Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Myslím, že Vy jste taky mučednice

2 2
možnosti
JL

I křesťani rádi umírali jako mučedníci, zejména jezoviti. je to taková masochistická úchylka. masochista hledá sadistu, který by ho co nejkrutěji utratil, aby se dostal do nebe.

0 3
možnosti
PB

..... škoda že sa k temu skvostu nedostali naši novináři,- vysvětlení by mohlo byt jednoduchý,- ..... "kniha je určena UMÍRNĚNÝM muslimským dětem", a básta !

3 0
možnosti
KC

Paní Moniko, opět jste zazářila, tentokrát za 1 s mašličkou. Netušil jsem, že takové kraviny může vůbec někdo napsat a dokonce vydat! Svět je zlej, ale zaplať Pámbu, že ještě existují enklávy naděje, které jsou příslibem ozdravění těžce chorého světa.

15 0
možnosti
Foto

Naštěstí se na tom veletrhu nachomítl jeden pediatr, který to tam rozmázl ... udělal i živý přenos na Fb, který jsem do článku sdílela ... zase by se o tom nevědělo ... nicméně kniha existuje a tak ji určitě budou v Sýrii šířit ... byla stažena jenom z mezinárodního veletrhu ... ach jo ... chudáci děti ...

17 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5204x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik