Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak dneska chytli více než pravděpodobného viníka ... je to imigrant z Nigérie ... čeká se jen na testy ... napadená žena měla pod nehty tmavou zakrvavenou kůži ... poškrábala ho na obličeji !

0 0
možnosti

M17i49l61a10n 32R17a39d45e83k

19. 3. 2017 18:29

to je začátek, až to Schulz vezme do svých pracek, tak to teprve bude krása

3 0
možnosti
Foto

Moniko pro vás karma, palce, atd. Líbí se mi, že vás ani nemůžou smazat, máte vše ozdrojované a jste korektní (doufám, že to slovo zase hodně dlouho nepoužiju...). Pište dál, máte na mém tabletu čestnou záložku přímo na ploše. A ještě musím říct, že kdyby informace od vás nebyly tak šokující, byly by až vtipné. Vtipné proto, že i když se tohle všechno děje, existují slunečníci, co chodí po venku se zavřenýma očima. A tak se jim směju. Těm lidem. Šílencům, co by aj vlastní děcko zapřeli, kdyby bylo proti multikulti krásné a růžové společnosti. A kdyby vám to tam v Itálii už přerostlo přes hlavu, klidně se ozvěte. Osobně vás jako uprchlíky i s rodinou přijmeme v našem domě. Na jídlo dostanete poctivou moravskou vepřovou polévku s kroupama.

8 0
možnosti
Foto

Tak to mě těší ... jinak 29.3.17 mou již ne moc plynulou češtinou v 19 hod na Svobodným vysílači budu referovat o tom co se zde dĕje .

5 0
možnosti

Italové,ať si se svou vládou dělají co chtějí...

My musíme zajistit,aby to nebylo v ČR. Takže VOLÍM POUZE SPD TOMIO OKAMURA,které jediné chce tomuto doopravdy zabránit ! !

12 2
možnosti

No tak to jste si pomohl

1 9
možnosti

..... zírám na foto,- neskutečnej přepych!,- voni tam maji italský uklizečky, což je jasnej signál, že dochtoři, inženýři a vědci si po sobě neumí uklidit ani vlastní bordel! a tohleto má pozvednout evropskou ekonomikuVEU ?!?

24 0
možnosti
Foto

ano od začátku jim dobroserské organizace slouží ...

13 0
možnosti
Foto

pokud vím, že je někde azylové centrum, tak se tomu místu budu i co by muž zdaleka vyhýbat. Italové si to musí vyřešit sami ve volbách, jinak sbohem Itálie a časem i sbohem Evropo.

17 0
možnosti
Foto

azylová centra se už nedělají někde stranou ... v mém městečku je 70 afričanů v hotelu v centru města ... už se jim nevyhneme ...

7 0
možnosti
Foto

Karma, chce se mi zvracet a ne s činnů těch násilníků, kteří jen využívají situace, ale ze slunčat a vítačů, kteří tento stav mají na svědomí.

26 0
možnosti

Tak mně i z těch násilníků.

16 0
možnosti

Situace je tam asi těžká a sama Itálie nemá prostředky na to to, aby to efektivně řešila. Potřebuje pomoct.

Ale paní autorko, asi se nejedná z vaší strany úmysl. ale když pozorně čtu váš článek, tak mi z toho vyplývá jediné, stalo se to nedaleko centra pro uprchlíky, ale nelze zjistit, zda byl útočník z centra, jak sama píšete. Další je tedy spekulace. Dále, násilník začal ženu mlátit do obličeje, asi s patrným úmyslem jí znásilnit.... Na to jste přišla jak?

Aby bylo jasno jasno, neobviňuji vás z manipulace, jen si myslím, že když reportujete z více zdrojů, tak by chtělo jednotlivé myšlenky dotáhnout a pospojovat do logického celku. Pak lze snadno získat dojem, že veškerá kriminalita v okruhu 50 ti km je vinou uprchlíků. Když vidím na fotce to opevnění s ostatnatým drátem, tak nevím, zda měl zrovna vycházky.

Objektivně musím podotknout, že se nedivím naštvanosti místních. Nikoliv na svou vládu, ale že Evropa nechává nárazníkové země ve štychu. Pošle pár Eur a tím to hasne.

3 20
možnosti

Měl jsem na mysli např tohle:

Momentálně je nemožné identifikovat násilníka a zjistit, jestli to byl jeden z 800 hostů centra.

Zdroj: http://pilloni.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=593516

1 2
možnosti

J50i90ř62í 66H67r12b93e55k

19. 3. 2017 9:56

Díky za informaceR^

13 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5204x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik