Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naše média jsou pevně v rukou vládnoucí třídy, která již od roku 1989 dostává nařízení, příkazy a rozkazy od nadřazené vládnoucí třídy, která sedí v USA. A její druhá část sedí v Kremlu. Bojují o nás dvě velmoce. A jedinou možnou rozumnou záchranou je EU přetvořená na SPOJENÉ STÁTY EVROPSKÉ, S VLASTNÍ OBROVSKOU ARMÁDOU POD JEDNÍM VELENÍM. Pak by se toto vůbec nemuselo dít a Evropané by měli nejlepší životní standarty na celém světě.

Veliké díky za toto zpravodajství. Je nutné vidět, jak se tito lidé, či přesněji řečeno jejich značná část chová.

A právě tak je nutné, aby se vládnoucí elity dopracovali k tomu, že proti takovýmto akcím dokázali zakročit a udrželi pořádek a klid pro život. Možná by Itálie měla požádat EU o speciální finanční pomoc v tomto ohledu. EU by měla pak regresem vymáhat tyto částky od zemí původu těchto lidí. Je tam dost miliardářů, mohli by to hravě zaplatit.

0 1
možnosti

Čili Merkelovou, Junkerse, Schulze a další vítače v EU, řídí nadřazená vládnoucí třída z USA ? Potěš koště.

0 0
možnosti

To jakou má tato zpráva sledovanost ukazuje jak média neříkají fakta. Lid si ale na ty lži zvykl a večer si je vždy zapne u kafe.

0 0
možnosti

delam si prave zbrojak, iluze se mi vytratily, stat mi v krizovce nepomuze, alespon se snazi navzdory EU neco malo podnikat.

0 0
možnosti

Proč vojáci nestříleli?

2 0
možnosti

Kdyby je nechali strážníci na pokoji, nic by se nestalo.

0 1
možnosti
Foto

Nechápu, proč u článku není počet zastřelených útočníků, dále zadržených, odsouzených a po odsezení trestu deportovaných...

11 0
možnosti
Foto

Tím pochopitelně není myšlena vada článku, ale neschopnost státních složek problém odpovídajícím způsobem řešit.

4 0
možnosti

Moniko, děláte záslužnou práci.R^

11 0
možnosti
Foto

imigrantí hrají to, co jim dovolí soupeř. Pokud budeme dál bezmocní, Evropa zafrikánští a bude to tady jako v Senegalu.

15 0
možnosti

Na co proboha mají ty zbraně? ;-€

9 0
možnosti

nejsem zastáncem bývalého režimu, ale na vojně nás učilli, že si flintu nesmíme nechat vzít. Ale tohle by mělo platit univerzálně, jak chce někdo vzít zbraň příslušníkovi ozbrojených složek státu, může a má být okamžitě neutralizován a to i za cenu jeho života, jinak celý systém postrádá smysl!

7 0
možnosti

L13u83m47í78r 42T50i32e68t48z

27. 4. 2017 11:04

Na žádném zpravodajském serveru se tohleto nedozvíte,protože to není v souladu se sluníčkářskou politikou postupného zničení Evropy. Díky Vám paní Moniko,že alespoň od Vás přichází nějaké zprávy,co se v Itálii děje.Kéž by tomu bylo i z ostatních zemí Evropy.

28 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS