Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Zločiny ze cti na ženách: další dívka zřejmě podříznuta, vrahem by měl být otec a bratr

Pákistánka z města Brescia se zamilovala do Itala, její rodina ji za to zřejmě zabila. V posledních zprávách se někdo snaží o 25leté Sany mlžit ... To nemění nic na tom, že tisíce žen každoročně zemřou ve jménu jisté „kultury“...

Podříznuta?
antropologicky méněcenná

Pákistánka Sana se zamilovala do Itala a proto zřejmě musela zemřít ...

Toto je tragický příběh 25leté Sany Cheema,  původem z Pákistánu. Tato mladí dívka vyrostla v Itálii ve městě  Brescia v Lombardii, kam se jako malá přestěhovala s otcem, matkou a sourozenci.  

Prý byla zavražděna před několika dny v Gujratu, ve městě, kde se narodila.

Sana Cheema

Sana měla být  podříznuta vlastním otcem a bratrem

Nová poznámka : okolo 19 hodiny se v neděli objevuje nepodložená zpráva, že šlo o infarkt, ale nikdo to vizuálně nepotvrdil, tělo bylo totiž při pohřbu zahaleno a krk hustě zamotán do muslimského šátku, který Sana nikdy nenosila a nosit nechtěla. Uvádím tedy pro pořádek veškeré dostupné informace ...

Zůstanou tedy pochabnosti ... kamarádka Sany vypověděla, že tělo bylo zahaleno a v rychlosti pohřbeno aniž by se udělala autopsie ... i když byli otec a bratr nejdříve zatčeni za její vraždu !!! 

Jelikož se zpráva o smrti Sany velice mediálně rozšířila a to i v televizi a na sociálních sítích a zvedla se mohutná diskuze, takže je možné, že se někdo zprávou o údajném infarktu 25leté dívky snaží předejít manifestacím již tak nepokojného obyvatelstva ve státě, kde islámská diktatura pomalu a jistě vystrkuje růžky ... a diktuje si svoje pravidla na úkor všech žen ...

http://www.tgcom24.mediaset.it/cronaca/lombardia/brescia-25enne-pakistana-uccisa-perche-voleva-sposare-un-italiano_3135499-201802a.shtml

Sana, po ukončení studia v Brescii, našla práci ve spolupráci s autoškolou, kde pomáhala svým soukmenovcům s testy a vyřizováním  různých dokumentů …

Nedávno se rozhodla, že pojede na krátkou dovolenou do rodného města, ke svým příbuzným, ale jistě by si nikdy nepomyslela, že to bude cesta  bez návratu.

Sana žila jako  25letá evropanka, chodila se bavit do podniků a měla aktivní profil na facebooku a na Instagramu. Milá, bezproblémová dívka ... tak o ní mluví kdo jí znal.

Ale s italským snoubencem a to měla být příčina vraždy.

Sana v každém případě udělala hrubý přestupek proti přísným pravidlům pákistánské „kultury“, kde partnery volí příbuzní.

Případ Hiny Saleem

Pravděpodobná vražda Sany Cheema připomíná tu Hiny Saleem. Ta byla barbarsky zavražděna 11.08.2006 v Ponte Zanano di Sarezzo, ve městě, které se nachází také v oblasti  Brescia, kde vyrostla Sana. Hina, 22letá Pákistánka byla zavražděna dokonce na území Itálie. Hina tak jako Sana měla italského přítele a oblékala se příliš západně. Za tento brutální zločin byl odsouzen  její otec (Mohammed Saleem) strýc (Muhammad Tariq) a dva švagři (Zahid Mahmood a Khalid Mahmood). Zavraždili Hinu a zahrabali ji na zahradě s hlavou obrácenou k Mekce.

Zločiny ze cti na ženách

Vzepření se nošení závoje, odmítnutí dohodnutého manželství, chtít se prostě oblékat a žít „po evropsku“... To je urážka jejich manželů, bratrů a „otců vládců“ - příliš velká hanba na to, aby se dala strávit.  A tak byli potrestané! Podříznuté, zapáchnuté, zmasakrované...

Bohužel se nejedná o ojedinělé případy, mnoho dívek z těchto - pro někoho - přátelských kultur - zažívá  osobní dramata, které mnohdy končí tragicky, tak jako případy Hiny a Sanay, které zaplatili za jejich touhu žít „po evropsku“ vlastním životem .

Zde jsou některé příklady v Itálii:

- 09. dubna 2017: Neapol,  51letý Maročan bije svoji  ženu, protože se chová příliš  „západně a nechce nosit burku

- 31. března 2017: Bologna, 14leté dávce z Bangladéše matka kompletně oholila hlavu, protože si ji nechtěla  zahalovat.

- 29. září 2013: Brescia, Pákistánka odmítá dohodnutý sňatek a je proto zavřena v domě, podrobena psychickému násilí a jako trest dokonce znásilněna bratrancem.

- 07. listopadu 2012: Umbertide di Perugia, žena nechce nosit závoj. To je důvod, proč manžel - 44letý Maročan Mustafa Hajjaji - zabije své děti ( syn Ahmed 8 let, dcera Jiahane 12 let) a pak se pokusí spáchat sebevraždu, kterou ale přežije.

- 28. května 2012: Basilicaduce di Fiorenzuola, 3 měsíce těhotná Indka a matka pětiletého dítěte, zavražděna  manželem, protože se oblékala  v rozporu s indickými tradicemi.

- 16. dubna 2011: Brescia, případ pod krycím jménem Jamila. 19letá Pákistánka zaslala učiteli dopis, ve kterém ohlášovala delší absenci ve škole. „Obávám se, že skončím jako Hina,“ napsala  studentka učiteli. Její krása, navzdory tradičnímu oblečení a pokrývky hlavy, nezůstala u spolužáků bez povšimnutí a tak  ji rodina zavřela doma, protože již byla zaslíbena jednomu bratranci, který žije v Pákistánu. Dívka se vrátíila do školy až po zásahu policejního ředitelství a sociálních mediátorů.

- 03. října 2010: Novi di Modena, Pákistánec  zavraždil  manželku a to s kamenem na zahradě domu, kvůli tomu, že se postavila na stranu jejich 21leté  dcery, která se rozhodla odmítnout sňatek, domluvený jejím otcem. Oběť  také žádala rozvod.

- 15. září 2009: Montereale  di Pordenone, 18letá Maročanka, Sanaa Dafani byla zabita - podříznuta otcem, protože chtěl žít po evropsku a byla zasnoubená s mladým Italem. Snoubenec  při zoufalé snaze bránit Sanau byl raněn nožem .

- 11. srpna 2006: Sarezzo di Brescia … a jsme u případu  Pákistánky  Hiny Saleem  o které  jsem se již zmínila …

Kvůli "zločinům ze cti" v Pákistánu umírá ročně více než tisíc žen.

http://www.lastampa.it/2018/04/22/italia/sana-il-rifiuto-del-velo-e-lorgoglio-dellagenzia-per-le-pratiche-auto-Kd4dCzfUXdFdTwgWcISrKK/pagina.html

http://www.adnkronos.com/fatti/cronaca/2018/04/21/sana-hina-altre-massacrate-perche-volevano-vivere-all-occidentale_8ZjAAYPYYr283pJSZVShRJ.html?refresh_ce

Magdi Cristiano Allam - politik, novinář, spisovatel, kterého osobně znám a se souhlasem publikuji jeho příspěvek.

https://www.facebook.com/MagdiCristianoAllam/videos/1829777177080196/

Ve zprávách TGCOM24 v 11.30 h. 22/4/2018 mluvil expert, politik, novinář, spisovatel a ex muslim Magdi Cristiano Allam:

Příšerná vražda 25leté Sany Cheema, mladé Pákistánky, žijící ve městě Brescia, podříznuta jejím otcem a bratrem v Gujratu, městě, kde se narodila v Pákistánu, protože se chtěla vdát za Itala, nám ukazuje realitu: 

-  u muslimů v Itálii převládá kmenová tradice 

   dohodnutého  manželství

-  islámské pojetí ženy jako antropologicky horší,   

    je méněcenná

-  zákaz muslimské ženě provdat se za nemuslima

Selhání našeho systému integrace, protože nevyžadujeme od cizinců, aby respektovali naše zákony, dodržovali naše pravidla, sdílení hodnot  posvátnosti života, rovnocenné důstojnosti mezi mužem a ženou, svobodu osobní volby, která je podstatou naši civilizace

 

Autor: Monika Pilloni | neděle 22.4.2018 18:15 | karma článku: 41,39 | přečteno: 3314x
  • Další články autora

Monika Pilloni

Bombový atentát před Salviniho návštěvou na sekci Lega Trentino v Ala

Ala: bomba exploduje v sídle Ligy jen několik hodin před návštěvou ministra vnitra Mattea Salviniho. Místopředseda senátu hovoří o tomto činu jako o terorismu a Předsedkyně senátu o vážném útoku a poškození demokracie.

13.10.2018 v 10:52 | Karma: 29,33 | Přečteno: 2382x | Diskuse| Politika

Monika Pilloni

Protest proti italské vládě, ulejváci jásali a dělali bordel ... podpora nelegálům

Řádění, nepořádek, oheň, dýmovnice a dopravní kolaps. Slogany proti vládě, proti bezpečnostnímu nařízení, proti fašismu a rasismu. Manifestace studentů středních škol a univerzit. Sociální centra, ANTIFA ... Podpora nelegálům!

12.10.2018 v 23:55 | Karma: 41,29 | Přečteno: 2823x | Diskuse| Politika

Monika Pilloni

Salviniho Liga zahájí svou činnost i v Praze

Sekce pražské Ligy oficiálně zahájí svou činnost v neděli 7. října, čestným hostem bude lídr SPD a místopředseda Poslanecké Sněmovny - Tomio Okamura spolu s předsedou Poslaneckého klubu SPD - Radimem Fialou

2.10.2018 v 17:58 | Karma: 33,59 | Přečteno: 1299x | Diskuse| Politika

Monika Pilloni

Syfilis, tak zní akronym nové politické strany Laury Boldrini

Itálie: Bývalá předsedkyně poslanecké Sněmovny Laura Boldrini by chtěla založit novou politickou stranu která dá na frak pravici. Akronym LUE je ovšem k smíchu ... znamená to syfilis a další podobné příjemnosti. Nomen Omen?

3.9.2018 v 15:30 | Karma: 38,25 | Přečteno: 3277x | Diskuse| Politika

Monika Pilloni

V Neapoli mají radního co neumí italsky

Itálie? Levicově naladěný starosta Neapole - De Magistris, chtěl radního pro imigranty. Tento radní, Viraj Prasanna Mihindukulasuriya původem ze Srí Lanky byl zvolen 15. června a musí mít tlumočníka, protože nemluví italsky !!!

8.8.2018 v 19:06 | Karma: 42,31 | Přečteno: 3574x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Ukrajinská policie zadržela šest Čechů za telefonické podvody z Oděsy

23. dubna 2024  21:25

Ukrajinské úřady oznámily zadržení devíti členů zločinecké organizace včetně šesti Čechů, kteří z...

Nepříjemné svědectví. Bulvární boss popsal, jak Trumpovi pomohl s kampaní

23. dubna 2024  21:21

Bývalý vydavatel bulvárního listu National Enquirer v úterý u newyorského soudu popsal porotě, jak...

Koalici rozdělují výše daňové slevy na poplatníka i výpověď bez udání důvodu

23. dubna 2024  14:33,  aktualizováno 

Rozpory ve vládní koalici u zásadních věcí přibývají s blížícími se volbami, ale i kvůli tomu, že...

Narušitelé jsou všude. Čínská rozvědka přitvrzuje, chlubí se i českým zářezem

23. dubna 2024

Premium Čínské tajné služby v posledních letech posilují svůj vliv a nebojí se ani prezentace na sociálních...

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...

  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5204x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik