Monika Pilloni

Pákistánští migranti v Itálii: pokus znásilnění 6letého chlapce a vražda ze cti

14. 05. 2018 10:36:47
Horor v italském přijímacím středisku v Como. Pákistánci se pokoušeli znásilnit šestiletého chlapce. Italo-pákistánka o které jsem již psala byla opravdu zavražděna otcem ... Z pitevních testů vyplývá, že krční kosti byly zlomené.

Itálie: Pákistánci se pokoušeli znásilnit 6letého chlapce

Jeden z Pákistánců byl zatčen, zatímco pět dalších bylo pouze oddáleno z tohoto přijímacího střediska; jen zásah pracovníka, který slyšel výkřiky, zachránil dítě před skupinovým násilím

Začátkem tohoto měsíce byl Pákistáncem v přijímacím středisku v ulici - via Regina v severoitalském městě Como napaden 6 letý chlapec. Pokoušel se ho znásilnit.

Z prvních informací se zdá, že dítě, které se samo procházelo v přijímacím centru, vstoupilo náhodně do jednoho z kontejnerů, kde jsou ubytováni migranti. V tu chvíli tam bylo přítomno šest dospělých mužů, všichni původem z Pákistánu.

Naštěstí výkřiky a pláč chlapce zaslechli pracovníci přijímacího střediska, kteří byli schopni zasáhnout a zachránili ho před ohavným sexuálním zneužitím těchto bestií.

Jeden Pákistánec byl zatčen, zatímco jeho pět krajanů bylo posláno pryč ze střediska, kde si do té doby užívali pohostinnosti.

http://www.corrieredicomo.it/violenza-su-minore-al-centro-accoglienza/

To není jediný případ Pákistánců, který se v poslední době dostal do italských médií na který reagovali i různí političtí představitelé.

SANA CHEEMA - vražda ze cti

Pákistánská média: „Otec se přiznal“. Dívka žila v Itálii v Brescii a zemřela ve své zemi původu za podezření, že na ní byla spáchána vražda ze cti.

Sana Cheema, 25letá italsko-pákistánská žena, která zemřela v Pákistánu v polovině dubna, byla pohřbena ve velkém spěchu rodinou a za podezřelých okolností 18. dubna.

Odkaz na článek o tomto případě před pitvou: https://pilloni.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=659737

Výsledky pitvy prováděla Punjabská forenzní laboratoř po exhumaci těla. Z testů vyplývá, že "krční kosti byly zlomené", což naznačuje smrt uškrcením. Po výsledku pitvy Furqan Shahzad, důstojník místní policie, řekl agentuře Ansa, že policie znovu otevřela vyšetřování. Kromě otce a bratra, kteří riskují trest smrti, je vyšetřován i strýc dívky. Podle pákistánských sdělovacích prostředků se otec přiznal.

Přátelé dívky tvrdí, že to byla vražda ze cti, protože odmítla přikázanou, otcem domluvenou svatbu s příbuzným. Otec dívky, Ghulam Mustafa, bratr Adnan Mustafa a strýc Mazhar Iqbal jsou několik týdnů zatčeni. Dokonce i pákistánská policie se domnívá, že je otec odpovědný za vraždu své dcery, která si odmítla vzít příbuzného. Vražda ze cti : z toho důvodu nastalo otcovo rozhodnutí zabít dceru den před jejím návratem do Brescie.

Jabran Fazal, prezident kulturního sdružení Pak Brescia odsoudil tento čin a prohlásil, že komunita v Brescii je zdrcena a v šoku a jakmile dostal výsledky pitvy z Pákistánu, tak je zveřejnil na Fb a informoval veřejnost.

V italském městě Brescia a okolí už žije 12000 Pákistánců ... Přibližně 80% z nich stále ještě uzavírá rodinou domluvené sňatky.

http://milano.repubblica.it/cronaca/2018/05/09/news/morta_pakistan_sana_cheema_autopsia_strangolata-195890438/

Autor: Monika Pilloni | karma: 42.16 | přečteno: 4531 ×
Poslední články autora