Monika Pilloni

Migranti brutálně napadli reportéry. Legalizace sebeobrany v Itálii, ale jen v noci !

5. 05. 2017 3:26:42
Itálie: Fyzické napadení novinářů migranty. V přímém přenosu při reportáži u nádraží Termini v Římě. Z výkřiku novinářky až mrazí ! Legalizace sebeobrany, ale pouze v noci - takže přes den zlodějům u nás doma raději uděláme kafe!
video //www.youtube.com/embed/IHh_D13tbmk

Novinářka s kameramanem pořadu Matrix byli brutálně napadeni imigranty

Okamžiky napětí v přímém přenosu pořadu Matrix a to v epizodě věnované právě bezpečnosti ve velkých městech.

Moderátor Nicola Porro se během TV pořadu, ve středu 3 května okolo 23.30, spojil se svojí reportérkou u stanice Termini v Římě, která měla za úkol zdokumentovat situaci utábořených migrantů, kteří ji obývají v noci. Francesca Parisella se hned po úvodu se svým technikem začala vzdalovat a udýchaně oznámovala „Oni nás napadli“. Kamera se houpe, má se za to, že novinářka s kameramanem prchají a reportérka nakonec začne křičet strachy až z toho tuhne v žilách krev. O několik minut později, moderátor pořadu Porro informuje, že „Francesca je v šoku, ale jinak je fyzicky v pořádku. Agresoři zničili kameru a zmlátili kameramana. Jen díky jednomu taxikáři, že to neskončilo ještě hůř. Toto neměla být reportáž ve válečné zóně" ... Později po telefonu reportérka říká: ,,Drželi jsme se od nich dál ... oni se naštvali a zaútočili na nás ... běželi za námi a chytili mě za bundu.“

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/linviata-matrix-aggredita-diretta-stazione-termini-1392754.html

Poslanci Ligy severu v poslanecké sněmovně protestují proti výsledku schválení zákona o legitimní sebeobraně ... ta platí tedy jen v noci.
Poslanci Ligy severu v poslanecké sněmovně protestují proti výsledku schválení zákona o legitimní sebeobraně ... ta platí tedy jen v noci. (ilGiornale)


Zloděje můžete střílet, ale jen v noci.

Sněmovna schválila během protestů zákon o sebeobraně.

Hlasování proběhlo 04. května a pro bylo 225 hlasů, 166 bylo proti a jedenáct členů se zdrželo hlasování. Poslanci stran Fratelli d'Italia e Ligy severu vystavili cedule s nápisy „Sebeobrana je vždy legitimní.“ Předsedkyně poslanecké komory Laura Boldrini požádala úředníky k odstranění a opakovaně vyzvala k pořádku. Matteo Salvini, leader Ligy severu byl vyhoštěn z tribuny vyhrazené pro veřejnost poté, co křičel „hanba, hanba“ ...

Takže si to musíme v Itálii dobře zapamatovat. V noci se můžeme bránit střelbou, ale ne ve dne - tak rozhodla levicová vláda Itálie se svými patolízaly. Mezi těmi nechyběla ani skandály prolezlá stranička bývalého ministra Vnitra a nynějšího ministra Zahraničí, jímž je Angelino Alfano.

Jakmile se rozední, tak se musíme poddat do spárů vetřelce a nebo ještě lépe, dát na kafe a pohostit ho, aby bylo opravdu jasné, že jsme mu za světla neublížili. Copak asi naši starší občané, kteří jsou velkou část dne ve svých domovech většinou sami ... na ty stát nemyslí ... Podle vlády Itálie se dějí kriminální činy asi pouze v noci.

http://www.ilgiornale.it/news/politica/si-pu-sparare-ai-ladri-solo-notte-s-legge-proteste-1392918.html

http://www.ilgiornale.it/video/politica/lega-protesta-cartelli-aula-camera-difesa-sempre-legittima-1392920.html

http://www.ilgiornale.it/video/politica/legittima-difesa-salvini-tribuna-grida-vergogna-e-viene-1392928.html

Velmi názorně nám tuto nastalou situaci v Itálii vysvětlili přední karikaturisté ...

,,Hugo udělej něco!" prosí mlácená a svázaná manželka svého chotě .... ten odpoví ,,Trochu trpělivosti Evženie, počkej alespoň do soumraku!"

,,Upozorňuji Vás! Už na mě nemůžete vystřelit. Je 6 hodin a 12 minut a slunce již vyšlo před 47 vteřinami ! "

ANO TO JE LEGITIMNÍ NEOBRANA !

Autor: Monika Pilloni | karma: 41.25 | přečteno: 3756 ×
Poslední články autora