Monika Pilloni

Džihadistická dětská kniha s titulkem: Bože, dej mi zemřít jako mučedník

13. 04. 2018 10:22:42
Na knižním veletrhu v Tunisku, jeden návštěvník náhodou objevil dětskou knihu s titulkem: Bože, dej mi zemřít jako mučedník.Text vychvaluje svatou válku, vyzývá k mučednictví pro Isis, a je určen pro děti ve věku od 5 až 7 let.

Dětská kniha s názvem:

Bože, dej mi zemřít jako mučedník

Na knižním veletrhu v Tunisku v Le Kram, jeden návštěvník náhodou objevil dětskou knihu s titulkem: Bože, dej mi zemřít jako mučedník ... Tato kniha pro děti vychvaluje svatou válku. Text, který vyzývá k mučednictví pro Isis, je určen pro děti ve věku od 5 až 7 let.

VIDEO :

https://directinfo.webmanagercenter.com/2018/04/10/tunisie-un-livre-pour-enfant-fait-polemique-a-la-foire-du-livre/

https://www.facebook.com/iheb.haffani/videos/10216389841446842/?t=6

Ředitel 34. ročníku mezinárodního knižního veletrhu v Tunisku v Le Kram, Chokri Mabkhout, byl nucen, po mezinárodním skandálu kvůli textu, který opěvuje džihádistické mučednictví , tuto dětskou knihu v úterý stáhnout.

"Allahoma Arzokni Echahada" (Bože, dej mi zemřít jako mučedník): toto je titul zmíněné knihy a objevil ho návštěvník tuniského veletrhu. Kniha, vystavená na stánku jednoho syrského nakladatelství, je určena pro děti ve věku 5 až 7 let, ve kterí jsou obrázky dětí před vlajkou, která připomíná velmi jasně tu islámského státu. Epizoda způsobila poprask na sociálních sítí a ve světovém tisku.

Po tomto skandálu, organizátoři prohlásili, že zveřejnění takovéto džihadistické publikace, nebylo v souladu s normami, protože propaguje násilí a že se už podobné incidenty nebudou v budoucnu opakovat.

Od 6. do 15. dubna Výstavní Palác v Le Kram ( město ležící u hlavního města, na pobřeží Tuniského zálivu) hostí 34. ročník mezinárodního knižního veletrhu v Tunisku, jedné z nejvýznamnějších kulturních akcí v zemi, kde se účastní 259 vystavovatelů ze 25 různých zemí. Letošní program zahrnuje poctu Tunisku a tuniské ženě, Alžírsko jako čestná země, ceny, schůzky a literární debaty, prezentace a workshopy o tvůrčím psaní.

http://www.ilpopulista.it/news/12-Aprile-2018/25188/alla-fiera-del-libro-di-tunisi-una-lettura-per-bimbi-che-inneggia-alla-guerra-santa.html

V Evropě se někdo pokouší dětem vnutit knihy GENDER a jinde chce zase někdo dětem vymazávat mozek DŽIHÁDEM ... i toto je obrovské a nechutné násilí na dětech !

Autor: Monika Pilloni | karma: 43.54 | přečteno: 8776 ×
Poslední články autora