Itálie: 10letá dívka v domácím vězení, korán a příprava na manželství

Itálie, Milán: otec imigrant izoloval 10letou dceru od okolního světa. Musela studovat doma korán a měla být odvezena do Bangladéše na rodičem domluvenou svatbu s 22letým soukmenovcem. Matka  zariskovala a zasáhla ...

 

Politik Paolo Grimoldi (Lega)

Politik Paolo Grimoldi  - krajský předseda Ligy, působící v Lombardii publikoval toto prohlíšení k případu 10leté dcerky muslimských imigrantů: 

V Miláně žila jedna 10letá dívka  izolovaná v domě, nechodila do školy, ale studovala doma Korán a měla být odvezena do Bangladéše kvůli  domluvenému manželství  s 22letým ...

Příběh, který se odehrával  v Miláně potvrzuje, že integrace určitého islámu je nemožná, protože jejich hodnoty a jejich přesvědčení nejsou slučitelné s naším způsobem života a našimi zákony, neboť nemáme domluvené sňatky, neexistuje, že by dívka byla doma izolována a nechodila do školy a „sahat” na 10letou dívku je odporným zločinem, pedofilie.

Skutečnost, že se  tento příběh, v obvyklém ohlušujícím mlčení levice, odehrál  v Miláně, ve městě, které starosta Giuseppe Sala definuje „město přijetí”, nutí k zamyšlení, protože tento příběh také ukazuje, že se  přijímání  neshoduje s integrací. 

Osud malé holčičky – nevěsty se zdál a být naplněn 

Dívenka má pouhých deset let a pochází z Bangladéše, její  otec  by ji rád poslal zpátky, aby se mohla vdát za 22letého příbuzného. Svatba byla naplánovaná a otec už koupil i letenky.

Byla to však její matka, která se postavila proti tomuto sňatku -  roztrhala její a dceřin cestovní pas. Otec  ji s dcerou odvedl okamžitě na policii, aby nahlásil ztrátu pasů a na ambasádě chtěl pak udělat duplikáty.

Matka dceru zachránila

Matka dívenky, Malijka  41 let,  která s dcerou od roku 2016 musela žít téměř  v domácím vězení, sebrala kuráž a udala svého manžela za špatné zacházení:  dle jejího vyprávění  byla např. napadena nožem tak, že měla  zraněnou dlaň, jen proto, že začala bez výslovného  dovolení  vařit.

Nyní v době probíhajícího procesu je Malijka i s dcerou  hostem  azylového domu sociální služby pro týrané ženy.

https://www.ilgiorno.it/milano/cronaca/sposa-bambina-1.3939752

Autor: Monika Pilloni | neděle 27.5.2018 12:01 | karma článku: 40,56 | přečteno: 2938x