Sériový násilník z Gambie: zaútočil na 15letou dívku a na vysokoškolačku

Itálie: Sériový násilník ani ne před týdnem opustil vězení  (San Vittore - Milán) a už se z něho stal sériový agresor, napadající ve městě Pavia dívky za účelem sexuálního zneužití.

Sériový násilník z Gambie

zaútočil na 15letou dívku a na vysokoškolačku

Sériový sexuání násilník, imigrant z Gambie, ve městě Pavia napadal  dívky.

Jedna z jeho má obětí 22 let a druhá 15

Policie zadržela migranta  - bezdomovce,  původem z Gambie (21 let) a to několik dní poté, co byl propuštěn z vězení v Miláně, kde byl zavřený za trestné činy proti majetku.  Tento migrant od čtvrtka do soboty děsil  občany v Pavii. V tento moment je 21letý Gambian opět zadržen –   je ve vazbě za dvě epizody pokusu o sexuální násilí a zranění.

ÚTOK NA VYSOKOŠKOLAČKU

Všechno začíná v noci ze čtvrtka na pátek, kdy se 22letá studentka  sama vrací na vysokouškolskou kolej na okraji Pavie. Afričan ji napadne, osahává  ji na intimních částech, ale ona se mu dokáže vytrhnout  a utéct. Gambijec  se však nevzdává  a pouští se do pronásledování  a brzy ji dohoní: ona naštěstí zareaguje a je schopna se zachránit uzavřením vstupní brány a křikem o pomoc. V ten moment  se dal agresor na útěk. 

Dívka byla převezena na pohotovost, kde je lékaři ošetřena: utrpěla několik zranění a psychické trauma, ale i přes to byla schopna  dát policii přesný popis jejího útočníka.

ÚTOK NA NEZLETILOU

V pátek se Gambijec vrátí zpět do útoku:  v devět večer, v centru města, napadne  15letou dívkou, která  právě vyšla ven z domu a ohmatává jí. Ta ho kopla, uvolnila se ze sevření  a zachraňuje se utěkem. Gambijec je policií zatčen na náměstí - Piazza della Vittoria a díky popisu od vysokoškolačky ho okamžitě poznají.  Zavolají  tedy první oběť na policejní stanici, která bez váhání potvrzuje:  „Ano, on je ten muž, který mě večer napadl.” 

Útočník  se nyní nachází ve vazbě ve věznici města Pavia a to na základě obvinění  ze sexuálního napadení  s přitěžující okolností  a za zranění.

https://www.ilgazzettino.it/italia/cronaca_nera/pavia_violenza_sessuale_ragazze_gambia_palpeggia-3775893.html

Známe mnoho cizinců pocházejících z různých koutů světa, kteří se chovají dobře a přizpůsobí se způsobu života v hostitelské zemi.  Ale to je důkaz toho, že integrace je věc individuální a nikoliv globální - to řekl ve více případech i senátor Toni Iwobi, který je původem z Nigerie. Legálnost a stejná pravidla pro všechny jsou zárukou fungující společnosti.

Zde se dostáváme například k případu Tunisanů o kterých mluvil ministr vnitra Matteo Salvini, kteří jsou na útěku a nebo kriminálníci právě propuštěni z vězení a snaží se dostat nelegálně do Itálie. Zde chci upřesnit, že mluvím o mediálním případu, který se týká se pouze těch určitých osob, zatčených policií ... v tento moment je v italském vězení zadrženo celkem 2000 Tunisanů. Po tomto veřejném prohlášení, které učinil Salvini v neděli, se někomu v Tunisku nelíbilo co bylo řečeno, ale bylo to špatně pochopeno a vše se vyjasnilo. 

V tento moment platí s Tuniskem bilatelární dohoda, že je možné letecky repatriovat  do Tuniska týdně až 80 nelegálních tuniských migrantů.

https://www.ilgazzettino.it/primopiano/esteri/tunisia_migranti_ambasciatore_italiano_salvini_galeotti-3775810.html

Autor: Monika Pilloni | úterý 5.6.2018 16:09 | karma článku: 39,37 | přečteno: 2259x
  • Další články autora
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5204x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik