Zločiny ze cti na ženách: další dívka zřejmě podříznuta, vrahem by měl být otec a bratr

22. 04. 2018 18:15:25
Pákistánka z města Brescia se zamilovala do Itala, její rodina ji za to zřejmě zabila. V posledních zprávách se někdo snaží o 25leté Sany mlžit ... To nemění nic na tom, že tisíce žen každoročně zemřou ve jménu jisté „kultury“...

Podříznuta?
antropologicky méněcenná

Pákistánka Sana se zamilovala do Itala a proto zřejmě musela zemřít ...

Toto je tragický příběh 25leté Sany Cheema, původem z Pákistánu. Tato mladí dívka vyrostla v Itálii ve městě Brescia v Lombardii, kam se jako malá přestěhovala s otcem, matkou a sourozenci.

Prý byla zavražděna před několika dny v Gujratu, ve městě, kde se narodila.

Sana měla být podříznuta vlastním otcem a bratrem

Nová poznámka : okolo 19 hodiny se v neděli objevuje nepodložená zpráva, že šlo o infarkt, ale nikdo to vizuálně nepotvrdil, tělo bylo totiž při pohřbu zahaleno a krk hustě zamotán do muslimského šátku, který Sana nikdy nenosila a nosit nechtěla. Uvádím tedy pro pořádek veškeré dostupné informace ...

Zůstanou tedy pochabnosti ... kamarádka Sany vypověděla, že tělo bylo zahaleno a v rychlosti pohřbeno aniž by se udělala autopsie ... i když byli otec a bratr nejdříve zatčeni za její vraždu !!!

Jelikož se zpráva o smrti Sany velice mediálně rozšířila a to i v televizi a na sociálních sítích a zvedla se mohutná diskuze, takže je možné, že se někdo zprávou o údajném infarktu 25leté dívky snaží předejít manifestacím již tak nepokojného obyvatelstva ve státě, kde islámská diktatura pomalu a jistě vystrkuje růžky ... a diktuje si svoje pravidla na úkor všech žen ...

http://www.tgcom24.mediaset.it/cronaca/lombardia/brescia-25enne-pakistana-uccisa-perche-voleva-sposare-un-italiano_3135499-201802a.shtml

Sana, po ukončení studia v Brescii, našla práci ve spolupráci s autoškolou, kde pomáhala svým soukmenovcům s testy a vyřizováním různých dokumentů ...

Nedávno se rozhodla, že pojede na krátkou dovolenou do rodného města, ke svým příbuzným, ale jistě by si nikdy nepomyslela, že to bude cesta bez návratu.

Sana žila jako 25letá evropanka, chodila se bavit do podniků a měla aktivní profil na facebooku a na Instagramu. Milá, bezproblémová dívka ... tak o ní mluví kdo jí znal.

Ale s italským snoubencem a to měla být příčina vraždy.

Sana v každém případě udělala hrubý přestupek proti přísným pravidlům pákistánské „kultury“, kde partnery volí příbuzní.

Pravděpodobná vražda Sany Cheema připomíná tu Hiny Saleem. Ta byla barbarsky zavražděna 11.08.2006 v Ponte Zanano di Sarezzo, ve městě, které se nachází také v oblasti Brescia, kde vyrostla Sana. Hina, 22letá Pákistánka byla zavražděna dokonce na území Itálie. Hina tak jako Sana měla italského přítele a oblékala se příliš západně. Za tento brutální zločin byl odsouzen její otec (Mohammed Saleem) strýc (Muhammad Tariq) a dva švagři (Zahid Mahmood a Khalid Mahmood). Zavraždili Hinu a zahrabali ji na zahradě s hlavou obrácenou k Mekce.

Zločiny ze cti na ženách

Vzepření se nošení závoje, odmítnutí dohodnutého manželství, chtít se prostě oblékat a žít „po evropsku“... To je urážka jejich manželů, bratrů a „otců vládců“ - příliš velká hanba na to, aby se dala strávit. A tak byli potrestané! Podříznuté, zapáchnuté, zmasakrované...

Bohužel se nejedná o ojedinělé případy, mnoho dívek z těchto - pro někoho - přátelských kultur - zažívá osobní dramata, které mnohdy končí tragicky, tak jako případy Hiny a Sanay, které zaplatili za jejich touhu žít „po evropsku“ vlastním životem .

Zde jsou některé příklady v Itálii:

- 09. dubna 2017: Neapol, 51letý Maročan bije svoji ženu, protože se chová příliš „západně a nechce nosit burku

- 31. března 2017: Bologna, 14leté dávce z Bangladéše matka kompletně oholila hlavu, protože si ji nechtěla zahalovat.

- 29. září 2013: Brescia, Pákistánka odmítá dohodnutý sňatek a je proto zavřena v domě, podrobena psychickému násilí a jako trest dokonce znásilněna bratrancem.

- 07. listopadu 2012: Umbertide di Perugia, žena nechce nosit závoj. To je důvod, proč manžel - 44letý Maročan Mustafà Hajjaji - zabije své děti ( syn Ahmed 8 let, dcera Jiahane 12 let) a pak se pokusí spáchat sebevraždu, kterou ale přežije.

- 28. května 2012: Basilicaduce di Fiorenzuola, 3 měsíce těhotná Indka a matka pětiletého dítěte, zavražděna manželem, protože se oblékala v rozporu s indickými tradicemi.

- 16. dubna 2011: Brescia, případ pod krycím jménem Jamila. 19letá Pákistánka zaslala učiteli dopis, ve kterém ohlášovala delší absenci ve škole. „Obávám se, že skončím jako Hina,“ napsala studentka učiteli. Její krása, navzdory tradičnímu oblečení a pokrývky hlavy, nezůstala u spolužáků bez povšimnutí a tak ji rodina zavřela doma, protože již byla zaslíbena jednomu bratranci, který žije v Pákistánu. Dívka se vrátíila do školy až po zásahu policejního ředitelství a sociálních mediátorů.

- 03. října 2010: Novi di Modena, Pákistánec zavraždil manželku a to s kamenem na zahradě domu, kvůli tomu, že se postavila na stranu jejich 21leté dcery, která se rozhodla odmítnout sňatek, domluvený jejím otcem. Oběť také žádala rozvod.

- 15. září 2009: Montereale di Pordenone, 18letá Maročanka, Sanaa Dafani byla zabita - podříznuta otcem, protože chtěl žít po evropsku a byla zasnoubená s mladým Italem. Snoubenec při zoufalé snaze bránit Sanau byl raněn nožem .

- 11. srpna 2006: Sarezzo di Brescia ... a jsme u případu Pákistánky Hiny Saleem o které jsem se již zmínila ...

Kvůli "zločinům ze cti" v Pákistánu umírá ročně více než tisíc žen.

http://www.lastampa.it/2018/04/22/italia/sana-il-rifiuto-del-velo-e-lorgoglio-dellagenzia-per-le-pratiche-auto-Kd4dCzfUXdFdTwgWcISrKK/pagina.html

http://www.adnkronos.com/fatti/cronaca/2018/04/21/sana-hina-altre-massacrate-perche-volevano-vivere-all-occidentale_8ZjAAYPYYr283pJSZVShRJ.html?refresh_ce

https://www.facebook.com/MagdiCristianoAllam/videos/1829777177080196/

Ve zprávách TGCOM24 v 11.30 h. 22/4/2018 mluvil expert, politik, novinář, spisovatel a ex muslim Magdi Cristiano Allam:

Příšerná vražda 25leté Sany Cheema, mladé Pákistánky, žijící ve městě Brescia, podříznuta jejím otcem a bratrem v Gujratu, městě, kde se narodila v Pákistánu, protože se chtěla vdát za Itala, nám ukazuje realitu:

- u muslimů v Itálii převládá kmenová tradice

dohodnutého manželství

- islámské pojetí ženy jako antropologicky horší,

je méněcenná

- zákaz muslimské ženě provdat se za nemuslima

Selhání našeho systému integrace, protože nevyžadujeme od cizinců, aby respektovali naše zákony, dodržovali naše pravidla, sdílení hodnot posvátnosti života, rovnocenné důstojnosti mezi mužem a ženou, svobodu osobní volby, která je podstatou naši civilizace

Autor: Monika Pilloni | neděle 22.4.2018 18:15 | karma článku: 41.38 | přečteno: 3314x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Prokazatelně lživý titulek o spotřebitelské náladě:

Titulek Seznam Zprávy: "Blbá nálada ustupuje, Češi se cítí ekonomicky nejlépe za tři a půl roku" znamená, že autor neumí napočítat do tří (let). Důkazem jeho lživosti jsou přitom informace přímo z článku.

29.3.2024 v 9:14 | Karma článku: 26.10 | Přečteno: 374 | Diskuse

Michal Sabó

Nechte nám Mrazíka! Proč Češi stále milují Rusko a staré časy?

Česká veřejnost je rozdělena na dvě poloviny. Jedna podporuje Ukrajinu, druhá si stojí za Ruskem. Co vede lidi k hájení tyranie?

29.3.2024 v 6:45 | Karma článku: 23.84 | Přečteno: 1018 | Diskuse

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 15.68 | Přečteno: 426 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 15.00 | Přečteno: 255 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 29.96 | Přečteno: 676 | Diskuse
Počet článků 157 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 5203

"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...