Nigerijec zmlátil policistu: okamžitě propuštěn, protože je to žadatel o azyl

Nigerijec zmlátil karabiníka: přesto, že byl odsouzen na dva roky, tak je okamžitě puštěn na svobodu. Je totiž žadatelem o azyl, ale brzy bude hrát jiná muzika! Až bude nová vláda, pachatel - žadatel o azyl bude okamžitě vyloučen

Zatčen, souzen a  odsouzen k trestu ve věku dva a půl roku a okamžitě propuštěn.

Jedná se o 20letého Nigerijce, který ve středu ráno, na poště ve Frosinone, předvedl výbuch zlosti a a zmlátil jednoho z policistů tak, že ho srazil na zem. Ve čtvrtek  byl přímý proces: jelikož se jedná o žadatele o azyl, nemůže být vyloučen.

Salviniho hněv

24.05.2018 Facebook  16:10 SELČ – Matteo Salvini

Nigerijec zmlátil karabináka: přesto že byl odsouzen na dva roky, tak je okamžitě puštěn na svobodu. Je totiž žadatelem o azyl, ale brzy bude hrát jiná muzika!

Leader  Ligy, Matteo Salvini napsal na Facebook:

Měl problémy s bankomatem  ve Frosinone a tak dvacetiletý Nigerijec, Godsent Harmony, považoval za vhodné  zaútočit na zaměstnance pošty  a poslat do nemocnice policistu, kterího se zároveň  snažil praštilt tyčí . Souzen dnes ráno, byl odsouzen, ale okamžitě propuštěn a nemohl být vyhoštěn,  protože je žadatelem o azyl. Šílenost. Ale muzika se brzy změní!  

Ve smlouvě o nové  vládě  (Lega – 5 hvězd) je totiž  napsáno , cituji :

Současně, aby byla zaručena správná rovnováha s bezpečnostními  zájmy a veřejného pořádku, pak je nutné ustanovit specifikace případů trestné činnosti, které obnáší, pokud jsou spáchány žadateli o azyl, jejich okamžité oddáleni z území státu.

Takže tímto svým prohlášením Salvini potvrdil, že v případě trestné činnosti, bude podle stanov nové vlády, žadatel o azyl okamžitě vyloučen.

https://www.ilmessaggero.it/frosinone/carabiniere_picchiato_frosinone_nigeriano_24_maggio_2018-3753355.html

Autor: Monika Pilloni | pátek 25.5.2018 9:00 | karma článku: 41,51 | přečteno: 3438x