Monika Pilloni

Migranti, nekonečná invaze pokračuje : 5000 včera, 8500 dnes

27. 06. 2017 19:25:17
ITÁLIE - Exodus bez konce: poslední dva dny bylo naloženo 13.500 migrantů, kteří vypluli z Libye ... mezitím v Mineo žadatelé o azyl zablokovali hlavní silnici a požadovali grátis vstup na koupaliště a do přímořských letovisek.
Mineo. Nelegální imigranti z vilového městečka požadují koupaliště a prázdniny u moře ... je jim horko ! No a když už zablokovali silnici tak si také opět postěžovali na jídlo.
Mineo. Nelegální imigranti z vilového městečka požadují koupaliště a prázdniny u moře ... je jim horko ! No a když už zablokovali silnici tak si také opět postěžovali na jídlo. (lasicila)VIDEO:https://video.repubblica.it/edizione/palermo/cara-di-mineo-migranti-in-rivolta-bloccano-la-statale/279714/28030710 fotografií v odkaze zde:

http://www.lasicilia.it/gallery/gallery/91458/migranti-del-cara-di-mineo-bloccano-la-catania-gela.html

Ministerstvo vnitra dnes ráno publikovalo tyto data invaze:

Do dnešního rána přistáli u italských břehů 73 380 migrantů. Jedná se o 14,42% více než ve stejném období loňského roku, kdy jich připlulo 64 133. V tomto alarmujícím čísle nejsou zahrnuty všechny dnešní příjezdy, protože poslední aktualizace nastala v 8 hodin ráno.

video //www.youtube.com/embed/JG8rZKTTGR8

Migranti z celé Afriky ... ani jeden uprchlík z války.

Exodus z Libye k italským břehům pokračuje v nezmenšené míře. Je to invaze, kterou se vládě a Evropské unii nedaří zastavit. Nelegální imigranti proudí k libyjskému pobřeží ze všech částí Afriky a pak se pokouší na provizorních a rozpadajícíh se člunech dostat se do Itálie, která se jeví jako bezpečné útočiště se snadným vstupem a nadále se pak pokusit o postup do zemí severní Evropy. Čísla nám však říkají, že většina z těchto zoufalců zůstává v Itálii. Podle ministerstva vnitra, regionem, který má více migrantů zůstává Lombardie (13%), pak Lazio (9%), Campania (9%), Piemont (8%), Benátsko (8%), Emilia Romagna (8%), Toskánsko (7%), Puglia (7%) a Sicílie (7%). Čísla však budou brzy vyšší, protože ministr vnitra Marco Minniti bude muset vyřešit novou vlnou nelegálních imigrantů, kteří v těchto hodinách přistávají u italských břehů.

video //www.youtube.com/embed/fPPQycmIUS0

Nelegální imigranti, nějak podezřele se v době jednání o IUS SOLI začali množit těhotné migrantky a po tom co vládnoucí demokratická strana vydala nařízení, že nezletilý nesmí být vyhoštěn - přijíždí zástupy nezletilích a sem tam nějaká ta rodinka ... vědi že každému nezletilému dovolí mít při sobě rodinu ... Na videu nevidím žádné trpící chudáky ...

Jen za včerejšek, jak informovala pobřežní stráž, bylo zachráněno více než pět tisíc migrantů. Pluli na palubě pěti lodí a osmnácti raftů. Ještě když byli na otevřeném moři před libyjským pobřežím, přijelo pro ně několik jednotek pobřežní stráže, neziskovky a několik remorkérů „odkloněných“ za účelem záchrany. Jak uvádí denník Repubblica, ve skutečnosti se v současné době na palubě čtrnácti lodí nachází 8.500 migrantů, kteří v příštích hodinách dorazí do přístavů na Sicílii a v Kalábrii. Podle údajů zveřejněných dnes ministerstvem vnitra, přístavy nejvíce zasaženy přistáními byly Augusta (12288), Catania (8830), Pozzallo (7161), Reggio Calabria (5606), Lampedusa (5048), Palermo (4938), Trapani (4742 ), Vibo Valentia (4657), Messina (3479) a Crotone (3224).

migranti
migranti (ilGiornale)

Italská vláda nadále vykazuje znepokojivou neschopnost řešit situaci, která se každým dnem stává více a více dramatická !!!

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/migranti-sbarchi-senza-fine-5000-salvati-ieri-8500-oggi-1413907.html

Autor: Monika Pilloni | karma: 47.56 | přečteno: 16147 ×
Poslední články autora