Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-/

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno administrátorem.

Jakpak budou na stokrát vložený smazaný příspěvek dneska reagovat administrátoři? Někdy má člověk dojem, že už tady žádní nejsou.

Moniko - vám R^.

4 0
možnosti
Foto

Tak to je fakt síla, ty nové příspěvky. To není normální....

1 0
možnosti
Foto

tím že autorka vymaže důkaz který ji usvědčuje z neznalosti místo aby to logicky vyvrátila je jen další důkaz její bezmocné zlosti

0 0
možnosti
Foto

Africký migrant Sessa zavraždil v nemocnici 77letého muže

3. 07. 2018 19:10:33

Itálie, Caserta: africký migrant Sessa Aurunca v nemocnici (toto jméno nahlásil), zabil pěstmi v záchvatu zběsilé a vražedné zuřivosti 77letého muže. Copak asi řeknou dobrodějové a sluníčkáři rodině oběti?

Zdroj: https://pilloni.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=669303

0 0
možnosti

Už jsem si říkal, co se s vámi stalo, odmlčela jste se celkem dlouho. Dík za dnešní blog i za info ze srazu Ligy. R^

A na paní Pálkovou snad asi ani nemá cenu reagovat.

Kde nic není, ani smrt nebere.

4 0
možnosti
Foto

paní Palková na rozdíl od vás čte denně italský tisk tak snad demaskuje chyby-ať úmyslné či jen z hlouposti, kterých se paní Pilloni opakovaně dopouští;-)

0 0
možnosti
Foto

Běžně když vidím diskusi promazanou autorem, pomyslím si své.

Dnes jsem ovšem 2x napsala vyjádření o podnikatelském místu a reálné adrese člověka (čímž tady už asi 5x operuje pan vokoun) a byla jsem smazána "mimo téma".

Nahlásila jsem tedy jeho příspěvek a do hodiny tam pořád byl )mé byly smazány ihned)

Tak autorku povzbuzuji, mažte. Z druhé strany maže administrace.

0 0
možnosti
Foto

Příspěvek pana Vokouna tam visí pořád.

Jde o to že ve své jednoduché hlavě našel autorku v nějakém podnikatelském českém rejstříku a od toho si odvodil že žije na udané adrese podnikání.:-)

Napsala jsem k tomu (z hlediska podnikatelky) dva příspěvky které byly smazány "mimo téma" téměř ve chvíli kdy byly napsány.

Příspěvek pana Vokouna jsem tedy (jako mimo téma) nahlásila (a konstatuji že on ho vkládá pod každý článek paní Pilloni) a visí tam pořád.

0 0
možnosti
Foto

Libuse Palkova ... již si nikdy nedovolujte dehonestovat moji osobu, můžete mít nejapné poznámky k textu článku, ale ne co se týče mé osoby.

Schovaná za počítačem děláte ramena a léčíte si zřejmě nějaký komplex. Když jste byla přítomna na hostině při předávání cen blogerům, kde jsem já vyhrála druhou cenu ... mohla jste mi do očí říct co se vám líbí a nelíbí (sice bych si to slušně vyslechla, ale bylo by mi to srdečně jedno) Mizela jste okolo mě a i z místa, kde jsem se vždy objevila jako pára nad hrncem, až si toho i někdo z mého okolí všiml a srdečně se tomu zasmál ... ne jeden/a ... Tak už využijte čas užitečnějším způsobem paní neomylná a mě nechte na pokoji ... a nebo Vám za to někdo platí? Pak bych to pochopila, i když bych s tím nesouhlasila, ale takhle zadarmo mrhat časem? Z mé strany je to vše, nemám si s Vámi co říct a budu maximálně mazat ... za další komentář mi nestojíte.

6 0
možnosti
Foto

jestli jsem vás na srazu ignorovala tak jen proto. že s lidmi jako vy se prostě nebavím, zde na vaši nekompetentnost upozorňuji jen proto, že od toho jsou diskuze-aby se diskutovalo o kvalitě blogů-můžete věcně vyvrátit mé argumenty ale pokud je mažete tak se vlastně přiznáváte že nemáte co říct

0 0
možnosti

To byla africká eutanázie. Někteří marodi vypadají fakt děsně, zajděte se podívat do nemocnice.

0 0
možnosti

P49a27v27e35l 50D75u62d35r

4. 7. 2018 9:25

A topení migrantů v moři jsou také vraždy, které lze snadno prokázat, a neziskovky - pašeráci se na nich podílí: nejdříve se jedná o vylákání obětí, pomocí slibů, že hned po vyplutí je vysílán signál SOS a že lodě "záchranářů" je dovezou do EU. Záchranné čluny jsou úmyslně přetěžovány - lze snadno zjistit, pro kolik lidí jsou, a určitě nemají dost paliva. A pak už záleží jen na počasí a na tom, zda lodě pašeráků připlují včas. Vyřiďte to, prosím, p. Salvinimu.

1 0
možnosti

:-/ Další z dlouhé řady vražd, další nevinná oběť... Kolik jich ještě bude? :-/

Ali Bashar, který v Německu nedávno zavraždil patnáctiletou Zuzanu, je podezřelý ještě ze znásilnění jiného dítěte, jedenáctileté holčiny. O vraždách v Barsenhausenu se nikdy nedozvíte. O vraždách ve Wittenberge se nikdy nepsalo. O spoustě vražd se nikdy psát nebude. Oběti zemřely naprosto zbytečnou bestiální smrtí, všichni ti lidé byli slušní, normální spoluobčani. Mohli žít. Sluníčka - máte na rukou jejich krev. Jste spoluvinící. ;-€ Kéž by ta neštěstí mohla postihnout vždycky jen vítače... a popírače.

11 0
možnosti

Ničemu z toho, co říkáte nevěřím, je to jenom propaganda. Vzkazuje Radim Fiala (SPD) Vaše sdělení bez odkazů je jenom od agentury jedna paní povídala. ;-D

2 7
možnosti
Foto

Pachatel je imigrant z Ghany, 31 let, Charles Kwasi Opoku. Paní Pilloni se tentokrát text příliš nevyvedl, Sessa Aurunca je opravdu jméno města, kde se to stalo.

3 0
možnosti

Paní asi není profík-novinář, spíchla to horkou jehlou. Asi krejčová.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS