Diskuse

Dalších 143 migrantů dorazilo na Sicílii : podezření z infekčních nemocí !

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I62v33a19n 80M87a60r60e82k

22. 4. 2017 14:07

Na Sicilii jsem párkrát byl , není mi jasné , že Siciliáni s jejich povahou a svými zákony vůbec něco takového připustí ? ! 8-o ;-( Rv

3 0
možnosti

..... jaro na krku,- začíná sezóna!,- aktivisti z neziskovek začínají závodit kdo jich vyloví víííc a vícerychlostníEU enem čumí !

8 0
možnosti
Foto

Za mých mladých let se říkávalo - Pozor, nálety na blbý! Blbci běžte se schovat. Konec vzpomínky, teda pro někoho, pro jiné platí dál.

3 0
možnosti
Foto

Lékaři maj léčit a ne agitovat.

10 0
možnosti

Rovněž díky za zprávy z centra dění, které jen potvrzují, že EU nemá sílu, odvahu, ani invenci, natož předvídavost, aby takový závažný problém ilegálního přistěhovalectví mohla nějak ovlivnit. Proviní-li se tuzemec proti právu, odskáče si pochybení postihem na vlastní kůži. Pokud poruší zákon cizinec, je mu poskytnuta veškerá péče. Je to nejen diskriminace a vědomé porušování práva, ale také jeho diskreditace a v důsledku demoralizace, což je pro současnost i budoucnost vážná hrozba.

7 0
možnosti

"...EU nemá sílu, odvahu, ani invenci..."

Cim drive uz konecne pochopite ze tato invaze je planovana EU, tim lepe. EU nejenom ze nikoho zastavovat nebude, naopak to je EU inzenyrsky plan sem dostat co nejvice imigrantu. Vsechno co predstira ze dela na "zastaveni" nebo "zpomaleni" invaze je jen divadlo pro hloupou verejnost...

17 0
možnosti

Vážená Moniko, děkuji Vám, a doufám že nejen pouze za sebe, že nám přinášíte informace o migrační krizi, dalo by se říci přímo od zdroje. Jistě velice záslužná činnost. Díky.

Migrační krizi nezavinili samotní migranti, ale Evropané. Společně s USA rozvrátili fungující státy: Libye, Irák, Afghanistan, Sýrie a další. I když tyto státy nefungovaly podle našich představ, tak se tam lidé měli dříve mnohem a mnohem lépe než nyní. Pozvání do Evropy pak dostali všichni lidé z celého světa, hlavní podmínkou pro vstup do EU je zejména nenávist k evropské kultuře a odhodlání tuto kulturu zničit. Muslimské vyznání je obrovské plus. Migrace do Evropy se postupně zvyšuje již řadu let. Hlavním lákadlem je nezřízený sociální systém v EU. Hlavním finančním tahounem je také EU. Především pomocí sociálního systému a přes různé neziskovky pumpuje EU do migrační krize obrovské množství peněz. Některé země EU vydávají na migrační krizi řádově procenta HDP. Třeba takoví vojáci, kteří místo obrany hranic dovážejí migranty do Itálie, ti také nejsou zadarmo.

A co na to evropští voliči? U každých voleb vždy ubezpečí svoje vlády, že to co dělají, to je ta nejbáječnější věc na světě. Evropské vlády jsou znovu a znovu v každých volbách svými voliči ubezpečeny, že jednají správně.

Jestliže se vyskytne nějaký problém, pak by se měla řešit příčina tohoto problému, ne jeho následky. A protože příčinou migrace jsou přímo Evropané (v Itálii jsou to Italové), pak je jediným správným možným řešením této krize výměna Evropanů (v případě Itálie Italů) za někoho jiného, kdo problém nezpůsobil a neeskaluje ho. No a po ruce jsou právě teď muslimští migranti z Afriky a Asie. Tak proč jich k vyřešení problému nevyužít? Až bude v Evropě migrantů dostatečné množství, a ti hloupí původní Evropané už nebudou mít sílu jim do řízení společnosti kecat, uprchlická krize se sama zastaví. Tak kde je problém?

4 5
možnosti

A jaká je situace tady v ČR? Někteří voliči jsou, zdá se, nespokojeni s pomalým vývojem migrace u nás a odvracejí se od ČSSD. Snad doufají že ANO bude razantnější a celou situaci se podaří urychlit.

Hlavním heslem českého voliče je: "Volit stále stejné strany! V žádném případě nevolit strany které vystupují proti migraci a od nihž hrozí nebezpečí, že by mohli svoje sliby dodržet a zabránit tak našemu miltikulti obohacení. Fungovalo to ve vyspělé Evropě, tak proč by se to nepodařilo i nám."

Proti tomuto všeobecnému, i když zatím skrytému, migračnímu nadšení je pouze pár procent voličů.

5 1
možnosti