 0
možnosti

Někde jsem četl, že zamlada vyučoval marxismus, bohužel si nepamatuji kde

7 0
možnosti

Strucne receno. Papez Frantisek je SKUDCEM krestanske cirkve. Nebyl by prvnim ani poslednim.

13 0
možnosti

hm. že by lepší muslim, než komunista? že je to tak u našich lidovců, to bych ještě chápala, ale papež?

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS