Itálie: Grillovo hnutí Islamizuje Turín. Starostka chce přizpůsobit město šaríe.

11. 03. 2017 9:39:57
Turin Islamic Economic Forum - TIEF. Ze dvou samostatných sálů zřízených pro polední modlitbu se to rojí muži v saku a dámy se závojem. Projekt starostky: Halal jídelny a léky, speciální nemocniční oddělení, rozdělení dle pohlaví

K obrázku: Starostka Appendino podepsala 12.10.2016 dohodu - Dubai Green Economy Partnership, ag. Emirate.

ITÁLIE : TURÍN 2017

Vůně kávy je jediná vůně, která se line halal bufetem, bez vepřového masa, jak chce muslimský diktát. Alkohol je zakázán. V řadě lahví, vedle džbánů s ovocnou šťávou, jsou jedině nealkoholická vína. Italská společnost, která je produkuje, zde sponzoruje jejich náboženskou certifikaci Alláhova formátu. Hotely v této oblasti byly důkladně vyškoleni co se týče islámské konference: Korán na pokojích, koberce a muslimské "friendly" menu. Nejsme pod praporem Půlměsíce, ale pod posvátným Grillovským blogem, v obci pod vládou M5S – Hnutí 5 hvězd. Konferenční centrum Turína, třetí fórum islámského finančnictví se starostkou z Grillova hnutí , Chiarou Appendino. První a druhé fórum se konalo v letech 2014 a 2015 za starosty Piero Franco Rodolfo Fassino z vládnoucí levicové Demokratické strany (PD).

3. Turin Islamic Economic Forum - TIEF se konal v tomto roce ve dnech 6 a 7 března.

Dva dny "full immersion" do finančního a kulturního islámského slovníku za účelem přizpůsobit vlastní město ŠARÍE, ve jménu "integrace" a "ekonomických příležitostí".

"Je to jediná konference svého druhu pořádaná obcí," uvedla starostka ... "Díváme se s velkým zájmem na tento svět nejen pro nepochybné obchodní dovednosti, ale pro tendencíi k sociálnímu začleňování." Toto to je cesta k šíření " jména Turína v Orientě ", shrnuje radní Alberto Sacco (rovněž M5S).

Pozornost se obrátila na elitní cestovní ruch a investiční fondy. Ale to není všechno. Po pravdě řečeno, Turínský "vzor", jak je definován místní islámskou komunitou, se již mění k potřebám 50 tisíc imigrantů většinou z Maroka a ostatních severozápadních Arabských zemí, žijících v Turíně. Více než 5.400 halal jídel podávané každý den ve školních jídelnách, muslimské kurzy vaření ve třídách odborných škol, kde studují budoucí italští kuchaři. A pak, dohody o spolupráci v oblasti zdraví, ke stanovení oddělení, které splňují přísné požadavky na promiskuitu a na oddělování pohlaví, vysvětluje profesor Pietro Biancone, profesor islámských financí na univerzitě v Turíně. Jedná se také s lékárnami, aby se dali na pulty léky , které obsahují složky kompatibilní s vyznáním. Zbývá poslední prvek. Finance. A trh s bydlením.

Islamisté "nekupují domy," protože hypotéky jsou zakázány etickými principy islámského finančnictví, což vylučuje jakýkoli finanční nástroj, který zahrnuje úroky. To je důvod, proč v očekávání, že se splní sen o první italské islámské bance právě v Turíně, tak obec, jak potvrdil Biancone a Alderman Sacco, diskutuje se soudy o protokolu, aby kupující mohl zaplatit ve splátkách nemovitostí prodávané ve dražbě. "Pokud se jim nabídne možnost přístupu k úvěru bez porušení požadavků koránu a umožnil se nákup nemovitostí nebo zahájit podnikání, bude to krok směrem k sociálnímu začleňování", uvádí starostka Appendino.

http://www.ilgiornale.it/news/politica/case-rate-e-sessi-separati-i-grillini-islamizzano-torino-1372552.html

To, že si Hnutí 5 hvězd absolutně nezaslouží být jmenováno hnutím hájící zájmy občanů, jsem již psala několikrát. Jejich vstřícný postoj k invazivní imigraci a islamizaci je více než jasný. V tomto postoji si Grillovci notují i s vládnoucí Demokratickou stranou a společně se postarali o to, aby tato invaze byla umožněna, viz. Mare Nostrum atd.

Další důkaz o jejich vstřícném postoji k islamizaci je nedávné rozhodnutí o zakázu nošení burky na veřejných úřadech regionu Liguria, kdy Hnutí 5 hvězd a levice ruku v ruce protestovali proti tomuto rozhodnutí. Zákaz burky znamená "snížení práv žen." Řekla to Alice Salvatore, mluvčí Hnutí 5 hvězd (M5S) Liguria.

http://www.ilpopulista.it/news/8-Marzo-2017/11575/quel-velo-islamico-simbolo-della-sottomissione-femminile.html

V neposlední řadě ještě poukáži na fakt, že pod vedením takto naladěné administrace se to islámskými aktivitami jen hemží.

Další na řadě je ještě tento měsíc a to 26. března:

Účast a duchovnost Muslimů - Islám a obnova

(PSM - Partecipazione e Spiritualità Musulmana)

http://www.psm-italia.it/convegno-psm-2017-islam-e-rinnovamento-al-lingotto-di-torino/

Autor: Monika Pilloni | sobota 11.3.2017 9:39 | karma článku: 41.34 | přečteno: 4673x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 8.64 | Přečteno: 97 | Diskuse

Filip Vracovský

Jak to vypadá Mordor ( Rusko ) už nám klepe na dveře ?

Krátká předsváteční úvaha ... Taky vás některé uklidňující zprávy spíš rozruší ? Račte vstoupit .....

28.3.2024 v 9:00 | Karma článku: 8.44 | Přečteno: 239 |

Michael Laitman

Odhalení tajemství Knihy života

Jeden mudrc kdysi řekl: „Člověk musí získat jak vědomosti, tak moudrost.“ Na otázku, jaký je mezi nimi rozdíl, odpověděl: „Vědomosti se získávají čtením knih, moudrost se získává čtením knihy, kterou jsi ty sám.“

28.3.2024 v 4:14 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 28 | Diskuse

Tadeáš Firla

KSČM a Jan Ámos Komenský

Myslím, že politické, nebo náboženské symboly mají veliký význam a pro některé lidí hodně znamenají. Dnes jsem si všiml dvou. Vedle sebe ve skříňce - logo KSČM a portrét Jana Ámose Komenského. Je to změna mysli, nebo pouhá fraška?

28.3.2024 v 1:25 | Karma článku: 9.02 | Přečteno: 142 | Diskuse

Václav Kunft

Krásná česká královna Viola Těšínská.

O Viole Těšínské je zoufale málo písemných zmínek. Není divu, nebyla příliš významná a manželkou panovníka byla pouze rok. O to víc může pracovat fantazie.

27.3.2024 v 15:05 | Karma článku: 15.05 | Přečteno: 350 | Diskuse
Počet článků 157 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 5203

"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...