Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

je na čase potápět lodě neziskovek

0 0
možnosti

...... sim Vás na kolenou, zakomponujte do tej statě,- "a jeden uprchlík byl ze Sýrie protože Putin chce nelegální migrací rozvrátit celou Evropu !",- nic to nestojí a Baloghová s Ábelovským budou dneska aspoň v klidu chrápat VEU!!!

3 0
možnosti

ty cisla co pani Pilloni uvadi nejsou hoaxy, hoax je ten ktery tvrdi ze do Evropy uz migruje malo uprchliku. Teda, maji pravdu, Africane nejsou uprchlici ze Syrie.

4 0
možnosti

Haló tady země. Pro všechny chválící diskutující. O "invazi" nevíte ne proto, že je cenzurována, ale proto že paní Pilloni přebírá, nebo sama tvoří hoaxy. Těžko říci, zdali jim i sama věří ( nejspíš ne, jinak by již byla v bezpečné Praze , že jo), nebo to dělá cynicky za penízky. Můj odhad je to druhé.Snad jí to zaplatí nějakou tu dovču na prázdné pláži;-D

3 9
možnosti

Zpráva, že během víkendu bylo do Itálie dopraveno 6000 uprchlíků, běžela dnes celý den v titulkových zprávách ČT24.

4 0
možnosti

Milá paní Pilloni, pokud vás platí dle lajků tak asi máte docela hezký příjem od svých chlebodárců. Nicméně italský turizmus se vám asi nepoděkuje, i když čeští turisté asi moc vln nenadělají ať jedou do Itálie nebo ne. Nicméně - do Jižní Itálie jezdím často, zvláště mám ráda Sicílii. byla jsem tam v září a ujišťuji, byl to úžasný výlet. Letěli jsme do Catanie, byli jsme i v přístavu a nic z toho, co uvádíte jsme neviděli. Nemyslíte, že je škoda kazit kšefty lidem, kteří jsou tolerantní a turizmus potřebují, aby se ekonomicky trochu zmátořili a vy na severu jim přestali nadávat do vyžírek?

3 5
možnosti

Ja tam byla je to rok a už se v těch uličkách u přístavu Catanie poflakovali.;-( Kdo nechce ať nevěří..stačí si přečíst články ze kterých autorka blogu čerpá v originále.

4 0
možnosti

Moniko, desite me..respektive vlastizradne neziskovky a lokajsti politici. Letos se opet chystam v lete do Italie...musim zvolit vhodnou destinaci..za par let, zda se, bude Italistan bezpecny asi jako Svedsko.. karma za zpravodajstvi!

8 0
možnosti

J44a76r17a 21R28a50n45k

8. 5. 2017 22:55

Jake neziskovky? Vzdyt v tom jede predevsim italska mafie uz dekadyRv

0 0
možnosti

Sicilský prokurátor obvinil údajně neziskovky z napojení a spolupráce s pašeráky, nevíte o tom něco víc? Nezdá se, že by je to nějak zastavilo, bohužel:-( Chudák Itálie a posléze Evropa;-(

5 0
možnosti
Foto

Ano výslechy jsou v plném proudu ... Prokurátor Zuccaro to rozjel po tom jeden operator jedne neziskovky přiznal, že existuje dohoda a telefonáty mezi některými NNO a pašeráky z Libye ... nejvice vyplouvaji nad ránem za tmy a neziskovky svítí rozestavené vedle sebe jako majáky ... oni tvrdí, že prý pro to aby se ušetřili lidské životy ... jinak ale byli nejvíce podezřelé menší německé neziskovky co jsou nejvíce přítomné ... ty největší z toho vyváznou ...

0 0
možnosti

ctu Vas, ale nediskutuju. a rad jsem poznal na srazu blogeru! fajn dny preju

0 0
možnosti
Foto

Děkuji ... náppdobně ... sraz byl opravdu pěkný.

0 0
možnosti

R^R^R^ Všichni se díváme na stejné černé plátno; jen menší část tvrdí, že je bílé. (většinou mladí muži a určitě se na mnohé nevztahuje statut uprchlíka).

Vždy je na místě se ptát : Kdo to platí??!!! Kdo platí ty všechny "záchranné" lodě? Dostává Itálie od EU za každého přijatého migranta 6.000 EUR?

Stále častěji se vynořuje úvaha, že za celou migrací někdo stojí, někdo ji podporuje. Když vynechám trvalý muslimský zájem na islamizaci Evropy, zůstává mně jediné vysvětlení: nehledejme záhady, je to velký byznys a odhalení toku peněz hodně vysvětlí. Hráčů nezávisle na sobě může být více, ale jako maják trčí do prostoru neschopnost EU se správně zeptat a přijmout opatření.

Vám, paní Moniko, tisíckrát karma za nedocenitelné zpravodajství!

18 0
možnosti

Karma pro Vás. Nebýt Vás, tak se o této invazi nedozvíme. Česká televize a noviny mlčí. Je to bezmoc a beznaděj, už asi není síla a vůle tuto invazi zastavit, ale spíše naopak.

21 0
možnosti

V německých médiích vládne cenzura jako u nás za totality. Němci mlčí, tedy někteří ne, ale většina ano.

9 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS