Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^ Všichni vědí, že je to o mafiánských penězích a Vaše potvrzující články jsou jen pro ty málo chápající možností, jak prohlédnout. Díky za ně.

3 0
možnosti

v jendom s nim nesouhlasim, nejsou to otroci, naopak, spise se povaluji za cizi prachy. A je to par leto co tu na mem blogu pisu ze za tim je obrovska korupce, takova kterou si Cesi ani nedovedou predstavti, ta co existuje v Cesku je takovy velmi slaby cajicek oproti tomuto.

Ta ceska korupce je takova light, tato znici cely kontinent

3 0
možnosti
Foto

To je jisté, že to nejsou otroci, ne ve valné většině ... někteří padnou do rukou mafie, která je pak samozřejmě využívá ... je jeden velký business. Někdo na těch imigrantech každopádně vydělává. Ale je také jasné, že se mají stát levnou pracovní sílou a my se budeme nakonec muset přizpůsobit - staneme se totiž otroky všichni ... Oni ještě zatím - momentálně parazitují na sociálním systému ... my už na služby, jak se zdá, nárok skoro ani nemáme ...

1 0
možnosti

Já bych se tady rozepsal, ...... ale nejde to. Půl roku zabanovanej a teď už mě během prvního týdne smazali 5 příspěvků. Moc krásný, informativní a záslužný blog, díky Vám za něj.

9 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS