Oseghale lidožrout. Vražda dívek Pamely a Sany Cheema - další šok ve vyšetřování

Policejní odposlech: komplicové Desmond a Awelima ve vězení hovořili o vraždě Pamely Mastropietro:  Oseghale měl po vraždě dívku nakrájet na kousky a sníst . V případě Pákistánky Sany Cheema je potvrzeno zadržení 5 osob a autopsie.

Nigerijec či Pákistánec - krutý konec dívek ve jménu cizích kulturních návyků

Salvini publikoval na veřejném profilu na Fb v den Osvobození (25. dubna) zprávu o  vraždě spáchanou Nigerijci se slovy: to jsou ti od, kterých se musíme osvobodit dnes.

Vražda Pamely: Oseghale lidožrout

Hrůzu nahánějící  odposlech.  Soudce Giovanni Manzoni na základě tohoto odposlechu nařídil nové bezpečnostní opatření zatčených.

„Tohle je dětinská záležitost, už jsme udělali jiné hrozné věci. Oseghale se měl zbavit mrtvoly tím, že by část těla nakrájel na malé kousky hodil do toalety a zbytek po zamražení sníst.“

Toto slova pronesl Lucky Desmond a Awelina Lucky, kteří jsou zatčeni kvůli obvinění z vraždy, hanobení  mrtvoly a následného  ukrývání spolu s Innocentem  Oseghale.

Jak uvádí deník Il Resto del Carlino, Desmond v natočeném rozhovoru také přiznává, že dodal Oseghalemu heroin, který požadovala Pamela. Oseghale udal jeho jméno karabiníkům, protože byl na něj naštvaný:

„Hledáme stále více peněz, protože chceme být bohatší.“

Desmond se také pyšnil, že byl součástí nigerijské zločinecké organizace a nikdy nebyl v Itálii zatčen: pokud by nebylo případu Pamely, nikdy by ho nechytili.

Pamelu - poté, co opustila zotavovnu v nedaleké Corridonii - přivedla 29. ledna do Maceraty její drogová závislost a tak se pokusila sehnat dávku. Potkala Innocenta Oseghale, následovala ho do bytu,  kde se pak odehrála vražda a kde bylo rozporcováno její tělo.

https://www.ilrestodelcarlino.it/macerata/cronaca/omicidio-pamela-interccetazioni-choc-1.3869240

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/omicidio-pamela-ntercettati-i-nigeriani-carcere-oseghale-1519055.html

http://www.secoloditalia.it/2018/04/il-25-aprile-di-salvini-assassini-di-pamela-ecco-da-chi-occorre-liberarsi/

Sana Cheema

Pákistánka Sana nezemřela na infarkt, byl podstrčen falešný úmrtní list 

O tragickém příběhu 25leté Sany Cheema, původem z Pákistánu jsem již informovala zde:

Zdroj: https://pilloni.blog.idnes.cz/blog/blog.aspx?c=659737&x=socialky_facebook_c 

Po vlně pobouření, která proběhla po smrti Sany tiskem a jinými médii ... byla vypuštěna zpráva, že dívka zemřela na infarkt. I v tomto hrozném případě k velké radosti italských dobroserů - urážek vůči tomu, kdo odsuzoval muslimské zvyky na úkor všech žen, byla celá hromada.

Po tlacích médií a italského velvyslanectví (v pondělí), okresní soudce Uzma Chughtai přijal žádost o exhumaci těla a provedl pitvu na těle, které hlídá v Kot Fath místní policie.

Případ nabral obrat a bylo zadrženo pět osob: 55-letý otec Mustafa Ghulam, 31letý bratr Adnan Cheema, strýc Iqbal Mazhar, bratranec, který byl řidičem během přepravy těla a doktor, který podepsal falešnou úmrtní zprávu. Tři z nich - otec, bratr a strýc - byli zatčeni při útěku do Íránu.

Rodinu Cheema prozradilo padělané zdravotní osvědčení se slovy: „úmrtí v důsledku kardiocirkulační zástavy po náhlé nevolnosti“. Od těchto prvků se začalo odvíjet vyšetřování pákistánských vyšetřovatelů.

Proč musela Sana zemřít? Odmítla „otcem domluvené manželství“ s mužem pocházejícím z rodného kraje Sany, která místo toho milovala jednoho Itala.

Hororový scénář, který se pomalu objevuje díky rekonstrukcím a křížovým svědectvím a který nyní i v pákistánské komunitě v Brescii postupně vylézá na povrch. Podle některých přátel,  chtěl otec Sany, aby si vzala muže z Mangowalu v okrese Gujrat.

To by potvrzovala i textová zpráva, kterou Sana zaslala svému bývalému učiteli Koránu, jménem Khalid Shafi: 

„Modlete se za mne, napsala Sana 17. dubna - 24 hodin před svou  smrtí - mám problémy s mým manželstvím.“

19. dubna měla Sana Cheema odletět do Itálie, aby pokračovala v životě „po evropsku“.

http://www.ilgiornale.it/news/politica/autopsia-su-sana-falso-certificato-decesso-1519493.html

Další zpráva o vraždě ze cti

Asma Yaqoob, 25letá křesťanka z Pákistánu, odmítla změnit náboženství a vzít si muslimského nápadníka

Asma Yaqoob, 25letá křesťanka z Pákistánu odmítla konvertovat k Islámu  a vzít si muslimského nápadníka

Nechtěla se stát muslimkou  a to Rizwanovi Juggarovi stačilo na to, aby ji celou popálil. Byla hospitalizována v Paňdžábu v nemocnici Mayo v Lahore a  zemřela v krutých bolestech  kvůli těžkým popáleninám, které pokryly většinu jejího těla.

Zadržený Rizwan uvedl, že ji prý nechtěl zabít, ale jen vyděsit. 

http://www.ilgiornale.it/news/mondo/morta-asima-giovane-cristiana-arsa-viva-pakistan-1518761.html

Autor: Monika Pilloni | čtvrtek 26.4.2018 15:18 | karma článku: 37,00 | přečteno: 4406x
  • Další články autora
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5204x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik