Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Jako člověk, který umí italsky skoro jako česky, doplním jednu věc, kterou Monika nenapsala (čímž ji nekritizuji, protože nemůže napsat všechno).

na tom videu, kde je napaden Alessio Fusco, ta novinářka v televizním studiu oprávněně říká, že oni útočí za bílého dne před kamerou a nemají zahalenou tvář, protože vědí, že proti nim státní moc nezasáhne.

A má pravdu! Každý z nás se v životě dopustil nějaké nepěknosti (samozřejmě včetně mne a včetně tebe, který momentálně čteš tento můj příspěvek - nikdso není čistý). A všichni jsme měli tendenci být "vodvázanější", když jsme věděli, že to je beze svědků. Ano, je to svým způsobem zbabělost, avšak je to i lidská přirozenost. Ale když oni se vůbec neomezují ve svém jednání a nevadí jim ani televizní kamera, díky níž za prvé mohou být identifikováni a za druhé mohou být usvědčeni, znamená to, že jsou si bohorovně jistí, že se jim nic nestane.

Tato jejich bohorovnost je hrozná, protožře je to důkaz, že už to doopravdy přerůstá přes hlavu.

31 0
možnosti
Foto

Alessandra Mussolini (vnučka Benita ...) - politička pozvaná mezi jinými do studia to řekla správně ... děkuji za doplnění důležitého údaje pane Beneš ... mimo jiné jsem ted ́zjistila že jeden z agresorů Alessia Fusca byl it. bezdomovec a druhý byl albánec, byli obviněni, ale jestli jsou zavření to není jasné ... Ten nelegální imigrant co tahal reportérku 3 května byl z Pobřeží slonoviny ...

8 0
možnosti
Foto

I16v60a13n 73M63a39r60e82k

1. 6. 2017 21:55

A nepřišla p.Santanché uprchlíky pozdravit slovem "Welcome" ? Vám p.Moniko jako vždy velká a zasloužená karma . R^ [>-]

25 0
možnosti
JL

Tohle je čirý hnus... Ale zdejší sluníčková parta se nás stále místo popisu reality bude snažit dojímat příběhy o ubohých migrujících nezletilcích, co donuceni Evropany fetují, aby si zkrátili čekání na oficiální přijetí do hostitelské země. Zase mi chybí blicí emotikon. Vám, paní Moniko, děkuji za pravidelné alarmující informace.

39 1
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5204x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik