Monika Pilloni

Akce #120db proti znásilnění způsobené migranty

10. 02. 2018 14:44:08
Dívčí akce # 120 dB odkazuje na „120 decibelů,“ neboli intenzitu hluku, které vydává speciální spodní prádlo „anti-znásilnění.“ V Itálii je 40% sexuálního násilí spácháno cizinci, kteří přitom tvoří jen 8% místního obyvatelstva
video //www.youtube.com/embed/FSXphiFknyQ

Videa jsou v německém a anglickém jazyce, je tam možno nastavit titulky v jakékoliv řeči.

Dramatické výpovědi upozorňující na drama sexuálního násilí spáchaného mimoevropskými občany v Evropě

Několik německých dívek se vzbouřilo proti trendu politically correct a zvedají své hlasy proti znásilnění způsobené imigranty. Ve video nahrávkách, zveřejněných na kanálu YouTube, realizovaném Generací identity, ženy zmiňují jména „Mia, Maria a Ebba.“ Jsou to jména některých obětí sexuálního násilí, spáchaného cizinci nebo pseudo uprchlíky, ke kterým došlo ve městech Kandel, Malmö a Rotterdam.

video //www.youtube.com/embed/coHa1FE4NpA

Hashtag # 120 dB název iniciativy odkazuje na „120 decibelů,“ neboli intenzitu hluku, které vydává nové speciální spodní prádlo proti znásilnění . Toto speciální spodní prádlo bylo vytvořené loni v Německu, po tom hromadném sexuálním násilí na Silvestra, v Kolíně nad Rýnem.

video //www.youtube.com/embed/4QJ3wYi_Fug

Toto video je odpověď na Hollywoodskou kampaň #metoo, obviňující producenta Weinsteina, která ovšem v žádném případě nezmiňuje fenomén znásilnění spáchaných migranty v Evropě.

V Itálii oficiální statistiky uvádějí, že téměř 40% sexuálního násilí jsou spáchány cizinci, kteří však představují jen něco málo přes 8% obyvatelstva.

http://www.ilpopulista.it/news/9-Febbraio-2018/23198/stupri-degli-immigrati-le-donne-tedesche-si-ribellano.html#.Wn4NDEGXbF8.facebook

Autor: Monika Pilloni | karma: 41.83 | přečteno: 3239 ×
Poslední články autora