Šílená strategie auto-invaze EU. Organizovaný dovoz ilegálních imigrantů !

10. 12. 2016 11:25:12
Čelíme tajné strategii auto - invaze ilegálních imigrantů určených k repopulaci Evropy. Organizované překladiště imigrantů na moři, dohoda s pašeráky. Odhaleno 15 lodí, které patří k NGO. Importovali 39 tisíc migrantů za 2 měsíce.

ITÁLIE: Toto svědectví vydal včera v italském deníku "ilGiornale" novinář, spisovatel a politik Magdi Cristiano Allam, pocházející z Egypta, původem muslimského vyznání. Již 45 let žije v Itálii, kde vystudoval na univerzitě Sociologii a postupně budoval úspěšnou kariéru jak v žurnalistice tak i v politice. V době působnosti Papeže Benedikta se zřekl muslimského vyznání a byl samotným Benediktem pokřtěn. Za tento čin Magdi do dnes musí žít neustále s ochrankou.

Je jasné, že mnozí z nás by se vůbec nedivili, kdyby v blízké budoucnosti nějaký nezávislý – nestranný soudce měl odsoudit zástupce: velkého globalizovaného spekulativního finančnictví, Organizace spojených národů, Evropské unie, italské vlády, křesťanských kostelů, organizovaných zločinců, kooperativ a tzv. neziskovek. Kontumačně také zástupce: Muslimských Států, pašeráky a islámské teroristy. Všichni výše jmenovaní by byli odsouzeni za to, že financovali a podporovali epochální exodus milionů Afričanů, obyvatel ze Středního východu a Asie, kteří se hrnou do Evropy. Takový nezávislý soudce by mohl prohlásit, že toto nikdy nebyl spontánní jev a přirozená reakce na války či chudobu, ale zločinecká strategie demografické exploatace (zneužití) třetího světa k překlenutí poklesu porodnosti v Evropě.

Periodicky, tedy pravidelně je to potvrzeno. 4.prosince bylo odhaleno, že 15 lodí, které patří k NGO (nevládní organizace) Moas, Jugend Rettet, Stichting Bootvluchting, Lékaři bez hranic, Save the Children, Proactiva Open Arms, Sea-Watch.org, Sea-Eye a Life Boat , přivezli do Itálie 39 tisíc nelegálních imigrantů během dvou měsíců. Ukazuje se, že pašeráci se dohodnou s italskou pobřežní stráží ještě před vyplutím z libyjského pobřeží a určí se místo, kde se budou překládat nelegální imigranti ze člunů na lodě.

4. listopadu italská tisková agentura ANSA uvedla, že Gambijský ministr informací, Sheriff Bojang, oznámil, že jeho země již nebude uznávat autoritu Mezinárodního trestního soudu za "selhání ve stíhání na základě obvinění z genocidy lídrů evropských zemí, kteří byli neúspěšní při ochraně mnoha mladých afrických migrantů, mrtvých v jejich vodách a na jejich plážích. "

Již dne 11. června 2014 v jednom "Pastýřském Listu" katoličtí biskupové z Eritrei udali Evropu za demografické zneužívání mladých Eritrejců: "Naši zemi opouští nejen přírodní zdroje, ale i lidské bohatství. (...) Tisíce vzdělaných mladých lidí s vysokým intelektuálním potenciálem nás opouští, což můžete skutečně definovat jako "odlivu mozků". (...) Terorizují nás vyhlídky na drastické teritoriální vylidňování. (...) Je to třeba s odvahou a kreativitou napravit a udržet ty, kteří ještě neodcestovali a přivolat zpět ty kdo již odešli. "Čelíme strategii auto-invaze ilegálních přistěhovalců určených k repopulaci Evropy, což není dobré nejen pro Evropany, kteří jsou předurčeni k zániku a čímž je odsouzena k smrti naše sekulární a liberální civilizace vycházející z křesťanských kořenů. Není to dobré ani pro země třetího světa, které se ocitnou bez jejich nejlepších lidských zdrojů.

Jedná se o nejzávažnější epochální zločin spáchaný několika málo jedinci na úkor celého lidstva."

http://www.ilgiornale.it/news/politica/strategia-auto-invasione-1340502.html

Autor: Monika Pilloni | sobota 10.12.2016 11:25 | karma článku: 43.79 | přečteno: 3926x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Prokazatelně lživý titulek o spotřebitelské náladě:

Titulek Seznam Zprávy: "Blbá nálada ustupuje, Češi se cítí ekonomicky nejlépe za tři a půl roku" znamená, že autor neumí napočítat do tří (let). Důkazem jeho lživosti jsou přitom informace přímo z článku.

29.3.2024 v 9:14 | Karma článku: 20.07 | Přečteno: 245 | Diskuse

Michal Sabó

Nechte nám Mrazíka! Proč Češi stále milují Rusko a staré časy?

Česká veřejnost je rozdělena na dvě poloviny. Jedna podporuje Ukrajinu, druhá si stojí za Ruskem. Co vede lidi k hájení tyranie?

29.3.2024 v 6:45 | Karma článku: 18.66 | Přečteno: 584 | Diskuse

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 14.64 | Přečteno: 394 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 14.99 | Přečteno: 252 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 29.95 | Přečteno: 671 | Diskuse
Počet článků 157 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 5203

"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...