Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JA

Jedno asi nepochopím. Itálie se dožaduje plnění kvot na běžence a přitom si je nechává přivážet po tisících. Proč jednoduše nezakáží vplout do přístavu lodím s plaváčky?

27 0
možnosti
AS

Co jsem četla, tak to kdysi zkoušeli, ale EU soud ve Štrasburku jim to zatrhl:-(

2 1
možnosti
LC

Když parafrázuji hlášku z jednoho známého českého filmu ... paní Pilloni, vy nás ale zásobujete. Ale vážně ... díky za informace. Naše média drží (téměř) bobříka mlčení. Karma, i když to je depresivní čtení.

38 0
možnosti
MT

To protoze tyto zpravy ne a ne projit cenzurou komise "politicke korektnosti" Nejvyššiho politbyra ÚV Evropske jůnyje, Ministerstvem absolutni pravdy, Ministerstvem propagandy, Ministerstvem Evropskych hodnot, Ministerstvem švihlé chůze a Ministerstvem zbytečných záležitostí...

6 0
možnosti
PT

P84e83t27r 18T50o22m35e86k

27. 6. 2017 22:38

Zločince v čele EU je třeba odstranit. Jakýmkoliv způsobem. JAKÝMKOLIV.

11 0
možnosti
BT

My tady lamentujeme, a sami děláme stejné chyby - jen ještě nedošlo k tak dramatickému zhoršení. Politici, média, tisíce nátlakových skupin zvaných neziskovky se zastávají koho? Těch, co žijí z práce jiných. Parazitů, co se sami nesnaží, za dávky pijí, fetují, děti k ničemu pořádnému nevedou. Chudáků lenochů, chudáků kriminálníků, chudáků násilníků, chudáků agresorů, chudáků, co na zákony kašlou. Všech možných zoufalců a samozvaných arbitrů morálky, za kterými nejsou vidět žádné činy a řádná užitečná práce. My žasneme, že EU dopustí tolik nezákonnosti, a sami jsme na tom jak? Co budeme dělat, až si nás nějací migranti vyhlédnou, když si neumíme nastolit rovný metr všem a vymáhání práva od všech, padni komu padni, ani teď? A rasismus potlačujeme, ale jenom ten jeden?

37 0
možnosti
TT

Je to jenom k pláči. Nebo k obstarání kalašnikova.

9 0
možnosti
JV

J40i72ř77í 50V95a72c84a

27. 6. 2017 20:57

Máte tam faktickou chybu:

Prý, že se nelegální migraci nedaří EU zastavit.

Správně je, že oni jí zastavit nechtějí.

40 0
možnosti
Foto

ano je to vše jen o tom chtít

2 0
možnosti
MP

Itálie bude mít smůlu, pokud se jí nepodaří přemístit migranty do jiných zemí, jenže on je ledaskdo nechce. Takže se zřejmě ten "tlak" bude zvyšovat, až to bouchne. Nemyslím, že by se rodilí Italové odhodlali k nějaké formě domobrany. To spíš ty tlupy nespokojených migrantů budou vyvolávat nepokoje, stupňovat násilí, působit škody apod. Jestli pak vláda má nějaký plán pro tento případ?

24 0
možnosti
LB

Aj keby ich premiestnili milón, nepomôže to, lebo každý z nich už zavolal do Afriky, že cestovky do Európy fungujú perfektne a zadarmo, že ich tu vítajú, pekne sa starajú a s prácou neobťažujú. Daľšie milóny už sú na ceste.

4 0
možnosti
PB

...... tak nikoliv současná vláda, ale dalších cca 20 vlád za posledních dvacet let před ní se nepokoušelo tento problém řešit !,- ...... z teho usuzuji, že první velkej problém spojenej s migrací, se bude řešit právě v Itálii,- a domácím nic nezávidím VEU!!!

12 0
možnosti
MK

Invaze v přímém přenosu a my jen krčíme rameny. Ale co dělat a jak?

16 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5204x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik