Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma. Sam jsem nedavno psal o cestovce FRONTEX nebo o dovazeni inzenyru, lekaru, zen a deti zejmena ze Syrie, pripominajicich jednoho silneho mladeho africkeho muze.

0 0
možnosti

M62i38l86a54n 41R43a91d34e54k

10. 12. 2016 21:17

vzdy me dozerou zpravy jako ze treba v Nemecku chytlli paseraky, Rumuny, Cechy, atd. protoze pry propasovali pul tuctu lidi. A zatim to Frontex a neziskovky delaji ve velkem.

6 0
možnosti

"Žije v Itálii, kde vystudoval na univerzitě sociologii". Další parazit, co vystudoval nikomu nepotřebný obor.

2 2
možnosti

Ja se vam divim. Jak muzete vubec v te Italii zit?

0 11
možnosti

Já se vám divím, že se divíte. Itálie je nádherná země, a paní Pilloni jen doufá, že to takto zůstane i pro příští generace. A něco pro to dělá.

12 0
možnosti

Teda jestli si nikdo v Itálii nevšiml, že se jim najednou potlouká 40 tisíc lidí bez papírů po pobřeží. Tak to snad aby jsme Itálii obehnali plotem. Zdá se mi to moc divoký, jdu googlovat. 

1 3
možnosti
Foto

navozili je ofiko do přístavů a ti už sedí v hotelech ... jde o to že oni měli organizovaný odjezd ve spolupráci s neziskovkama

3 0
možnosti

.... pravdou je, že si slavná EU vyrobila na efekt vomluvenku "Syrskou krizí", však migranti z Afriky zaplavují Itálii více jak dekádu, přičemž se systém precizuje a zdokonaluje. Brusel to nikdy nezajímalo, enem se do teho rvaly zlaťáky,- "když už je tam máte, tak se vo ně postarejte !",- ......ááále ouha, vony se ty proudy slily v jeden a začíná nás z teho pěkně brnět palica !

6 0
možnosti
Foto

Ano ... imigrace byla vždy ... ale byla to kontrolovaná imigrace ... například v roce 2010 za jiné vlády připlulo tech lidi do italie něco přes 4000 a spousta jich byla vrácena, protože na to existoval zákon, který tato vládla zatrhla. Ted jsme na stovkách tisících ... Jestliže na druhé straně vědí, že je nikdo vítat nebude, ta imigrace je nějak omezena ... ale dnes je ta vlna organizována a v africe jede reklama, že za to že přijedou oplodnit demograficky slabou evropu, tak že za to dostanou domy a automobily . A samozřejmě nebudou nic dělat. Proto připlouvají skoro všichni muži (bojeschopného věku)...mimo hrstky "lidí" kteří to všechno řídí a o kterých se nikdy nedozvíme co jsou zač, jsou hlavními aktéry právě neziskovky, které to dělají pro velké peníze a právě tak i kostel v čele s papežem a zaprodaní representanti států ... toto není žádná přirozená imigrace. Před válkou utíkají rodiny a ne potenciální vojáci.

12 0
možnosti
Foto

Děkuji za věcný přehled a nahlédnutí na to, co se děje "venku".

12 0
možnosti

J82i85ř96í 13N55o67s65e38k

10. 12. 2016 12:11

Stejně vám řeknou, že šíříte konspirační teorie, a jako "fake news" smáznou. Už jsem se také dozvěděl, že zdroje smějí být jen jisté prověřené.

Bohužel, máte pravdu. Ale teď, k čemu nám ta pravda bude? A to ještě netušíme, kolik letadel je dopravuje přímo do Německa, víme jen, že je to tak.Rv

18 0
možnosti
Foto

To je jisté ... a proto také překládám texty pouze jako je tento pouze s tištěných deníků ... a tento je pravděpodobně nejserioznější. Stále doufám že se po brexitu, výhrou v italském referendu a příštími volbamy ve Francii a v Čechách dokáže ještě něco změnit ... ale musíme tu poravdu šířit všichni. Týká se to celé evropy.

11 0
možnosti

Díky za zprostředkování pohledu odjinud. Ovšem, zdejší popletení vítači imigrantů Vás sotva pochválí.

18 0
možnosti
Foto

S vítačema se nebratříčkuju ... jestli se jim afričan líbí více nežli soused mají stále možnost emigrovat a ne nám to tahat sem :) Mě se také libilo moře a tak jsem tady ... nesypala jsem sůl do vltavy abych ho měla v čechách :)

21 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS