Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nezoufejte, Frontex stale privazi dalsi utecence z Aleppa, vozi je od brehu Libye a vysazuje v Italii. Oni uz se casem budou integrovat. Ti Italove teda.

2 0
možnosti

Kampak se z ČT ztratily zprávy o uprchlících?

4 0
možnosti

..... maj to ti "Syřani" v tej Itálii těžký,- ale když jim nechutná tak ať to nejí,- vzdorovat krutýmu a nelidskýmu systému sa dá aj hladovkou, žejo !

6 0
možnosti
Foto

Petr Brodský ... to už jim také poradili a mnoho uprchlíků před hladomorem hladovku již zkoušelo ...

2 0
možnosti

J10a43k76u45b 52Š43o49l37c

4. 1. 2017 10:50

Já si počkám až jak se k Vaším blogům vyjádří naše ministerstvo pravdy.

6 0
možnosti
Foto

Jakube Šolci jestli se ti nechce čekat , tak u jednoho z předešlých blogů si mě neúnavně podával pan Máca z Evropských hodnot ... no je tam opravdu dlouhá diskuze a nakonec i pan Máca uznal, že nejsem žádný fanatik :)Na hřbitově je příliš mnoho křížů. Andělé a sochy světců imigranty obtěžují !

Zdroj: http://pilloni.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=538762

3 0
možnosti
Foto

A představte si, že toto by měli být lidé utíkající před hladomorem a smrtí ????

12 0
možnosti

Abych se přiznala Italii mám ráda, ale jejich jídlo mě taky moc nechutná ...:-) nedej Bože aby jim u nás zachutnalo8-o...Ale jinak je to smutné a nikdy by nás nenapadlo, že si v Evropě imigranti budou jednou tak vyskakovat. Ale vše je o tom co se jim dovolí a v čem se jim budeme přizpůsobovat...

2 0
možnosti

Oni by chtěli jídlo jako u McDonalds, KFC nebo pizzu. Nechutnají jim vařené hotovky.

1 0
možnosti
Foto

Já se jim nedivím, za cestu do Evropy za lepším dali nemalé peníze, čekali přidělení rodiného domu, nějaké bílé ženy a teď jsou v táboře, kde jim vaři stravu ne podle jejich výběru. Vždyť to je vzteku. Takovou dálku jedou a najednou tohle.:-)

11 0
možnosti

Bránit se nedá, utéct není kam.

Zoufalství Evropy.

Jen nečtu, že povstali místní?

12 0
možnosti

To máte klasický případ "vaření žáby" nebo "salámové metody". Jednotlivec do ničeho nepůjde, sdružit se je mnohdy problém, vedení těch skupinek se chytnou extremisté a už jste jednou nohou v problému. Tady selhává stát, resp. unie, vedený neschopnou garniturou.

7 1
možnosti

Nic jiného než vina hrobařů Evropy z Bruselu a Německa ! Když migrantům nechutná zdejší strava, ať se vrátí domů, nikdo je nevolal. Přijít mi domů hosté, které jsem nezval a stěžující si na pohoštění, bych vyprovodil bez pocty. To ovšem vyčpělá Evropa neumí.

20 0
možnosti

neuvěřitelné co se dnes může dít

14 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS