Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paní Moniko,

smekám před vámi a trochu se o vás bojím. Buďte na sebe opatrná.

Přinášíte informace, které se naši novináři a reportéři bojí zveřejňovat. Vypadá to, že je tady dnes, ještě horší informační cenzura, než v minulém režimu..

Umím si představit, jak po přečtení vašich zpráv, tady státní moc a její propagandisté zuří a nevím, jak dlouho bude tým iDnes moci publikovat vaše články.

Díky vám a přeji hodně štěstí!!![>-]!!R^

44 0
možnosti
BL

Chtěl jsem napsat něco velmi podobného, js mi sice z Vašich blogů až fyzicky zle, ale nesmírně si vážím Vás a Váší práce a námahy, kterou vynakládáte na jejich tvorbu. Srdečný dík, velký obdiv a OPATRUJTE SE, PROSÍM!!

10 0
možnosti
MK

R^R^R^ Když to takhle může paní Monika zdokumentovat, myslíte, že to papaláši v EU nevědí?!! Móóóc velké peníze jim musí zacpat hubu a svázat ruce!!!!

Do ČR ani noha; před volbami si to ani Sobotka nedovolí, ale neziskovky, to je verbež, ty se neštítí ničeho! Hlídat!!!

27 0
možnosti
TT

Co, hlídat? Zrušit a zakázat!

24 0
možnosti
LB

Idú "zachranovat" k lýbijským brehom. Už to vie celá Afrika, že stačí vojsť do vody a už ta nakladajú. V minulosti padali ríše rôznym spôsobom, ale takýmto idiotským ešte nikdy.

49 0
možnosti
Foto

Specielně italové by měli z historie vědět jak padla Římská říše - barbarskou invazí - tudíž díky invazi imigrantů, kteří byli začleněny jako levná pracovní síla a posléze i do vojenských složek ... jakmile jich byl dostačující počet, tak se obrátili proti Římu ... do té doby drželi hubu a krok a tvářili se jako přátelé .... Historie se opakuje, ale s tím rozdílem, že barbaři tenkrát přišli sami až k hranicím, ale dnes si pro nelegální imigranty dokonce jezdíme až k africkým břehům a vozíme si je sem ... To je opravdu vrchol ... copak ti vítači nemají pud sebezáchovy ?

11 0
možnosti
GH

G94e75o91r82g88e 10H64o91l89y

27. 5. 2017 22:42

Diky za info, tohle se zde ( v Kanade) jinak nedozvime.

8 0
možnosti
Foto

To ovšem bude platit jen do té doby než se Plaváčci v mořeplavectví trochu zdokonalí a potom hravě doplavou až do Kanady...!!

0 0
možnosti
SB

A to pořád ještě existují lidé, kteří tohle budou obhajovat do rozrtrhání těla.

31 0
možnosti
JB

Jsem v Čechách, ale při čtení tohoto příspěvku jsem se začala drbat. Fuj. Kdysi, když jsem ještě pracovala ve školství, jsme u nás na internátě měli svrab. Mám v živé paměti, co všechno se muselo dělat, aby se ta zákožka vymítila. Všechno povlečení z pokojů namáčet v Savu. Vyprat na vyvářku. Vydesinfikovat pokoje. Delší dobu byl internát neobyvatelný. Jedna z vychovatelek to chytla, a to samé musela provést i doma. Mazala se jakýmsi mazáním, a stejně jsme se jí, no, bylo nám jí líto, ale stejně jsem se jí štítili. Co, proboha, dělají v té Itálii? Jak dezinfikují ty pohotovosti? Nejde je nechat nepoužívané... Toto nedopadne dobře...;-O

20 0
možnosti
TT

Ono se to dřív silně přehánělo, s tím nasazením v boji proti zákožce. Holt ještě nebyl přesně známý způsob jejího života atd. Dnes se jedná o namazání na 24 hodin a běžné vyprání používaných oděvů a ložního prádla. A zákožka nezdegenerovala, ba naopak, při poslední velké epidemii v 1. polovině 90. let se k nám dostal jakýsi odolný poddruh ze Zadní Indie.

1 0
možnosti
Foto

Díky za zprávy z místa činu. R^

To co mě překvapuje - a moc tomu nerozumím - je jak to, že tolik lodí směřuje do Itálie, zatímco o Španělsku není prakticky slyšet. Při tom ta Gibraltarská úžina se dá přeplavat prakticky v neckách... :-/

24 0
možnosti
MR

M67i91l31a68n 89R13a72d86e13k

27. 5. 2017 22:09

PROTOZE Spanele obcas stril a nikdy nelovi u Afriky aby je privezli do Spanelska. A v Ceuta a Melillá maji vysoky plot a vojaky, i kdyz to cas od casu prelezou

12 0
možnosti
KK

Připadá mi to, jako když někdo pašerákům vyplácí prachy za hlavu uloveného migranta.

Proto se snad předhánějí, kdo uloví víc.

29 0
možnosti

Platí je neziskovky dotované z EU. Lidé si z vlastních daní platí svou genocidu!

2 0
možnosti
Foto

Docela by mě zajímalo, jak do toho dnes zapadá pověstná italská mafie.

Zdali se také "zapojila do obchodování" s touto nejnovější "lidskou komoditou"? Rv

22 0
možnosti
Foto

Ano mafie a všechny její složky v tom jedou pd začátku ... nejvíce snad kalabrijská ndrangheda ...

10 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5204x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik